Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyiyim berraKÇım ama sen tam dayaklııksın hee sempatiksalakcinni ne zaman doğurcam dio bebişin karnında sağlıklı zamanı gelince doğucek elbet biz napalım esassempatiksalakcinni daha ortada hiçbişi yokboshayallersmile

Olucak olucak merak etme canım.Sonra resimlerini yollıycaksınız bana , bende bakıcammmm sizin bebişlereee.. opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

aglıyouyandı bizim bebiş ben kaçtım kızlar

Görüşürüz canımm.

valla zor yani Allah annelere sabır versin arkadaşım geldide çocuğu var onunda sürekli arkasında dolaş yedir içir uyut oo şimdiden uyku depola bol bol en gereklisi stokta bulunsun uykukaydirigubbakcemile3

Olucak olucak merak etme canım.Sonra resimlerini yollıycaksınız bana , bende bakıcammmm sizin bebişlereee.. opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

saol cnm inşallah olucak elbet öle umut ediyoruz hemen gönderices zaten cnm ilk ultrason resminden başlarıs doğana kadar paylaşıcaz nasipse :Saruboceq:

portakalım az kaldı kuşum seninde ama artık belirti sormak yok aramak yok geldise bile sürpriz olur inşallahhhhhhh hepimizee

ay konuyla alakasız olacak ama benim çevremde yani iş çevremde ne kadar çok densiz insan var.
biri gelmiş daha 1 aylık evli sanki kendisi istediğinde hemen bebek sahibi olabileceğinin garantisi var bana diyo çocuk düşünmüyo musunuz sizin 2 yıl oldu bayaa oldu evliliğiniz...

Biri geliyo önce işime burnunu sokuyo üstüne vazifeymiş gibi,haddini bilmeden bana ne yapacağımı söylüyo,tersliyorum.
sonra bana işi düşüyo,yardımcı olmadım ben de.
senin canın mı sıkkın yapabileceğimiz bişey varsa söyle diyo,uln gerizekalı sana mı düştü bana yardımcı olmak? :mymeka:

sinir oldum da az önce içimi dökeyim dedim

ii yapmışsın cnm senin canını sıkanı sende affetme ay töbe töbe böle insalara bişi demek istiyorum ama susuyorum ya sanane be sanane ne zaman istersem yaparım sanamı kaldı manyak bu insanlr ya hemen ilk soru nasılsın iyisin demek yok bebek varmı dio alsanaalsanasmile

Evet , biraz boya için geç kalındı ama :)) Yarın annemler geliyo,boya bitmiycek.Onların kalıcağı oda şimdi boyanıyo. Yatak odası da yarın boyanıcak.Yani bir günlük tıkış tıkış yatıcaz. Ama olsun. :)) Az önce yeğenim aradı, beni evine almıycak mısın dedi. kaydirigubbakcemile3 Ayy canım benim ya, nerden aklına gelmişse, ben öyle demişim ona. Annesine öyle demiş. Daha 4 yaşında.Bazen rüyasında gördüklerini gerçek sanıyo. Hatta bigün rüyasını hatırlayıp sabah ağlıyomuş. Teyzem (ikiz kardeşim için diyo) bana bağırdı diyomuş .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

berrakçım sanada kolay gelsin cnm işin zor hertaraf batıktır şimdi

Evet her taraf her tarafta. sempatiksalakcinni

Ya ama napim zaman geçmiyo. kaydirigubbakcemile3 Bir de geçenlerde rüyama ak sakallı dede girdi, 5 ağustosta doğurucaksın dedi. Doktora söyledi kocam, doktorda 5 ağustos erken olur doğurma dedi. kaydirigubbakcemile3 Ben de tamam dedim. kaydirigubbakcemile3

Evet kız berrak ne acelen var kafanı dinle bol bol enerji depola uykusuz gecelere hazırlıklı ol ve bol bol yüz :))

:kedi: İlk aylar çabuk geçiyoda son ay hiç geçmiyo.

portakalım az kaldı kuşum seninde ama artık belirti sormak yok aramak yok geldise bile sürpriz olur inşallahhhhhhh hepimizee

Evet belirti aramayın hiç. Ben öyle yapmıştım.kaydirigubbakcemile3

Dök dök canım içini. opuyorumnanaktan Her yerde var öyle insanlar.

ay ne güzel bak dede bile girmiş rüyana bidaha gelirse söylermisin dedecim senden arkadşlar için ricam olucak zor portakal bide aysen bebek istiyolar diekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ay ne güzel bak dede bile girmiş rüyana bidaha gelirse söylermisin dedecim senden arkadşlar için ricam olucak zor portakal bide aysen bebek istiyolar diekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Hehehe tamam bi dahakine söyliycem canım. Benim bazı rüyalarım gerçek çıkıyo kız. kaydirigubbakcemile3

çıkar tabi cnm ben inanırım öyle şeylere benim kuzenim ve kardeşminde öyle rüyaları çıkar genelde..

dedeye bak be zorun dediği gibi bizi de söle berrakcım :)

bu arada farkettim ben bugün çok gerginim parlayıveriyorum herşeye,insanların kafasına bişeyler atasım geliyo,yürüyen merdivenin ortasında dikilip kımıldamayan öyle bekleyenlerin saçını çekesim arkasından itesim geliyor

Son düzenleme:
portakalım iimisin kuşum sen anam senden uzak duralım bari yoksa döversin sen bizi buakşam sakin ol hayatım başını belya sokma bırak dursunlar orda orda bakınsınlar gariplersempatiksalakcinni

portakalım iimisin kuşum sen anam senden uzak duralım bari yoksa döversin sen bizi buakşam sakin ol hayatım başını belya sokma bırak dursunlar orda orda bakınsınlar gariplersempatiksalakcinni

Regl belirtileri bence bunlar,heray bu günlerde bişi yaşıyorum,tersliyorum insanları,acilen eşimi uyarmam lazım eve gidince bana bulaşmasın .))
valla hayatımız akıp gidiyo be

ahh ahh heeç sorma canım ya

annemin babamın kucağından inmediğim çocukluk yıllarımı özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…