Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Yok kızzz tühsüz heheheheh sakal bilem çıkmaz

bıyıklarını yolayım dicektim kaydirigubbakcemile3 seni rahat bıraksın:)
OLDU OZMAN BENDE TEK KALICAM SANDIM BİRDENN sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canım heç yalnız bırakırmıyız,durduk durduk o kadar sonunda hep beraber patlama yapacağız inşallah.Boşa değil bu beklemeler,var bi keramet

ağustosta hepimiz bişiler yaptırıyoz okey mi?

Komşuma telefon açtım o alacak sonucu mu gece eve gittiğimde bakıcam bakalım çok merak ediyorum 10 un altında mı çıkacak üstünde mi,bi yerde okudum kadın test yaptırmış değeri 30 mu 60 mı ne(ikisinden biri ama unuttum) çıkmış sonra adeti geçmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.

hepimiz için hayırlısı inşallah

kıs bu arada geçen gün alışverişe gittik.
Helvaların olduğu reyonda bi sürü çeşit vardı ama yaz helvası yazmıyordu hiç birinin üzerinde.
tahin helvası vardı hep,baktım baktım bi türlü karar veremiyorum neyli alim nasıl alim die,
gittim en sonunda sadesini aldım bildiğimden şaşmıyım die,güvenemedim diğerlerinin tadına.
Onları asıl kendi yerlerinden almak lazım taze taze marketlerdeki hiç bi işe yaramaz

men deldim sempatiksalakcinni

mirage nasılsın olumunekankayizsmile

ayy eşim kaç gündür benden şekerpare istiyo yapsammı die kara kara düşünüyom CADIARZU

burç özelliklerine baktım :) iyi şeyler yazıyor
dediğin gibi özgürlükten bahsediyor ama mantık olarak da bi yay düşünsek öyle değil midir zaten

hehehehe doğru diyon kelebek gibi uçar arı gibi sokarım hahahahakötükedihüso:lepi:

yaz helvası dimezler zati kız cevizli helva dır bütün bütün cevizlr vardır üstünde ayy bak bu seferde benim canım geçti alamda yiyem barim bu akşam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

slmmm ben geldim of adamlar gelip gittide giremedim yemek yap derken anca girdim buarada
bende oğlak burcuyummmmmm

Zor tabiki canım.Alışması zor...
Bebek işi ne desem bilmiyoum ama yıldım sanırım.
Ne yaptın desen ortada bişey yok ama(doktor doktor dolaşmadım) ama bir şürü çaba sarfettim genede olmadı..
Sanırım yıldım.Neden böle oldu bilmiyorum amöa....

Kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım :roflol: :roflol:
çOk komik :roflol:
ay o dediğinden de vardı da işte ben ona güvenemedim antep fıstıklısı vardı bide.neyse bidahakine kısmet

Merhaba kızlar:)

selam hoşgeldin,senin tatil çok uzun sürdü aytencim ya valla 1 ay gibi geldi bana sankim
hergün geliyordun alışmıştık

slmmm ben geldim of adamlar gelip gittide giremedim yemek yap derken anca girdim buarada
bende oğlak burcuyummmmmm

selam cnm,ya benim beynim durdu af buyur adamlar ne için geliyodu valla düşünüyorum hatırlayamıyorum.neyse gitmişler ya :))
bu arada senin oğlak olduğunu sorduktan sonra hatırladım çünkü ablamla aynı buçtansınız unutmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…