Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar modemin fişini çekmişlerdi, boya yapılan odada modem. O yüzden bağlantım gittiiiiii. Şimdi taktılar neyseki.Ara sıra yine çıkarabilirler. sempatiksalakcinni

Kızlar modemin fişini çekmişlerdi, boya yapılan odada modem. O yüzden bağlantım gittiiiiii. Şimdi taktılar neyseki.Ara sıra yine çıkarabilirler. sempatiksalakcinni

bende diyorum bu kız aşağıda görünüyo neden yazmıyor sempatiksalakcinni

inşallah 3 değil 5 6 7 kişi oluruz sempatiksalakcinni

ay evet ya 3 olalım hemen 1 yıl sonra başlıcam 2.ye bi 2 yıla da o olsa bide 35imden sonra iyice olgunlaşınca yapmak istiyorum
bir sürü çocuğum olsun görmemiş gibi hep doğurmak istiyorum evin içi cıvıl cıvıl olsun durun oğlum kızım yapmayın diye bağırmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni Allah nasip etsin o günleri görelimde inşallah cnm ama ozamanda ay kafayı yiyorum dersinkaydirigubbakcemile3

Boyayı yapan eşimin kuzeni . sempatiksalakcinni Zaten şimdilik 2 oda boyanıcak sadece. oralar akmıştı kışın boyalar kabardı. Bu arada pazar günü evlilik yıldönümümüz. sempatiksalakcinni

Ohh ohhh bir sürü çocuk doğurmayı planlıyosunuz demek. Bari ikiz falan olsunda bebişler 2 doğumda 4 çocuğunuz olsun. kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni Nasıl fikir ? sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni Allah nasip etsin o günleri görelimde inşallah cnm ama ozamanda ay kafayı yiyorum dersinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 beklerim kendimden öyle bişey kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Yaşamadan bilemeyiz Allahım en azından birincileri ver bize hayırlısıyla Ya Rabbim :Saruboceq: :Saruboceq:

Boyayı yapan eşimin kuzeni . sempatiksalakcinni Zaten şimdilik 2 oda boyanıcak sadece. oralar akmıştı kışın boyalar kabardı. Bu arada pazar günü evlilik yıldönümümüz. sempatiksalakcinni

Oh ardı ardına evlenmişiz hepimiz önce zor şimdi sen önümüzdeki ay ben aysen garusunu unuttum beni affetsin

Ohh ohhh bir sürü çocuk doğurmayı planlıyosunuz demek. Bari ikiz falan olsunda bebişler 2 doğumda 4 çocuğunuz olsun. kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni Nasıl fikir ? sempatiksalakcinni

Evet planlıyoruz sadece ama kaydirigubbakcemile3 olan bişey yok Allah tarafından :çok üzgünüm:

İkiz olması çocukluğumdan bu yana hep hayalimdir keşke olsa (tabi sağlıkla hayırlısıyla) :Saruboceq:

direk bunu okudum yazıyorum :)))

ben bir sene arada vermeyi düşünmüyorum o kadar gözüm korktuki korunmaktan
birinin doğurayım hemen ikinci için çalışmaalra başlıycam en fazla 4 5 ay sempatiksalakcinni

Ben ikiz olmayı sevmiorum kız. Günde binmilyon kere ikizmisiniz sorusunu duymaktan insana fenalık geliyo. kaydirigubbakcemile3 Ara sıra kandırıyorum insanları, yok arkadaşız diyorum, inanan da oluyo. kaydirigubbakcemile3 İkiz gibi benziyosunuz diyolar. Bazılarına da teyzemin kızı diyorum. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin cnm yeterki ister 2 ister 4

Amin canımm. opuyorumnanaktan

ben geldim naparsınız bakalım kaydirigubbakcemile5

İyiyiz kız,senin dedikodunu yapıyoduk .sempatiksalakcinni Sen napıyosun ?

İyiyiz kız,senin dedikodunu yapıyoduk . Sen napıyosun ?

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

benden baka dedikodusu yapılcak insanmı kalmadı ayol sempatiksalakcinni

direk bunu okudum yazıyorum :)))

ben bir sene arada vermeyi düşünmüyorum o kadar gözüm korktuki korunmaktan
birinin doğurayım hemen ikinci için çalışmaalra başlıycam en fazla 4 5 ay sempatiksalakcinni

hoşgeldin yavru kuşum napan?
aslında bende korunmak istemem ama şimdi ya çat die tutarsa bu sefer de ilk bebişimi emzirememekten korkarım ona üzülürüm
yoksa hiç korunasım yok,hele ilaç hiç kullanmam korunmak için

ay ne bilim ben ikizlere hep imrenirim keşke bende ikiz olsaymışım dediğim çok olmuştur.
birbirimizi tamamlardık,okula birbirimizin yerien giderdik sınavlarda bir birimizi kulalnırdık ayy ne fenayım kötü şeyler düşünüyorum dime :mymeka:
iyi yapmışsın insanlar bazen hakediyolar o muameleyi sırf sormak için soruyorlar aptallar :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…