- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.081
eccik mal gibi uyandım ay bana ne oluyosa salakça rüyaalr görüyorum yaa
bu gecede kurtlar vadisinde polat alemdarın sevgilisi olmuşum hastaneden bebek kaçırma işine giriyorum kaçırdığım insanında bebekleri ikiz kadın 45 yaşında tüp bebek yapmış delikafadulden ikiside kız ama birde tatlılıar nese birini alıp veriyorum diğerini almaya daha afazla yüreğim el vermiyo diyorumki bak bunlar bebeklerini kaçırıyolar nese bende çıkıyorum
polatcımla beraber yürüyoruz felan delikafadulden yağmurda ıslanıyoruz ben diyorumki kaıdna söledim yüreğim el vermedi zaten kaç yaşında zorluklarla anne olmuş nasıl kıyılır
nese her yerde polisler benide aramaya başlamış tam yakalanacakken uyandım sırnaşık şey
ayy aslında hiç izlemem kurtlar vadisini felanda
bebekler hala gözümün önünde e bide töbe töbe polatın yağmurun altında bana aşk sözleri sölemesi kaydirigubbakcemile3
ay benimkine anlatsam bir yığın kavga ederiz kaydirigubbakcemile3
ay bi sigara yakam bari
sen nasılsın kuzum zor bugğn gelecekti herhalde
bende bu gece 12 ye kadar yek tabancayım yine
günaydın portakalım ben geldim ay aslında akşam geldim ama okadar yorgundumki kaldım öle bide eşim saolsun evide mafetmiş 2 günde nasıl başardısa şimdi kahvaltı yapıorum sen naptın yavru düğünler varmış ee tam mevsimii şimdii.
yahu biz sabitlenmişiz ya kaydirigubbakcemile3
Hanımlar günaydınlar...
Harika,güzel haberleri boool olan bir hafta olsun hepimiz için...
sizlerden de güzel haberler bekliyoruz...
sevgiyle kalın...
Evet canım adet olunca filmi de tahlili de götüreceğim
Ben yumurtlama da problem çıkacağını düşünüyorum,çünkü öylee
22tl aldılar bu arada tahlilden sgk karşılamıyormuş,başka yerde 35 tl die okumuştum aylar öncee yapıldığında
senin keyfin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?