Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kuzular
geçmişi okumadan direk dalıyorum...cuma annemlere gittim ben dün gecede döndüm..annem iyi çok şükür rabbime emarın sonucunu yarın alıcaz ama eskisi gibi değil hatta hiç değil çok şükür artık unutmuyo :Saruboceq:
yorgunluktan gebermek üzereyim..temizlik yemek çamaşır :bbo: eşimide evde bulmuşken tüllerimi yıkatıcam herşeyi bugüne sığdırmak zorunda kaldım yarın sıcaktan oruçlu hiç bi iş yapamam diye kafamçokkarıştı
bu arada bu ay ben fosum gacılar sabah gittim doktora yumoş gözükmüyo bugün 10 gün cuma gel bakalım yine dedi (olan bi gün orucuma olacak ama )
ilaç az gelmiş aslında benm hatamdı geçen aydan evde klomen var die bi kutu yazdırmıştım doktora onuda bulamadım 2 gün 3 içtim 2 günde günde 2 içtim :bbo: birde stres sıkıntı derken böle oldu işte
nese hayırlısı diyorum zaten ramazandan sonra aşılama yollarına geçiceğim için pekde umrumda olmadı açıkcası
berrakcım doğuma gidecekmişsin herhalde son sayfada yazılanları okudum:)))
hadi dua edicem sana canım inşlhh sağ salim kucağına alırsın prensesini anlamadan doğurursun inşlhhhhhhhhhhhhh bizede dua etmeyi unutma doğuma girerken

porticim senden güzel haberler bekliyorum bu ay hatta kesin gözüyle bakıyorum artık

zorum sen napıyon bakayım nese şu işlerimi halledeyim gelirim inşlhh yine
hadi öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ZORX için dua listemiz (Ayet-el Kursi okuyoruz)

AZRA..................20
EBRAR...............30
PORTİ.................30
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20
YELİZ.................20
BONCUK............30
DERDA...............20
ZORX..................50
MIRAGE..............20
AYSEN...............23

Listemiz tamam kızlar,
Çarşamba akşam duası yapılacak

Selam kızlar , yarın maalesef zorunlu sezeryan olucam.Bebeğin gelişimi durmuş, geçen hafta da 1 hafta gerideydi, şimdi de aynı kalmış. Kilosu da 3180 görünüyo ama daha küçük olabilir dedi.Küçük olduğu için de sancın gelmeyebilir dedi. Suyunda yoğunlaşma vardı. Yarın alalım beklemeye gerek yok dedi. ((((((

hayırlısı olsun canım hakkında hadi yarın geliyo inşlhhh öykü ırmağımız kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2:lepi: :lepi:

Canım benim ya çok merak ettik seni.
Sevindim annenin düzelmesine,
ya zaten havalar sıcak bence tansiyonunun çıktığı zamana denk gelmiştir sizde fazla takılmışsınızdır unutkanlığa.
Neyse Allaha şükürler olsun
Yumoşlara da üzüldüm ama hayırlısı dur baklaım senin zatn geç oluyo,belli olmaz ne olacağı.zorun duasından 23ü sana yazdım canım okursun diye
hadi işleri hallet görüşürüz

canım ya üzüldüm normal istiyodun hep ama nasip değilmiş,moralini bozma yarın kavuşuyorsun kızına sağlıklı olsun da hayırlısıyla doğsun.
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

Teşekkür ederim kızlar, ama ben normal istediğim için şu an şoktayım. Bi de sezeryan olmak zorundasn dedi, ben de bi kaç gün sonraya gün verir sandım.Direk yarın alıcaz dedi. mafoldumben . Belki bi kaç gün sonra olsa alıştırırdım kendimi ama direk yarın olunca bi garip hissettim kendimi . :/

evet tamamladık çok şükür,kızlar bende çıkıyorum dışarı çıkacağız eve ne zaman geliriz bilmiyorum yemeğe de kayınvalideme gideriz gece 11i bulur gelmemiz,görüşürüz.öptüm sizi

Kıyamam canım benim üzülme,iyi tarafından bak,iyi şeyler düşün.
Allah sağ sağlim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin gerisi önemli değil
yarın gece bebeğin kollarında uyucan öle düşün,evin neşesi geliyoo :teytey: :teytey:

Evet, yarın bebeğim kollarımda olucak. Çok heyecanlı ama hiç beklemiyıoken birden sezeryan olucağını duyunca insan şaşırıyo. :)

Demek bebiş geliyo Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin de nasıl gelmiş önemi yok canım. Habersiz bırakma bizi.. Allah kolaylık versin öpüyorum seni..

porti ben de 30 tane okuyacağım ama yarın gündüz okuyabilirim ancak akşamları nete girmiyorum..

berrakçım kuşum cnm inşallah yarın güzel haberlerini alırız cnm sağ salim kucağına alırsın kızımızı dua ediyorum senin için cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet, yarın bebeğim kollarımda olucak. Çok heyecanlı ama hiç beklemiyıoken birden sezeryan olucağını duyunca insan şaşırıyo. :)

Seviyorum sizi kızlar dua edin bana bol bol. :)

Çoook teşekkür ederim canım. Yarın sabah 8:30 da yatış yapılıcak.Öğlene doğru alırız dedi doktor. :)

Allah yardımcın olsun canım,dularımız seninle,hayırlısıyla rahat bi ameliyat olur inşallah.
Senin adına çok mutlu oldum prensesine kavuşuyorsun.
orda olsaydım inan gelirdim hastaneye,yanında olmak isterdim
artık fotoğraflardan göreceğiz kızını
Ramazanın ilk günü doğuyor çok mubarek bi zamanda geliyor
Şimdi çok heyecanlısındır,belki hemen uyuyamıcaksın bile :))
öpüyorum seni opuyorumnanaktan

porti ben de 30 tane okuyacağım ama yarın gündüz okuyabilirim ancak akşamları nete girmiyorum..

Tamam canım çok sağol,Allah razı olsun.
En kısa sürede hafta sonuna kadar kzılara söylerim sana da dua yaparız canım,sen vaktin oldukça gir bak haberin olur,dualar okunup bittikten sonra olmazsa gündüz sana uygun bi saatte duanı yaparız opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…