- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.221
deme hayatım ne güzelmiş o günler valla dert yok tasa yok
Kızlar modemin fişini çekmişlerdi, boya yapılan odada modem. O yüzden bağlantım gittiiiiii. Şimdi taktılar neyseki.Ara sıra yine çıkarabilirler. sempatiksalakcinni
inşallah 3 değil 5 6 7 kişi oluruz sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni Allah nasip etsin o günleri görelimde inşallah cnm ama ozamanda ay kafayı yiyorum dersinkaydirigubbakcemile3
Boyayı yapan eşimin kuzeni . sempatiksalakcinni Zaten şimdilik 2 oda boyanıcak sadece. oralar akmıştı kışın boyalar kabardı. Bu arada pazar günü evlilik yıldönümümüz. sempatiksalakcinni
Ohh ohhh bir sürü çocuk doğurmayı planlıyosunuz demek. Bari ikiz falan olsunda bebişler 2 doğumda 4 çocuğunuz olsun. kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni Nasıl fikir ? sempatiksalakcinni
bende diyorum bu kız aşağıda görünüyo neden yazmıyor sempatiksalakcinni
ay evet ya 3 olalım hemen 1 yıl sonra başlıcam 2.ye bi 2 yıla da o olsa bide 35imden sonra iyice olgunlaşınca yapmak istiyorum
bir sürü çocuğum olsun görmemiş gibi hep doğurmak istiyorum evin içi cıvıl cıvıl olsun durun oğlum kızım yapmayın diye bağırmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
Oh ardı ardına evlenmişiz hepimiz önce zor şimdi sen önümüzdeki ay ben aysen garusunu unuttum beni affetsin
Evet planlıyoruz sadece ama kaydirigubbakcemile3 olan bişey yok Allah tarafından :çok üzgünüm:
İkiz olması çocukluğumdan bu yana hep hayalimdir keşke olsa (tabi sağlıkla hayırlısıyla) :Saruboceq:
Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin cnm yeterki ister 2 ister 4
ben geldim naparsınız bakalım kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm doğur anacım doğur çatır çatırrropuyorumnanaktan
İyiyiz kız,senin dedikodunu yapıyoduk . Sen napıyosun ?
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
benden baka dedikodusu yapılcak insanmı kalmadı ayol sempatiksalakcinni
direk bunu okudum yazıyorum :)))
ben bir sene arada vermeyi düşünmüyorum o kadar gözüm korktuki korunmaktan
birinin doğurayım hemen ikinci için çalışmaalra başlıycam en fazla 4 5 ay sempatiksalakcinni
Ben ikiz olmayı sevmiorum kız. Günde binmilyon kere ikizmisiniz sorusunu duymaktan insana fenalık geliyo. kaydirigubbakcemile3 Ara sıra kandırıyorum insanları, yok arkadaşız diyorum, inanan da oluyo. kaydirigubbakcemile3 İkiz gibi benziyosunuz diyolar. Bazılarına da teyzemin kızı diyorum. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
Amin canımm. opuyorumnanaktan
İyiyiz kız,senin dedikodunu yapıyoduk .sempatiksalakcinni Sen napıyosun ?
Bi sen eksiktin canım, ondan seninkini yapalım dedik. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?