- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.801
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek ____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:______Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv: ________Kız
bafo :CüvCüv: ___________Kız
eren sezen :CüvCüv: _____Erkek
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
has_bahce :CüvCüv:
gonca85gonca :CüvCüv:
Temmuz Listemiz
anka1297_________ 15 Temmuz
ayseece___________22 Temmuz
skorpion74 _______ 31 temmuz
Ağustos Listemiz
pelin67___________12 Ağustos
portakal_suyu ____17 Ağustos
zorxx____________26 Ağustos
mirage1983_______26 Ağustos
aysen_34__________27 Ağustos
d_kupcu__________28 Ağustos
..yeliz..___________29 Ağustos
Tancredi_________30 Ağustos
Eylül Listemiz
sevecen86_________1 Eylül
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
İyi sayılırım .Başımın ağrısı geçmedi.Şu an gözlerimin üst tarafında çok ağrı var,ayağa kalkın ca artıyo.Uzanınca azalıyo.Ama bir türlü geçmedi.Hamileliğim süper geçmişti. Sezeryanda da o kadar zorlanmadım ama bu baş ağrısı çok fena bişey. Bol bol kafein tüketmem lazımmış.hastanede serum veriyolar ama sadece bi kaç saat rahatlatıyo,sonra yine aynı.
Günaydın kızlar. Şimdi okuyabildim geçmişi. Kızımı doyurdum, altını aldım.Bilgisayarın başına geçtim. Dün gelemedim nete, nerdeyse bütün günüm hastanede geçti. Başım ağrıyo yazmıştım ya en son mesajda, işte o baş ağrısı birden çoğaldı.Başım uyuşmaya başladı, başımı tutamıyodum .Uzanınca azalıyodu ama bu defa ağzım falan da uyuşuyodu.Boynumdan yukarısı uyuşmuş durumdaydı. Doktorumu aradık, hastaneye çağırdı, serum taktılar, ağrı kesici yaptılar. sonra eve geldik.Daha tam geçmemişti uyuşma. Tekrar ederse gel dedi doktor. Akşam oldu, tekrar arttı uyuşma ,duramıyodum artık , tekrar hastaneye gittik.Tekrar serum taktılar. Bi öncekinde serumu takan kız kolumu mosmor yapmıştı. hala mosmor ve şiş vaziyette şimdi. Acildeki doktor kolumu görünce hemşirelere tembih etti düzgün takmalarını.Şimdi daha iyiyim.Serumu da en hızlı şekilde açmışlardı, dondu kolum. 100 hastanın 7 sinde uyuşma olurmuş.1 hafta sürermiş. Meğer ameliyattan sonra 3 saat su içmemeliymişim.Ama doktor bana su içebilirsin dedi diye ben de bi güzel su içtim . O yüzden böyle olmuş. Sezeryandan sonra yürürken zorlandım biraz, sonra bi ara ağrım arttı,ağrı kesici yaptırdım. ertesi gün çıktık zaten hastaneden.
Bu arada Portakalcım kargo dün geldi.Harika şeyler yollamışsın.Ben dahil evdeki herkes bayıldı. Hem de kızımın ilk eteğini sen almış oldun. Hepsi çok mükemmel.Notunu da okuduk. Çooooook teşekkür ediyoruz kızımla sana teyzesi.
gözün aydın canım dogum yapmışsın güle güle büyüt bebişini bende spinal istedim ama olmadı bitürlü tam onüç kere sapladılar o igneyi belime en sonunda genel oldu rahattım ama ben ilk doguma göre bol bol su iç sıksıkda emzir ırmagı bol sütlü günler sana sana doktor nasıl su iç demiş ya ne kadar zararlı ilk saatlerde bilmiyorumkismile
TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...................33
Listemiz tamamlandı kızlar
Tancredi müsayit olursa Salı duası yapılır
porti kıskandım bak şimdik etekler falan şaka şaka güle güle giysin ırmak hanımopuyorumnanaktan
ay maşallah canım valla doktorun dediği gibi tam tosuncukay kızlar yatmadım bende sahur hazırlıycam sıcaktan öldüm bu sene bende çocuklarda isilik oldu büyük oglum küçügüde emerken ter içinde kalıyo yavrumya benimde internetim yoktu baglandı bakıyım dedim sizlere inşallah hamiş haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla tez zamanda cuma günü ii aylık aşıları oldu ekremin ateşi çıkacak diye çok kortum ama öyle ateşlenmedi çok şükür iki bacagından bide kolundan verem aşısı çok agladı yavrum 6 kilo olmuşuz b oyumuzda 62 cm olmuş 1kilo300 grm almışız yedi cmde uzamışız doktor teyzesi tosuncuk olcak bu oglan dedi onu emzirmeye ugraşıyorum sırf anne sütü alsın bütün derdim o çünkü ilk oglumda yara oldu gögsüm emzirmenin tadını çıkaramadım mama verdim hep vicdan azabı çekti mbunda onu aşmaya çalışıyorum çok konuştum gece gece uzun zaman girmeyince birikiyo herşey dünde evlenme yıldönümüzdü altı seneyi bitirdik hayırlısıyla 29undada oglumla dogumgünümüz bu ay eşim için zor geçiyo dogrusu bişey göremedim dün ama dogumgünümü bekliyorum baklım onda neyapacak neyse iyi geceler kızlar iyi bakın kendinize
Günaydın kızlarrrr. Portakalcımm msn den denk gelirsek kamera da açarım sana kızımı gösteririm. :))) Bütün kıyafetleri kocaman oluyo,0-3 ay olanlar bile büyük. resimlerde kocaman görünüyo kızım.opuyorumnanaktan Keşke yakın olsaydın da oturmaya gelseydik kızımla sana .opuyorumnanaktan
BERRAKADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM OHHHHHHHH TIZIMIZ DÜNYAYA GELDİ BİRSÜRÜ TEYZESİ OLDU zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar kızlarr
ben annemlere gidiyorum bi hafta 10 gün yokum haber vereyim dedimm
porticim senide merak ediyorum inşlhh olmazsında ii haberlerini alırım ayy bak bana yaz teldennn olursanda olmazsanda inşlhh olmazsınnn
zorum senide öpüyorum
opuyorumnanaktan
Ay kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah sizlerin de dualarını kabul etsin.Salı günü uyar bana.
slm porticim gelmişsin canım şimdi gördüm geçmişi okuyordum. Bana dua okumuşsunuz çok sağolun tekrar. Bua rakadaşlar bizim topiğe gelmiyolar hangi topikteler?
Sendende Allah razı olsun canım,hoşgeldin opuyorumnanaktan
Bu arkadaşlar Ebrar arkadaşımızın topiğindeler canım
bu arada salı günü akşam mı müsayit olursun iftardan sonra yoksa iftardan önce gündüz saatlerinde mi?
Ona göre ayarlarız sen mutlaka haber ver canım
iftardan sonra evde daha iyi olur canım gündüz şimdi işyerinde bi iş çıkar yarım kalır en iyisi iftardan sonra 9 iyi midir diğer arkadaşlar için?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kimi gördüm canlı yayında hemde berrağın kızını ırmağı gördümmmmmmm çok tatlııııııııııııı maşallahbana güldü hemde sempatiksalakcinni Allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhhhhhh
adet oluyoruuuuum,ölmek istiyorum ya
Ağlayamıyorum bile gözlerim aynen böyle :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?