Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Oturamıyorum ki her zaman pc başında :))

berrkacım yuvaya döndün demek hoşgeldin sen de

aysencim ya 2 gündür pek görüşemiyoruz ne yapıyorsun sen,ne var ne yok?

ne yapayım canım bildiğin gibi dün geceden beri rahatsızdım bende hep yattım öğleden sonra eccik midem iyileşti çok şükür..bugün hapım bitiyo 3 gün sonra kırmızı kartı görücem..doktor 1 2 en geç 3 gün gel dedi acaab hangi gün gitsem????

Geçmiş olsun canım
Bence 3. gün git,çünkü 10 gün sonra kontrole falan çağırırsa tekrar para vermemiş olursun
hem ilaca 3. günden önce başlatmıyorlar,o gün alır başlarsın gerekirse tımam mı datluum

zaten prşmbeye kadar gidersem ücretsiz olacak yani 3 gidişimde illaki para vermiş olucam
doktor geçen sefer 5 gün en geç gel demişti bu sefer üstüne basa basa en geç 3 günü dedi nedense

aman bakarım olduğum gün iyi hissedersem kendimi o gün giderim zati ilk gün kanamada fazla olmuyo daha rahat olurum gibi sempatiksalakcinni

Geçen sefer hata etmiş,çünkü senin yumurtlaman geç oluyor o yüzden ilaç verecekse 3.gün başlatmalı ve dozu ikiye çıkartmalı bence bu ay öyle yapacak dedi dersin :)

evet hocam fikirlerinize katılıyorum olumunekankayizsmile

ama ben zaten günde iki almıştım klomeni peki bu ay 3 e mi çıkarcak sayın hocam CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…