- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.881
ben aşılamayı istanbulda prof bir dokktora yaptırdım sperm yıkama için tüp bebek merkezine yönlendirdi. Eğer tüp bebek merkezlerindeki doktorlardan birine gidersen herşeyi orada yaptırabilirsin.
Takibi demode bulan doktor tüp bebek merkezindeki doktordu. daha önce aşılama yaptırdım başarısız oldu, aşılama yapmadan önce normal takip yapalım birkaç ay dedim yanaşmadı.hemen işlemi yapmak istedi.yani kafanıza aşılama ya da tüp bebek her neyi yaptıracaksanız merkeze o zaman gidin derim.
tamam canım.
Kuzum ben dün adet oldum mafoldumben
malesef bu ay da olmadı,güzel haberle gelemedim :çok üzgünüm:
sen nasılsın?
Kızlar dua saati 21,30 oldu ona göre haberiniz olsun.
Bazı yerlerde iftar geç oluyormuş çünkü
Tancredi sende kendini ona göre ayarla canım olur mu??
Tam olarak bi karar veremedim ama kafamda bişeyler var canım.ah canım benim yaa :teselli: üzüldüm bak şimdi :sinifsinif: sen geçen ay aşılamadan falan bahsediyodun, artık düşünebiliriz diye, ne yapmaya karar verdiniz tatlım?
Ayyyy dua mı ediyosunuz birbiriniz için, ne güsel boshayallersmile dur ben de dua ediyim bu gece o saatte hepimiz için olumunekankayizsmile
slmmmmmmm yavrularr of nasıl temizlik yaptım nasıl yemek yaptım bilemedim miğdem bulandı çok ya ve çok susadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tam olarak bi karar veremedim ama kafamda bişeyler var canım.
Bu ay son bir kez daha klomen+ç.iğnesi mi denensem acaba diyorum
yoksa onu da yapmayıp 1 ay ara verip eylülde direk aşılamaya mı geçsem bilemiyorum.
Eşimle de bu konuyu ciddi ciddi konuşmadık henüz
Onunda aşılamaya istekli olması benim için önemli boshayallersmile
İşte olduğum için heran müsayit olamıyorum o yüzden cevap veremedim bi türlü canım kusura bakma
Sağol canım Allah razı olsun
Bi dua var onu okuyup amin diyoruz .
Evden katılabilirsen uğra o saatlerde
çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan
Ne kusuru bitanem, ben biliyorum seni olumunekankayizsmile eğer klomeni 3 ay kullandıysan ara vermeni öneririm, çünkü doktorum bana 3 aydan sonra bıraktırdı, devam etmek istiyosan aşılamaya geçicez artık dedi ve öyle yaptık boshayallersmile gerçi tutmadı o da ama hayırlısı buymuş demek, belli ki zamanı var daha meleğimin :Saruboceq: dediğim gibi eğer 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandıysan bir ay ara verip sonra aşılamayı denemeni tavsiye ederim cicim olumunekankayizsmile inşallah seninki ilk seferde tutar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada saat 21:30'da dua için ben de burdayım kaydirigubbakcemile5
Klomeni 1. kullanışımda iğne yapıldı ama çatlamadı kist oldu
1ay ara verdik kistten dolayı yine klomene dozu 1 arttırarak başladım
Kist gitmediği için kiste rağmen başlatmıştu doktor,onu yumurta gibi görmeyeceğiz dikkate almayacağız diyerek ama kist etkilemiş olacak ki yumurtalarım en son 8mm de kaldı 17.gün de adet oldum zaten
sonra 3. olarak en son bu ay kullandım (aradan en az 4-5ay geçti) klomen işe yaradı yumurtalar gelişti ve bu defa 2taneydi,iğne de tamam ama gebelik olmadı işte.
Şimdi ben 3 kez mi kullanmış oluyorum klomen 2. kullandığımı saymalı mıyım ?
1 kez daha kullanmam gerekir mi yoksa aşılama yolu mu görünüyor bana
Bu konuda fikri olan herkes cevap verebilir kızlar,memnun olurum
Portim selam canım
kimse gelmedimi benimde çıkmam gerekiyo
duayı hazırladım bizim topice gelsene canım
slm kızlar evden hiç girmemişim foruma şifremi bulana kadar canım çıktı ama şükür hatırladım yerimseniben
slm ben geldim misafirim var ama yinede duaya geleyim dedim geçmi kaldım kızlar?
Ben de geldim sizin için amin demeyeeeeee opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?