Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyiyim demek isterdim ama dün geceden beri ayıptır sölemesi cırcır olmuşum karnım felan çok ağrıyo mafoldumben

aslında dün başladı ama ben saat 10 dan sonra bi uzanayım diiynce uyuya kalınca gidemedim

!!! Temmuz ayı listesindeki arkadaşlar yeni tarihlerinizi verebilir misiniz? :umursamaz:

Geçmiş olsun kuşum a.s.
Ay bol sıvı alman lazım oruçlusun da,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Geçmiş olsun kuşum a.s.
Ay bol sıvı alman lazım oruçlusun da,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

sağol canım
artık iftardan sonra aslında baya bi bool sıvı aldım akşamdna beri sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hatta o kadar bol ki yemek yemeye yer kalmadı
ama kimle konuşsam aynı şeyi sölüyo sıvı tüketmekten katı tüketmeye yer kalmıyo sempatiksalakcinni

Selam kızlarrr.Kızımı doyurdum ,şimdi teyzesiyle uyuyo. Ben de kahvaltı edicem. Biraz başım ağrıyo . :) Siz nasılsınız bakalım.

Belki kısa süreli bişeydir geçer bugün yarın
:Saruboceq:
Selam kızlarrr.Kızımı doyurdum ,şimdi teyzesiyle uyuyo. Ben de kahvaltı edicem. Biraz başım ağrıyo . :) Siz nasılsınız bakalım.

Selam canım hoşgeldin ama hiç bişey anlatmadın sen daha bize
Merak ediyoruz nasıl oldu?
Bu arada kargom eline geçti mi?

ya bu kk da mı sorun var benim nettemi anlamadım
sayfalar kaç dk da açılıyo

neyse bende kalkayım artık

öpüyorum siziii opuyorumnanaktan

Hayır sende sorun yok kk da sorun var bendede aynısı oluyor çünkü
hadi güle güle canım,dikkat et kendine

Bu arada sen 20 tane okudun mu dua ebrar vermiş ya asi için
akşama evde olmam dedin ya o yüzden soruyorum duasını yapacaklarmış bu akşam

slm yavrularr ay nolcam ben çok uyuyorum ya mirmirmirmir

berrakçım tekrar tebrikler cnm kızını öp ve kokla biizm için çok opuyorumnanaktan

portakalım sne napıosun cnm aysen çıkmış galiba aa dün konuşurken okucam diodu cnm okumuştur herhalde

Selam zorum uyu canım keşke bende evde olsam valla 12-1 e kadar yatarım :))
ay site çok yavaş bayıyo beni fazla kalamayacağım açılmasını bekleyecek kadar vaktim yok
Ben duayı hala okuyamadım ama akşam 9,30a kadar okuyacağım
iftara kayınvalideme gideceğim orda abdest alır okurum sorarsa söylersin ebrara cnm

Allah analı babalı büyütsün pek şeker kızımız maşallah
Sana da geçmiş olsun canım şimdi evde telaş vardır gelen giden... Güzel telaşlar bunlar. Allah hepimize yaşatsın inşallah.
Sakinlediğinde ayrıntıları bekliyoruz senden öpüyorum seni çooookk opuyorumnanaktan

ay bugün kimsele denk gelemiyorum yav tmm portakalım sölerim cnm ebrara buarada cnm dikkat ettiğimiz için belkide banada herkes hamile gibi gelio sempatiksalakcinni

tancredi skorp nbr kızlar?of kızlar çok susadımmmmmm suuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Günaydın kızlar. Şimdi okuyabildim geçmişi. Kızımı doyurdum, altını aldım.Bilgisayarın başına geçtim. Dün gelemedim nete, nerdeyse bütün günüm hastanede geçti. Başım ağrıyo yazmıştım ya en son mesajda, işte o baş ağrısı birden çoğaldı.Başım uyuşmaya başladı, başımı tutamıyodum .Uzanınca azalıyodu ama bu defa ağzım falan da uyuşuyodu.Boynumdan yukarısı uyuşmuş durumdaydı. Doktorumu aradık, hastaneye çağırdı, serum taktılar, ağrı kesici yaptılar. sonra eve geldik.Daha tam geçmemişti uyuşma. Tekrar ederse gel dedi doktor. Akşam oldu, tekrar arttı uyuşma ,duramıyodum artık , tekrar hastaneye gittik.Tekrar serum taktılar. Bi öncekinde serumu takan kız kolumu mosmor yapmıştı. hala mosmor ve şiş vaziyette şimdi. Acildeki doktor kolumu görünce hemşirelere tembih etti düzgün takmalarını.Şimdi daha iyiyim.Serumu da en hızlı şekilde açmışlardı, dondu kolum. 100 hastanın 7 sinde uyuşma olurmuş.1 hafta sürermiş. Meğer ameliyattan sonra 3 saat su içmemeliymişim.Ama doktor bana su içebilirsin dedi diye ben de bi güzel su içtim . O yüzden böyle olmuş. Sezeryandan sonra yürürken zorlandım biraz, sonra bi ara ağrım arttı,ağrı kesici yaptırdım. ertesi gün çıktık zaten hastaneden.

Bu arada Portakalcım kargo dün geldi.Harika şeyler yollamışsın.Ben dahil evdeki herkes bayıldı. Hem de kızımın ilk eteğini sen almış oldun. Hepsi çok mükemmel.Notunu da okuduk. Çooooook teşekkür ediyoruz kızımla sana teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…