- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.141
Yok kızzz tühsüz heheheheh sakal bilem çıkmaz
OLDU OZMAN BENDE TEK KALICAM SANDIM BİRDENN sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bende yay burcuyum kızzz özgür burççç kafamın dikine giderim
men deldim sempatiksalakcinni
mirage nasılsın olumunekankayizsmile
ayy eşim kaç gündür benden şekerpare istiyo yapsammı die kara kara düşünüyom CADIARZU
burç özelliklerine baktım :) iyi şeyler yazıyor
dediğin gibi özgürlükten bahsediyor ama mantık olarak da bi yay düşünsek öyle değil midir zaten
hepimiz için hayırlısı inşallah
kıs bu arada geçen gün alışverişe gittik.
Helvaların olduğu reyonda bi sürü çeşit vardı ama yaz helvası yazmıyordu hiç birinin üzerinde.
tahin helvası vardı hep,baktım baktım bi türlü karar veremiyorum neyli alim nasıl alim die,
gittim en sonunda sadesini aldım bildiğimden şaşmıyım die,güvenemedim diğerlerinin tadına.
Onları asıl kendi yerlerinden almak lazım taze taze marketlerdeki hiç bi işe yaramaz
hehehehe doğru diyon kelebek gibi uçar arı gibi sokarım hahahahakötükedihüso:lepi:
yaz helvası dimezler zati kız cevizli helva dır bütün bütün cevizlr vardır üstünde ayy bak bu seferde benim canım geçti alamda yiyem barim bu akşam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Merhaba kızlar:)
slmmm ben geldim of adamlar gelip gittide giremedim yemek yap derken anca girdim buarada
bende oğlak burcuyummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?