- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.841
Ne diyeyim canım haklısın
Sen götürdükten sonra evdeki yemeği ne anlamı var iftara çağırmanın,koca kadın bi kere de oturup yapsın yemek
Konuşmuyor musunuz yani ben olsam laf sokar söyler miydim die düşündüm.
Kapıdan girerken şakayla karışık lafı sokardım ne işe yarayacaksa,kadının huyu değişmez bu saatten sonra ama
canım tancredinin duası bitsin yarın çarşamba akşamı ayarlarız ama sen başla istersen 30 tane diye çok eksik kalırsa ekleriz hepimize.Ben cumadan önce okuyamam heralde.
Aysene de mesaj atarız o da okur ordanZaten 50 tane okumuş heralde mirage dime ?
Ben de seni çok seviyorum canım :1hug:
Şimdi eve gidince eşime ağlarım biraz,içimi dökerim
Yarına bugünkü kadar bozuk bi ruh haliyle uyanmam heralde
ne de olsa hemen alışıyoruz içinde bulunduğumuz duruma
ben şimdi doktora gideyim mi sence,gitmiyim mi?
Aşılama mı yaptırsam,gerçi ne farkı var tutmuyor işte
yok hayatım ben bıraktım onun yakasını ya ama ben böle biş igörmedim hiç etrafımda kendi annemde dahil yani kısım ben lafın alasını sokarım ama ne diim abicim dedğin gibi bu yaşına kadar olmadısa bundan sonrada olmazlmaz:
evt cnm 50 tane okumuş biz gerisini tamamlıycaz cnm
hayatım bence herşeyi deneyip ondan sonra zamana bırakalım ya öle bir doktor bulki direk aşılama istiyorum deyip yapsın lütfen aynen benim gibi yarı yolda bırakmasın bende buay kararlıyım Allahta nasip ederse ve yumurtalarımda uygun olursa yaptırıcam cnm çünkü sabırmız yok zaman geçiyor ve bişiler yapmamız lazım artık..yok olmuyo işte kaç ay oldu mübarek salak spermlerden birtanesi girip şu yumurtayla tanışamadılar aptal birazcık bunlar sanırım tembeller kaydirigubbakcemile3 illaki biz tanıştırcaz işte onu istiyolar herhaldesempatiksalakcinni
ah kuşum hoşgeldin ya nerden giriyon kız valla heryer yetişio bu karı ah kuşum iiki gitmişin ozaman serins erin oturun ne güzel kalabalık güseldir ramazan sevinmişlerdir tabi portakalımın evt morali bozuktu ama geçicek hayatım napalım
selam bacılarımm nasılsınız
arada kaçıp bi bakayım dedim
portinin morali bozulmuştur bi iki kelimede olsa yazam dedim mesajda yazamıyo insan
valla canım mesajı açınca baktım sen hehhh dedimmm ii haber geldiii hatta çaarken gülümsüyorum eşim diyo kim ki o :)))
bi baktım sonra moralim bozuldu valla nerdeyse ağlıycaktımm ne zaman kırcaz bu kahrolası şansımızı mafoldumben
neyse ne diyem herşeyin hayırlısı hep birden aşılama yaptırcaz galiba önümüzdeki aya kaydirigubbakcemile5 rabbim aynı zmanalarda karşılaştırdı aynı kaderi verdi bize halendaha bekliyoruz bakarsınız bizim için aynı ay ol der inşlhhhhhhhhhhhhhhhh
zorum sen napıyon kuzum
bizde geldik işte akşam 7 gibi burası serin ohhh rahatladık resmen terlemiyoruz hiççç hava öle güzelki
annemde babamda baya sevindilerr hep beraber iftar yapınca...gerçi biz bugün tutmadık oruçç malum yolsa sıcaktan bayılmak istemedikk
nese arada kaçar gelirim yineee
hadi sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan
kız yalnız girme deli eşinde gelsinnkaydirigubbakcemile3
Akşam görmediğim için günaydın diim bari :)İyi geceler kızlarrrr, öptük hepiniziii.
Slm kızlar günaydınlar nasılsınız benim moralim çok bozuk yaa benim koca sigara bıraktı diye sevinirken meğersem yalanmış beni kandırıyomuş yani kendisini kandırıyomuş
Kıs berrak şu avatarını değiştir artuuk :)) sen hamiş değilsin,ben kullancam onu hamiiş olunca :))
çizelgende hala duruyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?