Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet canım hiçbiri aşılamaya yanaşmadı normal yolla olucak sıkıntı yapma dedi ama sıkıntı yapıyommmmmmmm bennnnnnnnnnn hemde çoooooooook tüp bebek bile araştırdım aşılamaya bi yer 1300 istedi tüpte 6000 tl ama ssk yok galiba burada

Tüp bebek 6 bin normal ama aşılama çok fazla onu araştır bence 600 liralık şey için 1300 fazla iki katından fazlasını istemişler o ne tüp bebek mi yapıyorlar?

Bu ay gittiğimde sonuca göre bu doktor da bişey yapmaz gel git beni oyalarsa bir daha gitmem.Doğruu tüp bebek merkezine aşılamaya uğraşamıcam tek düşünmdüğüm rahim filmiydi tüpler kapalıysa aşılama boşa olacak diye ama madem açıkmış daha fazla beklemek istemiyorum bu ay olmazsa kısmetse ağustos da aşılama yaptırmak istiyorum bende.Sabır denen bişey kalmadı,çok üzülüyorum

eccik mal gibi uyandım ay bana ne oluyosa salakça rüyaalr görüyorum yaa
bu gecede kurtlar vadisinde polat alemdarın sevgilisi olmuşum hastaneden bebek kaçırma işine giriyorum kaçırdığım insanında bebekleri ikiz kadın 45 yaşında tüp bebek yapmış delikafadulden ikiside kız ama birde tatlılıar nese birini alıp veriyorum diğerini almaya daha afazla yüreğim el vermiyo diyorumki bak bunlar bebeklerini kaçırıyolar nese bende çıkıyorum
polatcımla beraber yürüyoruz felan delikafadulden yağmurda ıslanıyoruz ben diyorumki kaıdna söledim yüreğim el vermedi zaten kaç yaşında zorluklarla anne olmuş nasıl kıyılır
nese her yerde polisler benide aramaya başlamış tam yakalanacakken uyandım sırnaşık şey

ayy aslında hiç izlemem kurtlar vadisini felanda

bebekler hala gözümün önünde e bide töbe töbe polatın yağmurun altında bana aşk sözleri sölemesi kaydirigubbakcemile3
ay benimkine anlatsam bir yığın kavga ederiz kaydirigubbakcemile3

O nasıl rüya kıs öyle :)) ilginçmiş
Hayır olsun.
Rüyanız hayrolsun teyzeyi ara sor bakalım ne yorum yapacak
inşallah ikizlerin olur,ilacını iç bak gelirsem yolarım :1hug:

ay bi sigara yakam bari

sen nasılsın kuzum zor bugğn gelecekti herhalde

bende bu gece 12 ye kadar yek tabancayım yine

Ben iyiyim canım,işteyim
Akşam yine yokum düğün var :teytey: :dance:
Bu ara hepsi üst üste geldi valla haftada 2 düğün hep

günaydın portakalım ben geldim ay aslında akşam geldim ama okadar yorgundumki kaldım öle bide eşim saolsun evide mafetmiş 2 günde nasıl başardısa şimdi kahvaltı yapıorum sen naptın yavru düğünler varmış ee tam mevsimii şimdii.

Günaydın canım,hoşgeldin
Akşam düğündeydim,gelince baktım yoktun aysenle görüştük.
Afiyet olsun
Ben işteyim bugün bütün gün canım,sabah gittim kan verdim progesteron için,şimdiye sonuç çıktı ama ne yazık ki gidip alacak kimse yok,bende geç çıkacağım bugün

yahu biz sabitlenmişiz ya kaydirigubbakcemile3

Evet sağolsun Songül ablacım yaptı opuyorumnanaktan

hadi ya dur ben bi koşu alıp geleyim güzel sonuçlar inşallah cnmm

yarın alırsın hayatım doktora ne zaman götürceksin bunları adet olunca dimi?

Evet canım adet olunca filmi de tahlili de götüreceğim
Ben yumurtlama da problem çıkacağını düşünüyorum,çünkü öylee
22tl aldılar bu arada tahlilden sgk karşılamıyormuş,başka yerde 35 tl die okumuştum aylar öncee yapıldığında

senin keyfin nasıl?

Hanımlar günaydınlar...
Harika,güzel haberleri boool olan bir hafta olsun hepimiz için...
sizlerden de güzel haberler bekliyoruz...
sevgiyle kalın...

çok teşekkür ederiz umarım güzel dileklerinle bol hamile haberli bir hafta ay yıl olur opuyorumnanaktan

ii kuşum ya çok değilmiş yine napalım ya artık hayatım olsun çıksarsada üzülmek yok en azından sorunun ne olduğunu bilip ona göre tedavi uygulanır.hiçbişi olmadan beklemek daha zor bence

valla benim keyfim ii kuşum kafamı dağııtım biraz gezdim..napim buay bak çizelgeyi bile kaldırdım kaydirigubbakcemile3 bakmak istemiyorum ona bakmadan kafama göre takılıcam ama ağustosta nasipse ramazam ama aşılamaya devam hayatım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…