- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.681
ZORX için dua listemiz (Ayet-el Kursi okuyoruz)
AZRA..................20
EBRAR...............30
PORTİ.................30
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20
YELİZ.................20
BONCUK............30
DERDA...............20
ZORX..................50
MIRAGE..............20
AYSEN...............23
Listemiz tamam kızlar,
Çarşamba akşam duası yapılacak
canım ben okudum duaları bu akşam yanlışmı yaptım yarın gene okurum olmazsa allahım kabul etsin
Günaydın kızlarrr.ben doğuma gidiyorummm. Gelince görüşürüz.Öptüm siziii çoooook.
her türlü hayrı,rahmetı bereketı,yardımlasmayı ve nıce guzellıklerı tasıyan ramazan ayının hayırlara,kotuluklerden arınarak yuce rabbımızın rızasını kazanmamıza;ulkemız ve tum ınsanlık ıcın daha guzel gunlere kavusmamıza
vesıle kılmasını canabı haktan dılerım.....
Hepınıze hayırlı ramazanlar......
Günaydın kızlarrr.ben doğuma gidiyorummm. Gelince görüşürüz.Öptüm siziii çoooook.
porticim saol canım diğer arkadaşları tanımıyorum ama okurlarsa çok sevinirim böyle okuyalım birbirimize mübarek günlerde inşallah Allah boş çevirmeyecek bizi :Saruboceq:
beni de düşündüğün için çok teşekkürler canım benim :asigim:
günaydın kuzular
herkese hayırlı ramazanlar alllahım bu mübarek ayda hepimizi affı mağfiret ederek günahlarımızdan arınmış olarak çıkarsın inşlhhhhhhhhhhh
slm canlar portakalım napıon kuşum bende ifatrımı yaptım elektrikle kesildi bide tam seni arıyodum dua noldu die geldi elektrik sen naptın cnm
buarada dua ettim cnm senin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?