Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Hoşgeldin canım
evet dua akşam 9gibi olacak bi aksilik çıkmazsa

Selam hoşgeldin canım
ben biraz daha iyiyim,yani sabahtan beri tüp bebek merkezi var bizim burda duymuşsundur onu araştırıyorum acaba orda aşılama mı yaptırsam diye
fiyat talebinde bulundum bakalım cevap bekliyorum
duada eksik yok canım diğer arkadaşta okuyacaktı belki okumuştur bile ama haber alamadım henüz.

canım benim aşılamam da 19 mayısa gelmişti sperm yıkama için çok zor yer bulabildik o gün işlem yapmıyoruz dedi çoğu yer. önceden arayıp öğren bayramda çalışıp çalışmadıklarını bence. Ben o koşturmada çok stres oldum kafamçokkarıştı oysa işlem öncesi çok sakin olmak gerekiyormuş.

Maşallah
burda uyuyo tabi gözleri açıkken çok anlamlı bakıyo ya opuyorumnanaktan
İnşallah canım :Saruboceq:

ay bizim şansımıza tüküreyim yani valla hastane de olsa tatil olcak,özelde olsa doktor tatil yapacak canım,eylülde mi yaptırsan acaba aşılamayı?
Ya bende karar verdim aşılama yaptırcam diye ama bende düşünüyorum bayramda adet olcam bayramı da geçirip mi yaptırsam o ara yıllık izne de çıkacağım belki daha iyi olur herşey
sence napayım?

portakalaımmmmm kuşummmmmmmmm burdayım bennnn huuuuuuuuu huuuuuuuuuuu

geldim de bi rahat bırakmıyorlar
turistlerle cebelleşiyorum :))

yok cnm bende aynı fikirdeyim buayda olamaz tancredinin dediği gibi hadi yıkatma işlemi olsa doktor olmaz tatilde uygun perşden başlıo bayram kimse kalmaz hay şansımıza sende öle yap cnm bekle araştır madem fiyat öğren hemde kafan dinlenmiş olur off zaten artık bekledik bekliceğimiz kadar :sinifsinif:

portakalcım değiştirdim resmimi,kızımın ayaklarını koydumm.Nasıl olmuş ? opuyorumnanaktan tickerı da değiştiricem birazdan.

Evet bak seninle konuşunca çok rahatlıyorum
bi yerden bi cümle söylüyorsun hemen ikna ediyorsun beni
içim rahat karar veriyorum
rahim filminde ve daha önceki doktor fikirlerinde olduğu gibi
fikirdaşım benim olumunekankayizsmile

tancredi doğru diyor o yaptırdı biliyor neler yaşanıyor koşuşturması bide tatil olamsı sana stres ve sıkıntıdan başka bişey vermicek.
Hem belki gerek de kalmaz 2 adet var önünde.
bu ay olmuştur inşallah

zaten şimdi 2gün sonra doktora gitmek için pek uygun değildim
başka planlarımda vardı eşimle doktor sıkıntı olcaktı

zorxx porti kızlar aşılama ve tüp bebek merkezlerine dikkat edin lütfen maddi çıkarları herşeyin üstünde tutuyorlar sanki diğerleri çok mu etik diyceksiniz ama ben bizim sitede de bilinen bir tüp bebek merkezine gittim normal takibin bile gereksiz olduğunu demode olduğunu söyledi nerdeyse yarın gel transferi yapalım diyecek o derece.bi de moralimi çok bozdu benim. kaç gün kendime gelemedim. yani durumun çok kötü hemen işlemi yapalım modundalar.
gerekirse onları da yaptırıcaz bebek sahip olabilmek için her yolu deneyeceğiz ama son yapacağımız şeyi ilk yaparak değil.
şu anda hsgmi çeken doktora başladım. takip yapacak. çok tatlı bir kadın.Klomen falan verecek bu ay ezberledik süreci de ben ilk defa kullanıcam klomeni kısmet bakalım.
çok yazdım kusura bakmayın..

portakalcım değiştirdim resmimi,kızımın ayaklarını koydumm.Nasıl olmuş ? opuyorumnanaktan tickerı da değiştiricem birazdan.

harika olmuş canım opuyorumnanaktan
yirim o ayakları ben yiriim Şeniz
diğerine alışmıştık nickini görmeden avatara bakınca hemen algılanıyodu
seninle özdeşleşti o resim ama buna da alışırız zamanla. aslında şu pembiş taçlı resim var ya onu da küçültüp sadece yüz olarak koysan tam avatar için hazırlanmış gibi
bayanssulusmile

cnm evt mantıklı düşünmemis lazım biranlık şeyle yaptıralım diorus ama sokağa atıcak paramızda yok yani nasip hayatım bekliyces mecbur buayda gitti :gitme:

cnm haklısın eşimin çalıştığı işyernde kıs tüp yaptırıcaktı ve merkezle anaşmış 5 bine neyse ama kıza birtürlü başlamamışlar buay uygun değil iğne lazım iğne alın şunu yapın derken kız vazgeçti ve gitmiyor artık insanları okadar çok sömürüyorlarki anlamıoruz yazık ama ne emeklerle ne zorlukla kazanılıo o para ayrıca istediğin kadar uzun yazabilirsin cnm istersen bütün bir sayfayı doldur burası hepimizin opuyorumnanaktan

haklısın hatırlıyorum ben o zaman yaşadıklarını sinir olmuştuk hatta
takip gereksiz dedi diye
Benim önümde uzun bi zaman var 1ay kadar o zamana kadar yer konusunda fikrim değişebilir çabuk etkileniyorum ama şu yönünü düşünüyorum özele gidince herşeyi dışarda yine sen kendin yaptırıyorsun.
ben düşündüm bu yıkama falan merkezde yapılmıyor mu ben herşey elimizin altında tek bi yerde o an olsun istiyorum.
ordan oraya git falan...
bide aşılamada da takip yapılması gerektiğini internet sitelerine yazmışlar yani bana öyle derlerse ben lafı yapıştırırım.
ya sakin olmak istiyorum aksilik çıkmadan gerilmeden keyifle gidip gelmek istiyorum doktora.
şimdiye kadar hep bişeyler sorun oldu ben çok gerildim sinirlendim bir de miragenin yazdığını okuyunca kafama dank etti.
hani bi sorun yok ya bizde herşey normal ama eşimde ben de sigara kullanıyoruz
birde bişey daha varmış rahimdeki salgı bişey içeriyomuş spemrlei etkiliyormuş
ilişkiye girildikten sonraki gün rahimden sıvı alınıp bakılıyormuş
hiç duydunuz mu bunu?

yavrular ben kaçtım yemeğimi yapayım süpürge tutucam gelicem of okadar çok zor gelioki oruçluken iş yapmak biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi öpt

ay tam kaçıodum portakalım yazını gördüm nemiş o kıs hiç duymadım öle birşey buarada bende sigara içiyorummmmmm ya bırakmakta istemiyorum öel bir durumum var ne zaman hamile kalırsam ozaman die salak bir düşüncem var ama aslında zarar veriyoruz kendimize ve merkes konusunda haklısın cnm ama iice araştırıp öğrenmek gerekşyo işte seninde vaktin var cnm buarada araştırıp kendine yer seçebilirsin

Ben bi kaç kere duydum ama çok üstünde durmamıştım bugünde siteye bakarken orda da yazıyordu şu şu kişiler aşılama yaptırmalı diye
antikor mu içeriyomuş kadındaki sıvı ne ?yani biz onu yaptırmadık.ben iyice okuyim öğreneyim buraya yapıştırırım canım

bende sigara konusunda senin gibi düşünüyorum hamile kalınca bırakcam ama hata mı yapıyoruz acaba?

ben aşılamayı istanbulda prof bir dokktora yaptırdım sperm yıkama için tüp bebek merkezine yönlendirdi. Eğer tüp bebek merkezlerindeki doktorlardan birine gidersen herşeyi orada yaptırabilirsin.
Takibi demode bulan doktor tüp bebek merkezindeki doktordu. daha önce aşılama yaptırdım başarısız oldu, aşılama yapmadan önce normal takip yapalım birkaç ay dedim yanaşmadı.hemen işlemi yapmak istedi.yani kafanıza aşılama ya da tüp bebek her neyi yaptıracaksanız merkeze o zaman gidin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…