- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.861
slm canlarr off salak gibiyim ya kafamı kaldıramıyorum yattım kalktım yattım kalktım sabahtan berizemuszemus
tancredinin duası akşama deme portakalım ?sen naptın buarada keyfin nasıl cnm yok deme ağrın sızın?
slm porti opuyorumnanaktan seni merak ettim akşam geçmişini okudum canım inşallah bugün daha iyisindir aşılama falan demişsin biliyosun ben yaptırdım ama başarılı olmadı. neden olmadı bilmiyorum doktorlar da bilemiyor ama kendini rahat hissettiğin bir ayda yaptırmanı tavsiye ederim. hatta bazı kadınlar aşılama ve tüp bebek öncesi akupunktur seansına girip ardından işlemi yaptırıyorlarmı..
sadece aklında bulunsun istedim.
bu arada ben de okudum 33 tane. sanırım 20 tane eksik var onu da okur tamamlarım
aybuarada akşam yattıim anlatayım kafama takılan şeyi anlatayım kızlar bana akıl verin ben 26 ağustosa hastalanıcam yada 27 neyse ben buay yine şu birtürlü yapamadıpım aşılamayı yaptırmak istiyorum ama bayramm 9 eylülde yani benim 14 yada 15.günüm olucak bayrama denk gelio kıslar napıcam ben ya yok sanırım bu aşılama benim için hayırlı değilmidir nedir
Selam kızlarrr . Portakalcım teşekkür ederim canım benimmm. Allah sana da senin kadar güzel bebişler nasip etsin inşallah. opuyorumnanaktan Hamilelik çabuk geçmiyo gibi geliyo ama 9 ay geçip gitti bile. İnşallah sende güzel haberler vericeksin bize.opuyorumnanaktan
Kızımın resmini çektim az önce.
ay bizim şansımıza tüküreyim yani valla hastane de olsa tatil olcak,özelde olsa doktor tatil yapacak canım,eylülde mi yaptırsan acaba aşılamayı?aybuarada akşam yattıim anlatayım kafama takılan şeyi anlatayım kızlar bana akıl verin ben 26 ağustosa hastalanıcam yada 27 neyse ben buay yine şu birtürlü yapamadıpım aşılamayı yaptırmak istiyorum ama bayramm 9 eylülde yani benim 14 yada 15.günüm olucak bayrama denk gelio kıslar napıcam ben ya yok sanırım bu aşılama benim için hayırlı değilmidir nedir
portakalaımmmmm kuşummmmmmmmm burdayım bennnn huuuuuuuuu huuuuuuuuuuu
yok cnm bende aynı fikirdeyim buayda olamaz tancredinin dediği gibi hadi yıkatma işlemi olsa doktor olmaz tatilde uygun perşden başlıo bayram kimse kalmaz hay şansımıza sende öle yap cnm bekle araştır madem fiyat öğren hemde kafan dinlenmiş olur off zaten artık bekledik bekliceğimiz kadar :sinifsinif:
portakalcım değiştirdim resmimi,kızımın ayaklarını koydumm.Nasıl olmuş ? opuyorumnanaktan tickerı da değiştiricem birazdan.
Evet bak seninle konuşunca çok rahatlıyorum
bi yerden bi cümle söylüyorsun hemen ikna ediyorsun beni
içim rahat karar veriyorum
rahim filminde ve daha önceki doktor fikirlerinde olduğu gibi
fikirdaşım benim olumunekankayizsmile
tancredi doğru diyor o yaptırdı biliyor neler yaşanıyor koşuşturması bide tatil olamsı sana stres ve sıkıntıdan başka bişey vermicek.
Hem belki gerek de kalmaz 2 adet var önünde.
bu ay olmuştur inşallah
zaten şimdi 2gün sonra doktora gitmek için pek uygun değildim
başka planlarımda vardı eşimle doktor sıkıntı olcaktı
zorxx porti kızlar aşılama ve tüp bebek merkezlerine dikkat edin lütfen maddi çıkarları herşeyin üstünde tutuyorlar sanki diğerleri çok mu etik diyceksiniz ama ben bizim sitede de bilinen bir tüp bebek merkezine gittim normal takibin bile gereksiz olduğunu demode olduğunu söyledi nerdeyse yarın gel transferi yapalım diyecek o derece.bi de moralimi çok bozdu benim. kaç gün kendime gelemedim. yani durumun çok kötü hemen işlemi yapalım modundalar.
gerekirse onları da yaptırıcaz bebek sahip olabilmek için her yolu deneyeceğiz ama son yapacağımız şeyi ilk yaparak değil.
şu anda hsgmi çeken doktora başladım. takip yapacak. çok tatlı bir kadın.Klomen falan verecek bu ay ezberledik süreci de ben ilk defa kullanıcam klomeni kısmet bakalım.
çok yazdım kusura bakmayın..
zorxx porti kızlar aşılama ve tüp bebek merkezlerine dikkat edin lütfen maddi çıkarları herşeyin üstünde tutuyorlar sanki diğerleri çok mu etik diyceksiniz ama ben bizim sitede de bilinen bir tüp bebek merkezine gittim normal takibin bile gereksiz olduğunu demode olduğunu söyledi nerdeyse yarın gel transferi yapalım diyecek o derece.bi de moralimi çok bozdu benim. kaç gün kendime gelemedim. yani durumun çok kötü hemen işlemi yapalım modundalar.
gerekirse onları da yaptırıcaz bebek sahip olabilmek için her yolu deneyeceğiz ama son yapacağımız şeyi ilk yaparak değil.
şu anda hsgmi çeken doktora başladım. takip yapacak. çok tatlı bir kadın.Klomen falan verecek bu ay ezberledik süreci de ben ilk defa kullanıcam klomeni kısmet bakalım.
çok yazdım kusura bakmayın..
ay tam kaçıodum portakalım yazını gördüm nemiş o kıs hiç duymadım öle birşey buarada bende sigara içiyorummmmmm ya bırakmakta istemiyorum öel bir durumum var ne zaman hamile kalırsam ozaman die salak bir düşüncem var ama aslında zarar veriyoruz kendimize ve merkes konusunda haklısın cnm ama iice araştırıp öğrenmek gerekşyo işte seninde vaktin var cnm buarada araştırıp kendine yer seçebilirsin
Kızlar dua saati 21,30 oldu ona göre haberiniz olsun.
Bazı yerlerde iftar geç oluyormuş çünkü
Tancredi sende kendini ona göre ayarla canım olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?