Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kız o sofra akşamki aysenin menüsü deli karu hazırlmış bide foto çekmiş inşallah cnm artık umutsuz bir şeklde ve nedense çok rahatım takmıorum üzülmüyorumda

ay kıs sahurda ne yiyolarmı ne öle biyer var oraya bakıoduk

benim sofram kıs dün akşamki iftar sofrası kaydirigubbakcemile3
hamarat karı servis açmış cokacimcoook
eline sağlık maşallah

ee ne yiyormuş bu millet sahurda peki?
ben olsam kahvaltı yaparım,çayı koyarım, yumurta patates kaynatırım,arada kaşarlı omlet yaparım
arada krep yaparım

geçer zaman hayatım merak etme inşallah hayırlıs güsel haberl alırıs buay senden bana sen buay bizim bu üçgenin bacağını kırıcaksın gibi gelio bermuda şeytan üçgeni kaydirigubbakcemile3 zaten sen kal arkandan biz gelios

aynen portakalım bende kahvaltı yapıorum hiç değişmes başka bişi yiyemiyorum zaten hatta krep yapıcam buakşam bak sende aklıma getirdin yinezemuszemus

güle güle aysencim Allah kabul etsin cnm

Keşke lab. da çalışan bi tanıdığım olsaydı kanımı verip verip baktırırdım :))
Ah kuşum nasıl istiyorum o şeyi kırmayı
Mubarek ayda duamız kabul olsun bari
Çok zor işimiz çok
offf offf
nese kızlar ben kalkıyorum
kuran felan okuycam hadi öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

güle güle kuşum Alalh kabul etsin
Yusuf suresi varmış,hergün 1 tane okuyup 7 ye tamamlıyormuşsun,çocuğu olmayanlar için onun hakkınd abilgin var mı ?

cnm elbet kırıcaz zaten bu bacağıda ne zaman umarım en yakın zamanda senden alıcaz bu haberi cnm

buarada bende kaçtım cnm miğdem bulanmaya başladı uzanayım evin işleri duruyo onları yapmam lazım yavaş yavaş bide ebrarın verdiği duayı okucam bide yusuf suresine bakayım bende geçen bende görmüştüm araştırayım bakayım gelirim yine kuşum iimi öpt seni çok

hayatım napıosun uzandım duamı okudum geldim yusuf suresi nette buldum okumaya başladım ama bitmiyo baya uzun bi suremiş cnm okudum Allah kabul etsin inşallah

7 gün okunuyormuş cnm baktım ben ölemiş sen zaten evde okursun cnm baya uzun çünkü işyerinde zor olur kuşum

Yok zaten iş yerinde okuyamam,bide yasin gibi abdest alıp başımı örtüp okumak isterim
Sen başladın bakalım hadi hayırlsı valla kürler falan derken şimdi de sanırım yapmadığımız dua kalmıyacak,deli gibi ne duysak yapıyoruz

hayatım ben türkçesinden okudum kuran bilmdeğim için ama çok uzunmuş bende başladıktan sonra baktımda baya uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…