- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.701
Zorxx Arkadaşımızın duası kızlar
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
ZORX arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
tedavisinden hayırlı pozitif sonuç almasını nasip et .vatanına,milletine,dinine,ailesine bağlı hayırlı bir evlatla ödüllendir .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Kızlar bu arada Berrakla konuşamadım ama arkadaşından haber aldım
Bebek doğmuş ve durumları iyiymiş,çok şükür
Evet canım kimse kalmayınca bende çıkayım dedim,zaten çıkmak üzereydim.Eve gidince açtım ama kimse olmayınca kapadım msni deay portakalım gittinmi of yetişemedim eşim bişiler istedi bir kalktım sen gitmişsin
çok sevindim berrağın ve kızının sağlıklı olmasına ne güsel uzun ömürler nasip etsin kızına
hayirli ramazanlar arkada$lar..zorxx duan icin Amin canim dileginin kabul olmasi dilegiyle.insallah en kisa sürede bebegin sana gelir.hepinizi öpüyorum
aaa ben oluyorum normalde 12 gibi bakıyorum her akşam ama kimse olmayınca fazla kalmıyorum iştekizlar niye gece hic biriniz burda olmuyonuz ki??
çok güzel bir duaymış Allah dualarımızı kabuş eder inşallah
çok şükür haber almana sevindim porti bi de ayrıntıları alsak çok mutlu olucam opuyorumnanaktan
Rabbim bu mübarek günlerde dualarınızı kabul etsin canlarım :Saruboceq: :Saruboceq:
Hepimize sağlıklı bebişler versin
hoşbulduk yavru kuşum iyiyim sen nasılsın canım
ay keşke uyuyabilsem bi de dün gece eşim sofrayı hazırlamış felan benide tam 4 de kaldırdı
20 dk da yemek yiyim çaymı içim su mu içiyim bilemedim
elime bardağı aldım ezan okundu geri bıraktım :2:
slm canlar napıosunuz valla portakalım dediğin gibi ben uykucu oldum açıkçası napim zaman geçsin die zemuszemus
portakalım kuşum akşam açıktı benim aslında msnim 12 ye doğru kapattım artık cnm bilseydim beklerdim
portakalım kuşummmmmmmm napıon?az kaldı be yavrum herhangi bir değişiklik hissediyomusun kendinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?