Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlarrrrr ben dün denize gittim. Bugünde aksam boya almaya gidicez.Ev boyanıcak. Dün çooook yoruldum.Çok yürüdüm.Bi de denizde yüzdüm bol bol. Siz nasılsınız bakalım ? opuyorumnanaktan

selam canlar
bende geldim hastaneden 1 saat bekleidm sırada tabi sıcaktan bayılmak üzere duşa düştüm sempatiksalakcinni
solda büyütmeye başlamışım 11 mm var bu ay iki tanede olabilir dedi dicektim o kadan ilaca büyünsler artık sempatiksalakcinnitabi daha erken 8 gün bile olmadı
nese perşembe gidicem tekrar bakalım

porti inşlhh sonucun güzel çıkar canım :hulya:
zorum senden naber kaçıncı gündesin sen az kalmıştır artık

hoşgeldin berrek nihayet girdin yani denize oh tadını çıkarsaydın.boya işimi off kolay gelsin valla zor iş ve yorucuboshayallersmile

Valla aramızda nasıl bi elektrik akımı varsa aynı düşünüyoruz sen çizelgeden bahsetmişsin benim de dikkatimi o çekmişti sabah sorayım dedim,bu ay bide öle dene canım .
zaten senin geçen 12.gün çatlamıştı demek ki 14ü bulmuyor erken oluyor o yüzden adet biter bitmez sıkı tut çalışmaları.
Bende bakacağım sorunun ne olduğu ortaya çıksın beklemek istemiyorum aşılamaysa aşılama yaptırcam ya da bi kez daha klomen kullansam kesin çatlasa belki tutacak bilemiyorum ki geçen çatlamadı kaaç ay uğraştım

aysencim oh büyüttün yumurtları koydun kenara kuluçkaya yat şimdi kaydirigubbakcemile3 buay çıkar şu civcivleri kuşum..

ben saymıyorum saymıcamda hayatım kaçtayım değilim buay böle cnm isterse ne zaman isterse yapıcam nasılsa ağustosa aşılama nasipse kasmıcam yani

Selam kızlarrrrr ben dün denize gittim. Bugünde aksam boya almaya gidicez.Ev boyanıcak. Dün çooook yoruldum.Çok yürüdüm.Bi de denizde yüzdüm bol bol. Siz nasılsınız bakalım ? opuyorumnanaktan

aa zora yazarken görmedim geldiğinizi,nasılsın canım
sonunda denize gidebildin,yürüyüş de yapmışsın oh faydalısını görürsün de kolay bi doğum olur inşallah
ben iyiyim,çok iyiyim :))

selam cano,maşallah ne güzel gidiyo yumoş,
Belkim ikiz gelir

sonucu yarın işe gelirken alacağım,hayırlısı

ay şu civcivler bi çıksa artık :mymeka:

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanii

nese boşver daha varmış baktım ben ilk sayfaya kaydirigubbakcemile3

Evet sonunda girebildim denize.Bugünde hava çok güzel,deniz de harika görünüyoooo.Aysencim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz artık. Bu arada bizim balkonda pazar arabası vardı,kusun biri girip duruyodu oraya bende dedim yuva yapmdan gidim demizliyim. Balkon fayans olucak çünkü.Neyse kaldırdım arabayı,kürek vardı orda plastik.ÇAlı çırpıları gördüm çektim onları bi de ne göriim 2 tane yumurta .sempatiksalakcinni Sonra çalı çırpıları geri topladım küreğin içine yerlestirdim.Yuva yaptım kusa. kaydirigubbakcemile3 Yumurtaları da peçeteyle aldım yerden içine koydum. Sonra anneleri geldi oturdu üstüne.HAla üstünde oturuynların doğmasını bekliyoruz fayans için.Bi de büyüyüp uçmalarını. Balkona bile sessiz sessiz çıkıyorum kus korkmasın diye. kaydirigubbakcemile3

berrak biizm yerimizide gir bari denize kaydirigubbakcemile2

prensese oda yapıcanmı sen :ecrin_bebek:

portim bakalım ne olacak aslında iğne yapmadan kendi kendine çatlamasını beklesek daha mı ii olur acaba bakalım çatlıyomu kendiliğinden
ama doktorda riske atmak istemiyo herhal boshayallersmile

ay harika yaa kuşla beraber anne olcaksınız kaydirigubbakcemile3

yumurtaya can veren Rabbim bizim yumurtalara da can verse :Saruboceq:

sen doğurcan hala tık yok bizde,zaman nasıl geçiyor

ayyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel yaaaaaaaaaaa hihoyyyt

ikiniz beraber anne olacaksınız desene hihoyyyt

rabb,m bizede nasip etsin en tez zamanda :Saruboceq:

Yok oda yapmıycam canım.Yemek odam var ama bozaman onu.Çünkü evim küçük onları koyucak yerim yok. Simdilik yatak odasına koyucaz yatağı,sonra yemek odasına alıcam ayrı yatmaya alıssın diye. HAftaya bol bol yüzücem , annemler geliyo bu hafta sonu.kaydirigubbakcemile3

ay harika yaa kuşla beraber anne olcaksınız kaydirigubbakcemile3

yumurtaya can veren Rabbim bizim yumurtalara da can verse :Saruboceq:

sen doğurcan hala tık yok bizde,zaman nasıl geçiyor

Evet ikizlerimde balkonda doğucak iste.kaydirigubbakcemile3 Sizde yakında güzel haberler vericeksiniz insallahhhh.opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel yaaaaaaaaaaa hihoyyyt

ikiniz beraber anne olacaksınız desene hihoyyyt

rabb,m bizede nasip etsin en tez zamanda :Saruboceq:

bizim balkona kuşl bile yumurtlamıo mafoldumben

İnsallah sizde güzel haberler vericeksiniz en kısa zamanda opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .Dur bizim kusları size yollıyim ben. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…