- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.201
aglıyouyandı bizim bebiş ben kaçtım kızlar
ii hayatım güzeldi Allahım bozmasın ağzımızın tadını hepimizin..bide hepimize birere bebek nasip ederse inşallah dahada güzel olucak cvalla evt sen bide yarın gidiosun deme hayatım nasipse buhafta böle geçti valla gece muhabbetlerimiz kaldı dönünce devam ederiz boshayallersmile
aglıyouyandı bizim bebiş ben kaçtım kızlar
Olucak olucak merak etme canım.Sonra resimlerini yollıycaksınız bana , bende bakıcammmm sizin bebişlereee.. opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
portakalım az kaldı kuşum seninde ama artık belirti sormak yok aramak yok geldise bile sürpriz olur inşallahhhhhhh hepimizee
inşallah tutar canım
hepimizin tutsun inşallah
önümüzdeki hafta başı devam ederiz muhabbetlere canım :)
oh maşallah çok sağlıklı büyüyor oğluşun.
sen deneyimli annesin canım halledersin bi şekilde Allah yardımcın olsun
Amin canım inşallah tutar. Tutarsa süpriz olcak çünkü pek çalışma olmadı o günlerde
Sağol tatlım ben de iyiyim.
İyi bari hallolmuş dondurucun zor ya yazın,kışın olsa çok aranmaz ama.. neyse ki yapılmış.
oh prensese hazırlıklar yapılıyo temiz temiz eve gelcek hanfendi
berrakçım sanada kolay gelsin cnm işin zor hertaraf batıktır şimdi
iyiyim berraKÇım ama sen tam dayaklııksın hee sempatiksalakcinni ne zaman doğurcam dio bebişin karnında sağlıklı zamanı gelince doğucek elbet biz napalım esassempatiksalakcinni daha ortada hiçbişi yokboshayallersmile
Evet kız berrak ne acelen var kafanı dinle bol bol enerji depola uykusuz gecelere hazırlıklı ol ve bol bol yüz :))
portakalım az kaldı kuşum seninde ama artık belirti sormak yok aramak yok geldise bile sürpriz olur inşallahhhhhhh hepimizee
ay konuyla alakasız olacak ama benim çevremde yani iş çevremde ne kadar çok densiz insan var.
biri gelmiş daha 1 aylık evli sanki kendisi istediğinde hemen bebek sahibi olabileceğinin garantisi var bana diyo çocuk düşünmüyo musunuz sizin 2 yıl oldu bayaa oldu evliliğiniz...
Biri geliyo önce işime burnunu sokuyo üstüne vazifeymiş gibi,haddini bilmeden bana ne yapacağımı söylüyo,tersliyorum.
sonra bana işi düşüyo,yardımcı olmadım ben de.
senin canın mı sıkkın yapabileceğimiz bişey varsa söyle diyo,uln gerizekalı sana mı düştü bana yardımcı olmak? :mymeka:
sinir oldum da az önce içimi dökeyim dedim
ay ne güzel bak dede bile girmiş rüyana bidaha gelirse söylermisin dedecim senden arkadşlar için ricam olucak zor portakal bide aysen bebek istiyolar diekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
portakalım iimisin kuşum sen anam senden uzak duralım bari yoksa döversin sen bizi buakşam sakin ol hayatım başını belya sokma bırak dursunlar orda orda bakınsınlar gariplersempatiksalakcinni
valla hayatımız akıp gidiyo be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?