- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.181
selamlar kimsecikler yok
bende hastaneye gittim geldim erkenden sıcak bastırmasın die :2:
cmrtsi sabah tekrar gidicem 17 mm olmuş yumoşum doktor çok kaliteli bi yumoş büyüyo dedi kaydirigubbakcemile2 bende tek mi iki tanemi die iki defa sordum kadında en sonunda bi tane olması yumurtayı daha iyidir kalitesi yüksek olur dedi
kalite ne oluyosa sempatiksalakcinni bu sefer inşlhh hadi bakalım dedi
eccikde olsa umutlandım bakalım boshayallersmile annemler bende haftaya cuma veya cumartesi hep beraber bileciğe ordan da sivasa geçicez kısmetse opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canımmm. Hadi bakalım hayırlısı olsun, bu sefer hamiş hamiş gelirsin başlığa. :CüvCüv:Benimde annemler yarın geliyolar artık. çoook özledim annemi. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar
Tahlil sonucum 14.34 çıkmış
hoşbulduk canım ayy inşlhhhh yaaa :CüvCüv:
annem teyzemlerle gezmeye gitti bende yemek işlerini hallediyorum cokacimcoook
ohhh sende hasret gidercen desene olumunekankayizsmile
ne tahlili bu porti beta hcg mi yoksa başka bişeymi
selam kizlar ben de artik türkiyedeyim:))) nasilsiniz uzun zamandir ugrayamadim umarim herkes iyidir biz iyiyiz kardesimin dügün telasiyla ugrasiyoruz cuma kina var,cumartesi dügün kismetse ondan sonrada kaynimin ki geliyo tatildemiyim strestemiyim anlamadim bu gidisle dinlenemeden geri dönücez gibi görünüyo( hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
Selam kızlar, dün sitede bakım vardı, giremedik. skorpion hoş geldin canım. Herkes nerede ? :)
selamlar kimsecikler yok
bende hastaneye gittim geldim erkenden sıcak bastırmasın die :2:
cmrtsi sabah tekrar gidicem 17 mm olmuş yumoşum doktor çok kaliteli bi yumoş büyüyo dedi kaydirigubbakcemile2 bende tek mi iki tanemi die iki defa sordum kadında en sonunda bi tane olması yumurtayı daha iyidir kalitesi yüksek olur dedi
kalite ne oluyosa sempatiksalakcinni bu sefer inşlhh hadi bakalım dedi
eccikde olsa umutlandım bakalım boshayallersmile annemler bende haftaya cuma veya cumartesi hep beraber bileciğe ordan da sivasa geçicez kısmetse opuyorumnanaktan
ne tahlili bu porti beta hcg mi yoksa başka bişeymi
bende iyiyim ugrasıyorum iki çocukla pazartesi saglık ocaggına gittik bir aylık olduk aşımız vardı 4700 gram olmuşuz boyumuzda 55 cm olmuş iyi dedi doktor bugünde biraz huysuz gazı var gögüslerim biraz acıyo emzirirken onun dışında iyiyim bu ay tutunur İNŞALLAH bebişin yumoşunaOhh memleket havası alıyosun yani ne güzel zemuszemus
iyi tatilller sana,c.tesi bende düğünde olacağım türkiyede :))
site yine değişmiş :)
dün sabah yazdıklarımız gitmiş gene
nasılsın canım?
selam canım nasılsın ay çok sevindim senin yumoş yavaştan yavaştan sağlam geliyo
taktın 2 yumoşa sende bak ben doktordan önce dediydim ama dün yazdıklarım silinmiş
umutlan canım umutlan gelecek nasıl olsa öyle ya da böyle bu arada eşini beslemeyi unutma cokacimcoook
Berrakadanın da dediği gibi 21.gün pregesteron testi canım
yumurtalama oluyo mu olmuyor mu,bebek için kaliteli mi değil mi ona bakılıyor,benimkisi kaliteli gibi görünüyo bu ay ama bakalım oldu mu olmadı mı?
sen nasılsın bu arada?
Ohh memleket havası alıyosun yani ne güzel zemuszemus
iyi tatilller sana,c.tesi bende düğünde olacağım türkiyede :))
site yine değişmiş :)
dün sabah yazdıklarımız gitmiş gene
nasılsın canım?
selam canım nasılsın ay çok sevindim senin yumoş yavaştan yavaştan sağlam geliyo
taktın 2 yumoşa sende bak ben doktordan önce dediydim ama dün yazdıklarım silinmiş
umutlan canım umutlan gelecek nasıl olsa öyle ya da böyle bu arada eşini beslemeyi unutma cokacimcoook
Berrakadanın da dediği gibi 21.gün pregesteron testi canım
yumurtalama oluyo mu olmuyor mu,bebek için kaliteli mi değil mi ona bakılıyor,benimkisi kaliteli gibi görünüyo bu ay ama bakalım oldu mu olmadı mı?
sen nasılsın bu arada?
slm portakalım napıon cnm ay özledim be giremedim bi türlü sanki 10 gün girememiş gibi oldum misafri geldi demirler takıldı dün şak die arkadaşım çıktı geldi akaşam yine misafir ay buara yoruldum yani sen naptın cnm?
aysencim gözünaydın kuşum annenler gelmiş oh senden mutlusu yoktur şimdi opuyorumnanaktan
bende iyiyim ugrasıyorum iki çocukla pazartesi saglık ocaggına gittik bir aylık olduk aşımız vardı 4700 gram olmuşuz boyumuzda 55 cm olmuş iyi dedi doktor bugünde biraz huysuz gazı var gögüslerim biraz acıyo emzirirken onun dışında iyiyim bu ay tutunur İNŞALLAH bebişin yumoşuna
ay buarada yumurtan kalitelimiş cnm şakkıdı hadi bakalım buay o kaliteyle bide tutarsa inşallahhhh
ii hayatım güzeldi Allahım bozmasın ağzımızın tadını hepimizin..bide hepimize birere bebek nasip ederse inşallah dahada güzel olucak cvalla evt sen bide yarın gidiosun deme hayatım nasipse buhafta böle geçti valla gece muhabbetlerimiz kaldı dönünce devam ederiz boshayallersmile
bende iyiyim ugrasıyorum iki çocukla pazartesi saglık ocaggına gittik bir aylık olduk aşımız vardı 4700 gram olmuşuz boyumuzda 55 cm olmuş iyi dedi doktor bugünde biraz huysuz gazı var gögüslerim biraz acıyo emzirirken onun dışında iyiyim bu ay tutunur İNŞALLAH bebişin yumoşuna
Ben iyiyim canım sen nasılsın ? Ev boyanıyo şu an, bende yemek odasına geçtim.Diğer odalar da oturucak yer yok .kaydirigubbakcemile3 Zaten fazla odamda yok.kaydirigubbakcemile3 Bugün buzdolabını tamir etmek için geldiler. Tüpünde sorun varmış. Dondurucu dondurmuyodu.Neyse ki hallettiler. Sen neler yaptın canım ?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?