Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Listemiz opuyorumnanaktan

gözün aydın canım dogum yapmışsın güle güle büyüt bebişini bende spinal istedim ama olmadı bitürlü tam onüç kere sapladılar o igneyi belime en sonunda genel oldu rahattım ama ben ilk doguma göre bol bol su iç sıksıkda emzir ırmagı bol sütlü günler sana sana doktor nasıl su iç demiş ya ne kadar zararlı ilk saatlerde bilmiyorumkismile

porti kıskandım bak şimdik etekler falan şaka şaka güle güle giysin ırmak hanımopuyorumnanaktan

ay kızlar yatmadım bende sahur hazırlıycam sıcaktan öldüm bu sene bende çocuklarda isilik oldu büyük oglum küçügüde emerken ter içinde kalıyo yavrumya benimde internetim yoktu baglandı bakıyım dedim sizlere inşallah hamiş haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla tez zamanda cuma günü ii aylık aşıları oldu ekremin ateşi çıkacak diye çok kortum ama öyle ateşlenmedi çok şükür iki bacagından bide kolundan verem aşısı çok agladı yavrum 6 kilo olmuşuz b oyumuzda 62 cm olmuş 1kilo300 grm almışız yedi cmde uzamışız doktor teyzesi tosuncuk olcak bu oglan dedi onu emzirmeye ugraşıyorum sırf anne sütü alsın bütün derdim o çünkü ilk oglumda yara oldu gögsüm emzirmenin tadını çıkaramadım mama verdim hep vicdan azabı çekti mbunda onu aşmaya çalışıyorum çok konuştum gece gece uzun zaman girmeyince birikiyo herşey dünde evlenme yıldönümüzdü altı seneyi bitirdik hayırlısıyla 29undada oglumla dogumgünümüz bu ay eşim için zor geçiyo dogrusu bişey göremedim dün ama dogumgünümü bekliyorum baklım onda neyapacak neyse iyi geceler kızlar iyi bakın kendinize

Günaydın kızlarrrr. Portakalcımm msn den denk gelirsek kamera da açarım sana kızımı gösteririm. :))) Bütün kıyafetleri kocaman oluyo,0-3 ay olanlar bile büyük. resimlerde kocaman görünüyo kızım.opuyorumnanaktan Keşke yakın olsaydın da oturmaya gelseydik kızımla sana .opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canımmm. :) bol bol ssu içiyorum zaten, bir de nescafe. opuyorumnanaktan

BERRAKADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM OHHHHHHHH TIZIMIZ DÜNYAYA GELDİ BİRSÜRÜ TEYZESİ OLDU zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar kızlarr
ben annemlere gidiyorum bi hafta 10 gün yokum haber vereyim dedimm

porticim senide merak ediyorum inşlhh olmazsında ii haberlerini alırım ayy bak bana yaz teldennn olursanda olmazsanda inşlhh olmazsınnn

zorum senide öpüyorum

opuyorumnanaktan

Ay kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah sizlerin de dualarını kabul etsin.Salı günü uyar bana.

slm porticim gelmişsin canım şimdi gördüm geçmişi okuyordum. Bana dua okumuşsunuz çok sağolun tekrar. Bua rakadaşlar bizim topiğe gelmiyolar hangi topikteler?

Günaydın kızlar
porti kıskandım bak şimdik etekler falan şaka şaka güle güle giysin ırmak hanımopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Kıskanma ya kıyamam :kedi:

ay maşallah canım valla doktorun dediği gibi tam tosuncuk
Emzirebildiğin kadar emzir canım en güzeli ,en faydalısı zemuszemus
ayy bende istiyorum yaa
anne olmak istiyoruumboshayallersmile
netin yoktu demek,bayadır gelemedin,bundan sonra daha sık gel nolur kopma olumunekankayizsmile
Ben gece kuşu oldum bu aralar,1- 1:30 a kadar nette oluyorum denk gelirse konuşuruz canım
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada a.s. maşallah size
Allah mutluluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan

ah keşke yakın olsaydık da şöyle bi görseydim,koklasaydım Şeniz
önümüzdeki yıllar içinde belki gelirsiniz buraya teyzene,(yanlış hatırlamıyorum değil mi,senin teyzendi burdaki? ) belki benimde bebişim olur toptan görüşürüz :))

BERRAKADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM OHHHHHHHH TIZIMIZ DÜNYAYA GELDİ BİRSÜRÜ TEYZESİ OLDU zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Senin patron oruç tutmuyo mu ayol gitsin evinde dinlensin sende rahat rahat gir şu kkya görüşemiyoruz eskisi gibi
ay yaz geldi herkes bi yerlere dağıldı zaten
ıssız kaldık burda :gitme:

tüh görüşemedik,ana kuzusu yine soluğu annenin yandı alacaksın dime kaydirigubbakcemile3
Baya da uzun kalacaksın ne güzel doya doya görüşürsünüz ramazanda
güle güle git gel canım,opuyorumnanaktan

Ay kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah sizlerin de dualarını kabul etsin.Salı günü uyar bana.

slm porticim gelmişsin canım şimdi gördüm geçmişi okuyordum. Bana dua okumuşsunuz çok sağolun tekrar. Bua rakadaşlar bizim topiğe gelmiyolar hangi topikteler?

Sendende Allah razı olsun canım,hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bu arkadaşlar Ebrar arkadaşımızın topiğindeler canım

bu arada salı günü akşam mı müsayit olursun iftardan sonra yoksa iftardan önce gündüz saatlerinde mi?

Ona göre ayarlarız sen mutlaka haber ver ca
nım

iftardan sonra evde daha iyi olur canım gündüz şimdi işyerinde bi iş çıkar yarım kalır en iyisi iftardan sonra 9 iyi midir diğer arkadaşlar için?

iftardan sonra evde daha iyi olur canım gündüz şimdi işyerinde bi iş çıkar yarım kalır en iyisi iftardan sonra 9 iyi midir diğer arkadaşlar için?

Harika o zaman canım,evde tabi daha iyi olur.
Sana da yazılmıştı okuman işin,diğer kızlar adet olmuşlar hep o yüzden fazla kişi bulamadık,buraya da gelenler belli zaten.
Bence 9 çok iyi bi saat

slm kızlarrr tancredi inşaallah hepimiizin dualrı kabul olur cnm..

aysennnnn kuzum gitmişin cnm ya ii hadi oh annene kavuştun yine ramazanda kalabalığı severim sahurda iftarda tadını çıkar yalnız çekilmio hiç

portakalım kuşum napıon hayatım ?

Yok porticiğim tutmuyo patronum ama tükanda oda seninde yarın son gün allahım dualarımızı boşa çıkarmaz inş.

Ya porti sonrada bana okuyalımmı ben okuyamadım pek 50 tane okuyabildim galiba

mirage napıon cnm görüşemiyos ciiddi artık cnm buay senle aynı gidiyorus farkındasan cnm biay dilemmala olmuştuk ve o hmaile kalmıştı oay buay inşallah ikimiz birden kalırıs cnm.

duayıda okurus inşallah sanada cnm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kimi gördüm canlı yayında hemde berrağın kızını ırmağı gördümmmmmmm çok tatlııııııııııııı maşallah bana güldü hemde sempatiksalakcinni Allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhhhhhh

ayy ne güzelll :ecrin_bebek: keşke yakın olsak buluşup Berrak'ı kızını görmeye giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…