Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar
geçen gün ben de hesapladım bu ay hamile kalırsak boğa olacaklar ben de boğayım evde benden bi tane daha düşünemiyorum rahatına ve lükse düşkün olurlar ama sakin olurlar bizim için bu durum iyi olabilir..

Hoşgeldin canım
ben de boğayım,inatçı tavırlarım pek sevilmez
sakin bi bebek iyidir ama haklısın

Hoşgeldin canım
ben de boğayım,inatçı tavırlarım pek sevilmez
sakin bi bebek iyidir ama haklısın

hoşbulduk porti
ben pek inatçı olduğumu belli etmem o an ikna olmuş gibi yaparım ama bildiğimi okurum kaydirigubbakcemile2
eşim koç mesela durduğu yerde durmayan hiperaktif çok konuşan biridir eğer nisan başı doğurursak da koç olurlar o zaman yandık lülülülülülü ama ben hareketli çocukları da severim zeki olduklarını düşünürüm..
diğer kızların burçları ne acaba?

selamlar geri geldim :hulya:

zorla msn de görüşmeli konuşma yaptık sonrada işleri yaptım geldim

bu arada ben başak burcuyum
aşak kadınının hayatında, güzelliğin ve temizliğin önemi büyüktür. Evine çok düşkündür. Evini çekip çevirmekten zevk duyar. Evi her zaman derli toplu ve zevklidir. Başak kadını dostluğa ve arkadaşlığa da önem verir. Çevresi daima insanlarla çevrilidir. Yalnızlığı sevmez. Ayrıca eşsiz konuşma yeteneği ve zekice sözleri sayesinde insanları kendine bağlamayı bilir Kendini salıvermeyi, hayatın akışına bırakmayı reddeden bir tavırları vardır. Mükemmelliyetçilikleri sorun yaratabilir.

aynı ben sempatiksalakcinni

bak bu bildiğini okumak çok doğru buna kesinlikle katılıyorum :))
ay benim eşimde koç kız biz iki çift de aynıyız tam tencere kapak olmuşuz :) tesadüfe bak

başakların titiz olduğu doğru yani sen yaratılışın gereği böyleymişsin şimdi anladım sempatiksalakcinni

hee yaradılışımda var buu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

eşimde kova burcu ama fal işlerine göre başak kova hiç anlaşamazmışş laelaelaelaelae

ne alaka tamma bazen anlaşamadığımız noktolar oluyo ama o herkeste var kafamçokkarıştı

kuzum ben kalkıyorum ramazan geliyo ya hatime başlıycam kısmetse
eccikde uzanayım başımda ğarımaya başladı
hadi öpüyom snei gelirim bi kaç saat sonra

Ohhhhhhhhhh hesaplamalar yapılmışşş ne kadan güzelllll ben heç hesaplamadım nanik bende umut yok bu ayda hehehehe

Bizde de yok canım bu ay da biz ağustos için hesapladık.
Bu ay dediğimiz de olmayınca daha çok üzülüyoruz.
Hepimiz birer kere daha adet olcaz agustos da hamile kalcaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…