Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım ben okudum duaları bu akşam yanlışmı yaptım yarın gene okurum olmazsa allahım kabul etsin

ZORX için dua listemiz

AZRA..................20 bitti
EBRAR...............30
PORTİ.................30
DERİN.................30 bitti
SAMYELİ............20 bitti
YELİZ.................20 bitti
ZORX..................50
MİRAGE..............20 bitti
GÜLŞAH..............20
AYŞEN................23
SEYDAM..............20 bitti
TANCREDİ.............30

Çarşamba Akşamı duası yapılacak kızlar katılmak isteyen olursa

her türlü hayrı,rahmetı bereketı,yardımlasmayı ve nıce guzellıklerı tasıyan ramazan ayının hayırlara,kotuluklerden arınarak yuce rabbımızın rızasını kazanmamıza;ulkemız ve tum ınsanlık ıcın daha guzel gunlere kavusmamıza
vesıle kılmasını canabı haktan dılerım.....

Hepınıze hayırlı ramazanlar......

Tamam canım çok sağol,Allah razı olsun.
En kısa sürede hafta sonuna kadar kzılara söylerim sana da dua yaparız canım,sen vaktin oldukça gir bak haberin olur,dualar okunup bittikten sonra olmazsa gündüz sana uygun bi saatte duanı yaparız opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

porticim saol canım diğer arkadaşları tanımıyorum ama okurlarsa çok sevinirim böyle okuyalım birbirimize mübarek günlerde inşallah Allah boş çevirmeyecek bizi :Saruboceq:
beni de düşündüğün için çok teşekkürler canım benim :asigim:

günaydın kuzular
herkese hayırlı ramazanlar alllahım bu mübarek ayda hepimizi affı mağfiret ederek günahlarımızdan arınmış olarak çıkarsın inşlhhhhhhhhhhh

berrakcım hadi allah yardımcın olsun baka ne kaadr güzel ramazanın ilk günü geliyo yavrun bereketiyle inşlhhhh
ii haberlerinizi bekliyoruz

Herkese hayırlı Ramazanlar kızlar
Yaptığınız bütün ibadetler,dualar kabul olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sana da hayırlı ramazanlar canımopuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrr.ben doğuma gidiyorummm. Gelince görüşürüz.Öptüm siziii çoooook.

Canım benim şimdiye doğmuştur belki bebek,İy geçmiştir inşallah,iyi haberlerle gel :Saruboceq:

Okurlar canım,sırada 1 kişi var ondan sonra senin duan okunacak.
Aslında herkes toplansa bizde burdakii herkese yapabiliriz 2 güne bir bi kişiye dua okuruz,ama ne yazık ki buraya gelenler belli kişiler eskisi gibi herkes gelmiyor :çok
üzgünüm:
Çoğunluğu yakalayabilirsek ne güzel olur aslında ramazan boyunca hep okurduk :Saruboceq:
günaydın kuzular
herkese hayırlı ramazanlar alllahım bu mübarek ayda hepimizi affı mağfiret ederek günahlarımızdan arınmış olarak çıkarsın inşlhhhhhhhhhhh

Selam canım,
amin inşallah canım,Allahım hepimizin dualarını kabul etsin,günahlarımızı bağışlasın :Saruboceq:
Tez zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inaşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar duan okuyan herkestan Allah razı olsun canlarım benim rabbim tez zamanda kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah...

berrakçım herhalde kızın kucağınada onun keyfine varıyosundur uzun sağlıklı ömürler versin kızına cnm

aysen portakal naspıosunuz kuzularrr nerdesiniz .

herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim oruçlarımızı kabul etsin tüm günahlarımız affolur inşallah..

Selam Kızlar

ayy Berrakada'yı arıyorum telefonu kapalı,çok merak ettim.Ne zaman eve gelir acaba?
Ben bide kargoyu da yolladım yarın elinde olacakmış inşallah evde olursun.İnşalalh beğenirsin aldıklarımı

Berrakcım bu arada evin çok güzel bi yerdeymiş :))

selamlar
herkese hayırlı iftarlar
bende yemek işlerimi hallettim soframı kurudm bi pilavım kaldı yapılcak bi bakayım dedim
berrakcım hadi inşlhh bebişin kollarındadır artık
ee valla merak ediyom bebişi bir an önce görsek resmini

Allah hepinizin orucunu kabul etsin inşallah kızlar.
Camide hocanın söylediğine göre 3 adamın duası kabul olurmuş

1.Çok adil,iyi bir devlet adamının duası
2. Oruçlu bir insanın iftarını açmadan önce ettiği dua
3. Mazlumun Duası kabul olurmuş.

Oruç tutan arkadaşlar ve eşleri iftardan önce bol bol dua edin,Allah kabul eder inşallah
:Saruboceq:

slm canlar portakalım napıon kuşum bende ifatrımı yaptım elektrikle kesildi bide tam seni arıyodum dua noldu die geldi elektrik sen naptın cnm
buarada dua ettim cnm senin hepimiz için

Zorxx Arkadaşımızın duası kızlar

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
ZORX arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
tedavisinden hayırlı pozitif sonuç almasını nasip et .vatanına,milletine,dinine,ailesine bağlı hayırlı bir evlatla ödüllendir .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ay portakalım gittinmi of yetişemedim eşim bişiler istedi bir kalktım sen gitmişsin

çok sevindim berrağın ve kızının sağlıklı olmasına ne güsel uzun ömürler nasip etsin kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…