Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar
ASİ için size dua yazdım
zorum....20
porti.......20
ayşen.....20

şimdiden saolun okuyamazsanız haberim olsun çok öptüm sizi .cuma akşamı duası var

çok güzel bir duaymış Allah dualarımızı kabuş eder inşallah

Kızlar bu arada Berrakla konuşamadım ama arkadaşından haber aldım
Bebek doğmuş ve durumları iyiymiş,çok şükür

çok şükür haber almana sevindim porti bi de ayrıntıları alsak çok mutlu olucam opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar mirmirmirmir

ay portakalım gittinmi of yetişemedim eşim bişiler istedi bir kalktım sen gitmişsin

çok sevindim berrağın ve kızının sağlıklı olmasına ne güsel uzun ömürler nasip etsin kızına
Evet canım kimse kalmayınca bende çıkayım dedim,zaten çıkmak üzereydim.Eve gidince açtım ama kimse olmayınca kapadım msni de

hayirli ramazanlar arkada$lar..zorxx duan icin Amin canim dileginin kabul olmasi dilegiyle.insallah en kisa sürede bebegin sana gelir.hepinizi öpüyorum

Sana da hayırlı ramazanlar canım opuyorumnanaktan
kizlar niye gece hic biriniz burda olmuyonuz ki??
aaa ben oluyorum normalde 12 gibi bakıyorum her akşam ama kimse olmayınca fazla kalmıyorum işte
çok güzel bir duaymış Allah dualarımızı kabuş eder inşallah

çok şükür haber almana sevindim porti bi de ayrıntıları alsak çok mutlu olucam opuyorumnanaktan

Cuma dan sonra sana yapılacak canım pazartesi olabilir opuyorumnanaktan

Rabbim bu mübarek günlerde dualarınızı kabul etsin canlarım :Saruboceq: :Saruboceq:
Hepimize sağlıklı bebişler versin

selamlarrrrrrrrr

bugün uyumak istedim öğlene kadar ama malesef sıcaktan uyuyamadım yineee resmen yanıyo ortalık bi de markete gitmem lazım eşim uyanınca kandırmam lazım sempatiksalakcinni

hoşbulduk yavru kuşum iyiyim sen nasılsın canım
ay keşke uyuyabilsem bi de dün gece eşim sofrayı hazırlamış felan benide tam 4 de kaldırdı
20 dk da yemek yiyim çaymı içim su mu içiyim bilemedim
elime bardağı aldım ezan okundu geri bıraktım :2:

slm canlar napıosunuz valla portakalım dediğin gibi ben uykucu oldum açıkçası napim zaman geçsin die zemuszemus

portakalım kuşum akşam açıktı benim aslında msnim 12 ye doğru kapattım artık cnm bilseydim beklerdim

İyiyim ben de işteyim.
Canım sıkıldı sizde yoksunuz

aa sen bugün doktora gitmeyecek miydin cnm? ben senin uyuduğunu düşünemdim doktordasın sanıyorum.
Ya eve gidiyorum hemen üstümü değiştirip mutfağa giriyorum o yüzden ister istemez 12yi geçiyor interneti açmam artık
geceleri uyuyamazsanız ya da sahura kadar oturursanız açık bırakın msnlerinizi :))

ben uyuyorum genelde ama uyumadığım zamanlar açarım canım

ayrıca ayın 27 dne sonra sabaha kadar açık olur eşim geceye döneceği için tek başıma uyuyamam :sinifsinif:

yok gitmiyorum doktora oruçluyum zaten ne için gidicem giren girdi :) bakıcaktı sadece iğne vericekti onuda daha hiç vurulmadım iğne zaten kendi haline bıraktım yine ben zaten saldım iice çatlasın kendi sanki bişi değişçek iğne olsa kendi doktorluğmu yapıorum artık :)sempatiksalakcinni

portakalım kuşummmmmmmm napıon?az kaldı be yavrum herhangi bir değişiklik hissediyomusun kendinde

ay tam yazacam bişi çıkıyo siz geldiniz ya iki laf edicem ya hemen...
neyse
hiç bişey yok ya bi tek belime ağrı giriyo ara ara memeler falan fos olmadı sanırım yine

ben bi 10 dk ya geliyorum canım tamam mı ihtiyaç molası kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…