Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

AY KUŞUM NAPIYIM İŞTE SÜRÜNÜYOM OFFF POÖFFF DURUMLARI RAMAZANDA GİRDİ ÖLÜYOM SUSUZLUKTAN KIZ HADE BAKALIM HAYIRLISI ARTIK TAKDİR ALLAHIN BİZİMDE GÖBİŞİMİZİ DOLDURACAKMI aklinialirimsmileaklinialirimsmile

EVET CANIM YA GELEN GİDEN GİDİLECEK YER EKSİK OLMUYO DUALARI TAM OKUYAMAYOM BİRLİKTE OKUYALIMDA HAYIRLISIYLA BELKİ VESİLE OLUR:Saruboceq:

adet oluyoruuuuum,ölmek istiyorum ya
ağlayamıyorum bile gözlerim aynen böyle :1shok:

canım ya üzülme heç sen sağlıklısın eşin sağlıklı olucak allahın izniyel hiç üzme kendini rabbim ne zaman hayırlı kılarsa ozaman kucağını dolduracak çok üstüne duruyon bu bebiş olayının buda bizi geriyo oda çok etken rabbim inş.bizimde yüzümüzü güldürür

BERRAKADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM OHHHHHHHH TIZIMIZ DÜNYAYA GELDİ BİRSÜRÜ TEYZESİ OLDU zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

Evet canım,teyzem Antalya'da.Kocamın abisi de orda.İnşallah seneye gelirsek görüşürüz.opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Evet teyzesine güldüüü. opuyorumnanaktan

adet oluyoruuuuum,ölmek istiyorum ya
Ağlayamıyorum bile gözlerim aynen böyle :1shok:

:teselli: Canım benimmm, böyle konuşma .Allah'ın izniyle senin de bebeğin olucak yakında. opuyorumnanaktan Allah senin kalbinin güzelliğinin mükafatını vericektir.Sadece biraz sabır lazım. :teselli:

ayy ne güzelll :ecrin_bebek: keşke yakın olsak buluşup Berrak'ı kızını görmeye giderdik

olumunekankayizsmile :1hug:

porti neşelen diye yazdım smiley komik geldi bak yanlış anlama sakın tatlım ama elimizden bişey gelmiyor Allah'a dua etmekten başka
Yanlış anlamadım canım olumunekankayizsmile

Üzülmemek elde değil ki canım mafoldum,üüzntüden bide iş yerinde başladı tam anlamıyla
sıktım kendimi gözlerim doldu ama rahatça ağlayamadım bile,içime akıttım gözyaşlarımı,yemek bile yiyemedim üzüntüden :çok üzgünüm: mafoldumben
neden neden,neden olmadı yine anlamıyorum ya
tamam Allah ne zaman isterse o zaman da,Nedeni neydi herşey temizdi düzgündü eksik olan neydi?Kahrımdan öleceğim mafoldumben

İnşallah seneye görüşürüz canım
Berrakcım çok kötüyüüüüm yhaa mafoldumben hiç bişey teselli etmiyor beni içim parçalanıyor,çok acı çekiyorum şuan,hayalalerim yıkıldı,koca bir ay gene boşa gitti mafoldumben

porticiğim hiç öyle düşünme sağlığınız yerinde eşindede sende de problem yok allah vericek hayırlı zmanda kuşum ya hiç üzme kendini bi kafanı rahat bıraksan bebişi bi ay hiç düşünme kafana göre gez eğlen eşinle birlikte ol oluruna bırak ama gerçekten oluruna hiç düşünme 1 ay sadece dinlen belki molada olur bebişin

Üzülme desemde üzülüyosun doğal olarak. Annem de sana dua ediyo canım, inşallah olucak yakında.Neden olmuyo deme, olucak de. Ben inanıyorum olucağına. opuyorumnanaktan

Keşke o saydıkları yapabilsem
benim için hiç kolay değil
gezip eğlenip aklıma getirmemek
eşimle de zaten geceden geceye görüşüyoruz
bu ay çok kararsızım doktora gitmeyi düşünmüyrdum ama eşim ara randevu al gidelim dedi,üzüldüğümü anlayınca
şimdi doktorda kalmadı ben kimi arayacağım kime gideceğim?
Offf
ne çilemiz varmış bizim ya mafoldumben
ne yapacağım hiiiç bilmiyorum serapcım

Üzülme desemde üzülüyosun doğal olarak. Annem de sana dua ediyo canım, inşallah olucak yakında.Neden olmuyo deme, olucak de. Ben inanıyorum olucağına. opuyorumnanaktan

evet hiç bişeyi anlamıyorum,duymuyorum.Yani yüreğime söz geçiremiyorum berrakcım
ablamla konuştuk telde ona söyledim,beni teselli etmeye çalışıyor ama hiiç işe yaramıyor duyduklarım benim dermanım ne bi bilsem mafoldumben
Annenin ellerinden öpüyorum canım Allah razı olsun dualarını kabull olsun inşallah :Saruboceq:

porti cnm nbr
adet olmuşsun çok üzüldüm cnm ya
bu arada duaları okudum ben haber vereyim diye girdim

Hoşgeldin canım :1hug:
evet adet oldum malesef,zaten hiç bi belirti yoktu ya hamile olan insan bi şekilde anlıyor.
Seni aklıma getiriyorum nasıl göğüslerinden anlamıştın
Dualar için senden de annenden de Allah razı olsun canım.
Allah kabul etsin inşallah tancredi arkadaşımızın bebeği gelir tez zamanda

Ben işte olduğum için okuyamamıştım duayı
Bugün de adet olduğum için AYSEN den rica ettim
Onun annesi okuyacakmış yarın 30tane
Diğer kızlardanda okuyup bitirenler var,
Salı akşam 9 gibi yapılacak duası katılmak isterseniz buradan da paylaşacağız duasını

Kızlar tancredi den sonra da mirage için okuyacağız
Dua okumak isterseniz burdan yazabilirsiniz 10-20-30 ne olursa
Katılım olursa sırdan herkese okuyabiliriz

portakalım kuşum geldimi tam olarak ya ben yinede bir umut dedim acaba lekenlenme falan olabilirmi üzülme diyemiyorum hayatım haklısın elde değil çünkü ama geçio herşey buda geçicek mutlaka olucak ama işte belirsizce beklemek en kötü şey ...:sinifsinif:bende biay öyle oldum hıçkıra hıçkıra ağladım neden die sonra kaşarlandım sanırım artık ağlamıorum içim ağlıo ama ağlamasmda şuanda sende öylesin biliorum ama yineden kendini yıpratma hayatım napalım bizimde böle olucakmış malesef hayırlısı diyorum başkada bişi diyemiyorum :sinifsinifpuyorumnanaktan

bende kaynanmdan geldim şimdi ya kardeşim oruç tuttum deme hazır bir yemek yiyim zaten kendi yemeğimi götürdüm çorbamla beraber pilav yaptım orda ya hazır puding yapamıorum ben dio delircem ben ya top patladı oturuo kadın ya kzım sen otur biakşamda hazır ye ben servisi yapayım demek yok yemek bitti hop kaçtı yok ya varya sinir olup geliorum herdefasında nolucak bilmiyorum benmi abartıorum kızlar ama daha birkeer hazır yemek yemedim ben ya ne biçim bişidir bu klava:

Geldi canım tam olarak bel ağrım ondanmış bak eskisi gibi karın kasık ağrısı olmuyor adet olacağım gün,geçen ay 28.gün lekelenmiş 29.gün olmuştum
bu ay 28 gün çat diye geldi ya ay benim dilimi eşek arısı...
ben ağlamak içimi dökmek istiyorum ama iş yerinde yakalandım, rahat rahat ağlayamadım bile,azıcık yumuşasın kalbim,içime oturdu ya eşim yanımda yok annem yok ablam yok,tek bir arkadaşım yok yanımda içimi dökebileceğim herkes işinde gücünde ..ve ben de işimde olmak zorundayım en çok dokunan da o
nasıl bir kaderimiz varmış bizim zorum ya
ne zamana kadar gidecek böyle
heray aynı senaryo
bıktım

Son düzenleme:

Ne diyeyim canım haklısın
Sen götürdükten sonra evdeki yemeği ne anlamı var iftara çağırmanın,koca kadın bi kere de oturup yapsın yemek
Konuşmuyor musunuz yani ben olsam laf sokar söyler miydim die düşündüm.
Kapıdan girerken şakayla karışık lafı sokardım ne işe yarayacaksa,kadının huyu değişmez bu saatten sonra ama

ben okurum cnm mirage içinde sen yaz madem dağıt kuşum ne kadar düşerse hakkıma okurum iimi..

canım tancredinin duası bitsin yarın çarşamba akşamı ayarlarız ama sen başla istersen 30 tane diye çok eksik kalırsa ekleriz hepimize.Ben cumadan önce okuyamam heralde.
Aysene de mesaj atarız o da okur ordan
Zaten 50 tane okumuş heralde mirage dime ?

haklısın hayatım çok zor ağlama dmek saçma gelio bana zaten ağla ve açıl yoksa o boğazındaki yumuruk orda duruyo cnm.içini dökme konusunda haklısın kimseye anlatamıosun derdini canın olmadıktan sonra acaba ne der millete dertmi anlatıcam diip sağlam durmaya çalışıosun hayatım ve bu seni iice yıpratıo ama yinede sonuç hep aynı üzülmüyces takmıycaz ve denemeye devam edices kuşum tabi başarabilrisek sempatiksalakcinni işte zaman be hayatım Allah nasip etmedikten sonra yapıcak hiçbişeyimiz yok hayatım beklemekten başka seni çok seviyorummmm cnm arkadaşım sakın öle kendini fazla yıpratma bak ağla zırla bağır çağır ama anlık olsun yarına bişeyin kalmasın iimiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Ben de seni çok seviyorum canım :1hug:
Şimdi eve gidince eşime ağlarım biraz,içimi dökerim
Yarına bugünkü kadar bozuk bi ruh haliyle uyanmam heralde
ne de olsa hemen alışıyoruz içinde bulunduğumuz duruma
ben şimdi doktora gideyim mi sence,gitmiyim mi?
Aşılama mı yaptırsam,gerçi ne farkı var tutmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…