- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.781
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan bayanssulusmile
Tarihini değiştirdim canım,
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Yazın susuzluğu dayanmak çok zor gerçekten.Allah kolaylık versin
Oruçlarınızı açmadan önce bol bol dua edin.Oruçlu insanın duası kabul oluyormuş :Saruboceq:
İnşallah etkiler de gelmez onun yerine bebiş gelir canım opuyorumnanaktan :Saruboceq:
Rica ederim canım,beğenmenize çok mutlu oldum.Güle güle kullansın Irmakcığım Şeniz
Ayrıca tekrar geçmiş olsun canım neler yaşamışsın,kıyamam
Şey gibi sanırım yanlış anlamadıysam hani gece çok içersin sarhoş olurcasına..
Sabah kalktığında da başında ağrı olur,için yanar hatta su içersin ve sanki yeniden içki içmiş gibi uyuşursun ya.Senin de narkozdan sonra su içmen onun gibi etki yaratmış.
İnşallah fazla uzun sürmez,çabuk geçer :Saruboceq:
Kaç dikişin var?Dikkat et kendine,ağır,bişey kaldırma
Çok öpüyorum canım bebişi de seni de opuyorumnanaktan
ii kuzum senden naber nasıl gidiyo annelik
bulantıların başının ağrısı geçtimi opuyorumnanaktan
evet canım bol bol kahve iç sen eşimede ameliyattan sonra doktoru öle demişti
neyse bugün yarın geçer inşlhhh canım
kuzu napıyo bakalım
--------------------------------------------------------------------------------
TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20
kızlar ben buşekilde liste yaptım bizde herkes adet oldu tamamlamaya çalışırsınız değilmi
opuyorumnanaktan
günaydınnna.s.
Günaydınnn naber :))
Kızlar Tancredinin duasını tamamlayalım.
73 Eksiğimiz var
Selam kızlar,nasılsınız?
aysencim görüşemiyoruz kuzu
Berrakcım hala geçmemiş ağrın,inşallah cabuk gecer
slm canlar napıosunuz?
dün annemdeydim iftara felan gelemdim ama duayı okuyorum hemen tancredi için :Saruboceq:
aysen naptın kuşum denk gelemiyoruz artık opuyorumnanaktan
portakalım sen napıon haatım 27 gün :lepi:
berrak cnm kızın napıobaşın hala ağrıomuş kıyamam umarım en kısa zamanda geçer cnm
berrakada kizin hayirli ugurlu olsun canim.darisi isteyen herkesin basina insallah:ecrin_bebek:
slm canlar napıosunuz?
dün annemdeydim iftara felan gelemdim ama duayı okuyorum hemen tancredi için :Saruboceq:
portakalım sen napıon haatım 27 gün :lepi:
Teşekkür ederim kızlarrr. opuyorumnanaktan Bebiş uyuyo, emzirdim az önce. Arada pompayla sağıyorum.Biberonla veriyorum.Çok akıllı, biberon bekliyo benden.Zar zor tutuyo memeyi bazen. kaydirigubbakcemile3 2900 doğdu kızım, boyu da 49 cm. Çarşamba doktora gidicez. en küçük çoraplar bile kocaman oluyo .kaydirigubbakcemile3
Portakalcım bu arada doğum yaptığım gün eşimin şarjı bitince benim tele takmış hattını.Aramışsın sanırım, ulaşamamışsın. Yalnız hattı takmadan önce bi arkadaşı arayıp haber vermiş doğurduğumu. Seni rehberde bulamamış, portakal suyu diye aramış kaydirigubbakcemile3 İlk önce adını öyle kaydetmiştim, sonra adını sormuştum ya sana, değiştirmiştim. O portakal suyu diye kayıtlı sanmış. kaydirigubbakcemile3 O yüzden sana haber verememiş. Bunları söylememi istedi. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?