Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin yavru kuşum napan?
aslında bende korunmak istemem ama şimdi ya çat die tutarsa bu sefer de ilk bebişimi emzirememekten korkarım ona üzülürüm
yoksa hiç korunasım yok,hele ilaç hiç kullanmam korunmak için

hoşbulduk canımcım
ay evet bi de o yanı var ayyy bizimkide zorun geçen msn de yazdığı şeye benzedi
çölde su raasam ütü bulurum
voltaranı bulsam ... olurum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

E haklı ama bi sen yoktun,3lü okey zevkli olmuyo kaydirigubbakcemile3 canım başka kimi konuşcaz delü garuu sempatiksalakcinni

şaka yapıyok herhal sırnaşık şey

ayy valla okey olsada oynasak yaa annemlere götürmüğştük taşınırlarken
şimdi sıcakta alcaksın içecekleri balkona kurcaksın masayı ohhhhhhhhh :1closedeyes:

ay geçen gün eşime öle diyom o bi gelsin ahdım var poposuna poposuna vurcam bana bu çektirdikleri bu kaadr göz yaşı döktürdüğü için mafoldumben

ii o zaman ben çıkayım devam edin siz sempatiksalakcinni

Tamam PPPPPPP kaydirigubbakcemile3

Biz oynuyoduk bi kaç gündür oynamıyoruz. kaydirigubbakcemile3 Zevkli oluyo :) .

Bu arada yine gitti netttttttttttttttttttt. klava: klava:

slm noldu yine yazılara ya haydeee portakalım kuşum geliosun herhalde bugün öpt cnm
aysen sen naptın yavru?görüşemdik bugün dışardaqdım
berrakçım sen naptın iisin umarım doktora gidicektin sanırım bugün?

Selam , iyiyim zorcum. Doktora gittim, herşey normal. Bebeğin hareketlerini kontrol et dedi doktor. Haftaya bi daha gidicez. Çok yorgunum. Şimdilik çıkıyorum.Öptük hepinizi.

Selam kızlar.
Öğlen yazmıştım ama silinmiş yazılanlar.
berrakcım çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,çok dikkatli ol canım az kaldı zaten doğuma

bu arada yine gelio kırmızılar moralim bozuk

selam kizlar nasilsiniz??? biz iyiyiz türkiyedeyiz bir haftadir turkbayragi ilk dügünü atlattik hayirlisiyla kardesim evlendi.onun telasi vardi delikafaduldensira elticime geldi:))bu haftada onun kosusturmasi var.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…