- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.101
Selam kızlarrrrr ben dün denize gittim. Bugünde aksam boya almaya gidicez.Ev boyanıcak. Dün çooook yoruldum.Çok yürüdüm.Bi de denizde yüzdüm bol bol. Siz nasılsınız bakalım ? opuyorumnanaktan
selam canlar
bende geldim hastaneden 1 saat bekleidm sırada tabi sıcaktan bayılmak üzere duşa düştüm sempatiksalakcinni
solda büyütmeye başlamışım 11 mm var bu ay iki tanede olabilir dedi dicektim o kadan ilaca büyünsler artık sempatiksalakcinnitabi daha erken 8 gün bile olmadı
nese perşembe gidicem tekrar bakalım
porti inşlhh sonucun güzel çıkar canım :hulya:
zorum senden naber kaçıncı gündesin sen az kalmıştır artık
bu arada sabitlenmişiz zemuszemus
hayırlı uğurlu olsun vatana millete turkbayragi
aysencim oh büyüttün yumurtları koydun kenara kuluçkaya yat şimdi kaydirigubbakcemile3 buay çıkar şu civcivleri kuşum..
ben saymıyorum saymıcamda hayatım kaçtayım değilim buay böle cnm isterse ne zaman isterse yapıcam nasılsa ağustosa aşılama nasipse kasmıcam yani
Evet sonunda girebildim denize.Bugünde hava çok güzel,deniz de harika görünüyoooo.Aysencim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz artık. Bu arada bizim balkonda pazar arabası vardı,kusun biri girip duruyodu oraya bende dedim yuva yapmdan gidim demizliyim. Balkon fayans olucak çünkü.Neyse kaldırdım arabayı,kürek vardı orda plastik.ÇAlı çırpıları gördüm çektim onları bi de ne göriim 2 tane yumurta .sempatiksalakcinni Sonra çalı çırpıları geri topladım küreğin içine yerlestirdim.Yuva yaptım kusa. kaydirigubbakcemile3 Yumurtaları da peçeteyle aldım yerden içine koydum. Sonra anneleri geldi oturdu üstüne.HAla üstünde oturuynların doğmasını bekliyoruz fayans için.Bi de büyüyüp uçmalarını. Balkona bile sessiz sessiz çıkıyorum kus korkmasın diye. kaydirigubbakcemile3
Evet sonunda girebildim denize.Bugünde hava çok güzel,deniz de harika görünüyoooo.Aysencim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz artık. Bu arada bizim balkonda pazar arabası vardı,kusun biri girip duruyodu oraya bende dedim yuva yapmdan gidim demizliyim. Balkon fayans olucak çünkü.Neyse kaldırdım arabayı,kürek vardı orda plastik.ÇAlı çırpıları gördüm çektim onları bi de ne göriim 2 tane yumurta .sempatiksalakcinni Sonra çalı çırpıları geri topladım küreğin içine yerlestirdim.Yuva yaptım kusa. kaydirigubbakcemile3 Yumurtaları da peçeteyle aldım yerden içine koydum. Sonra anneleri geldi oturdu üstüne.HAla üstünde oturuynların doğmasını bekliyoruz fayans için.Bi de büyüyüp uçmalarını. Balkona bile sessiz sessiz çıkıyorum kus korkmasın diye. kaydirigubbakcemile3
bizim balkona kuşl bile yumurtlamıo mafoldumben
berrak biizm yerimizide gir bari denize kaydirigubbakcemile2
prensese oda yapıcanmı sen :ecrin_bebek:
portim bakalım ne olacak aslında iğne yapmadan kendi kendine çatlamasını beklesek daha mı ii olur acaba bakalım çatlıyomu kendiliğinden
ama doktorda riske atmak istemiyo herhal boshayallersmile
ay harika yaa kuşla beraber anne olcaksınız kaydirigubbakcemile3
yumurtaya can veren Rabbim bizim yumurtalara da can verse :Saruboceq:
sen doğurcan hala tık yok bizde,zaman nasıl geçiyor
ayyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel yaaaaaaaaaaa hihoyyyt
ikiniz beraber anne olacaksınız desene hihoyyyt
rabb,m bizede nasip etsin en tez zamanda :Saruboceq:
bizim balkona kuşl bile yumurtlamıo mafoldumben
Neyse kuş muhabbetini kapatalım kendimizi üzmeyelim güzel şeyler düşünelim .))
Şimdi biz ağustos da hamile kalırsak ne zaman doğurcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?