Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yok hayatım ben bıraktım onun yakasını ya ama ben böle biş igörmedim hiç etrafımda kendi annemde dahil yani kısım ben lafın alasını sokarım ama ne diim abicim dedğin gibi bu yaşına kadar olmadısa bundan sonrada olmaz lmaz:

evt cnm 50 tane okumuş biz gerisini tamamlıycaz cnm

hayatım bence herşeyi deneyip ondan sonra zamana bırakalım ya öle bir doktor bulki direk aşılama istiyorum deyip yapsın lütfen aynen benim gibi yarı yolda bırakmasın bende buay kararlıyım Allahta nasip ederse ve yumurtalarımda uygun olursa yaptırıcam cnm çünkü sabırmız yok zaman geçiyor ve bişiler yapmamız lazım artık..yok olmuyo işte kaç ay oldu mübarek salak spermlerden birtanesi girip şu yumurtayla tanışamadılar aptal birazcık bunlar sanırım tembeller kaydirigubbakcemile3 illaki biz tanıştırcaz işte onu istiyolar herhaldesempatiksalakcinni

Tamam canım ben yarın sakin kafayla dağıtma yaparım
Kimse yok ki napalım biz daha fazla okuruz bir kaç gün geç yaparız

Ya bi insan 7sinde neyse 70 inde de odur diye boşa laf etmemişler kadının içinden gelmiyor napsan boş onu da böyle kabullenip,bişey beklemeyeceksin
eşini düşünüp gönlünü hoş tutmaya çalışacaksın tabi sana karşı ciddi anlamda bi kötülüğü dokunmadığı sürece

kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni zorum ya cidden safça galiba bizim spermler bir türlü buluşturup kaynaştıramadık
Off nasıl bi yere gitsem kime gitsem acaba,ya istiyroum ki doktor bana desin tamam şunu yapacağız bunu yapacağız canını sıkma desin,moral versin yanımda olduğunu hissettirsin güven duyayım
mantar tedavisinden bu yana bu gittiğim 13. doktordu yanılmıyorsam 5 tanesine bebek için gitmiştim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
oha kuşum naptın sen ya bütün doktorları tanıyosundur sen sempatiksalakcinni
cnm bak içinden nasıl geçio aşılama diorus ama oda maddi açıdanda yıkım kuşum bak kendin nasıl istiyosan yok ben yoruldum hem ilaçta kullanmak istemiyrm vücudum dinlensin diosan bekle buayda hayatım doktor konusunda bende şansızım hiçbiri moral vermedi bugüne kadar ağzını burnunu büküp olmamış yada tüp diyen bir doktorla ne kadar devam edbilirsin zaten off amannnnnnnnn çığlıkm atasım kaçasım var survıvora katılıcam ben sempatiksalakcinni en isii orası bak katılalım kız kafamız dağılır balık tutucaz yengeçlerden kaçaıcaz derken ne bebk kalır nede başka bişi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Alemsin zorum valla cidden neşelendirdin şimdi
benim çıkmam lazım uzun uzun yazamıyorum o yüzden yorumumu
aysenim de gelmiş ama burda olcak mısınız 12den sonra açarım belki kkyı da msni de
öpüyorum sizi

selam bacılarımm nasılsınız
arada kaçıp bi bakayım dedim
portinin morali bozulmuştur bi iki kelimede olsa yazam dedim mesajda yazamıyo insan
valla canım mesajı açınca baktım sen hehhh dedimmm ii haber geldiii hatta çaarken gülümsüyorum eşim diyo kim ki o :)))
bi baktım sonra moralim bozuldu valla nerdeyse ağlıycaktımm ne zaman kırcaz bu kahrolası şansımızı mafoldumben
neyse ne diyem herşeyin hayırlısı hep birden aşılama yaptırcaz galiba önümüzdeki aya kaydirigubbakcemile5 rabbim aynı zmanalarda karşılaştırdı aynı kaderi verdi bize halendaha bekliyoruz bakarsınız bizim için aynı ay ol der inşlhhhhhhhhhhhhhhhh
zorum sen napıyon kuzum

bizde geldik işte akşam 7 gibi burası serin ohhh rahatladık resmen terlemiyoruz hiççç hava öle güzelki
annemde babamda baya sevindilerr hep beraber iftar yapınca...gerçi biz bugün tutmadık oruçç malum yolsa sıcaktan bayılmak istemedikk
nese arada kaçar gelirim yineee

hadi sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan

ah kuşum hoşgeldin ya nerden giriyon kız valla heryer yetişio bu karı ah kuşum iiki gitmişin ozaman serins erin oturun ne güzel kalabalık güseldir ramazan sevinmişlerdir tabi portakalımın evt morali bozuktu ama geçicek hayatım napalım

ay her yere yetişirim bennn yavru kuşummmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
annemlerdede var ya net canım ordan bakıyom :lepi:
evet valla ii oldu haftaya kadar burdayız 10 gün raporlu ama eşim diyo izin bitmeden 2 3 gün önce gidelimde evdede biraz durim diyo bakalımm
nese kaçıyorum sölemesi ayıptır annemlerin küveti doldurup ona gircem kaydirigubbakcemile3 burda su bedava yaaa keyfini çıkarılım eccik dedik sırnaşık şey

hadi öpüyorummm sziiiiiiii Şeniz

oh keyfe bak hatunun yavvv oh kuşum gez kafanı dağıt hatta hiç sudan çıkma zemuszemus hadi ii geceler cnm benim öpt çok seni

Slm kızlar günaydınlar nasılsınız benim moralim çok bozuk yaa benim koca sigara bıraktı diye sevinirken meğersem yalanmış beni kandırıyomuş yani kendisini kandırıyomuş

Günaydın Kızlar

Canım benim Sağol :1hug:
İyiki varsınız.Sizin gibi dostlarım kardeşlerim olduğu için çok mutluyum olumunekankayizsmile
Yine olmadı malesef.Mutlaka bir hayır vardır.Ben inanıyorum bir gün olacak ama giderek yıpranıyoruz,psikolojimiz bozuluyr o ayrı.
Ne güzel ya eşinde gitti demek.ben yalnız gidiyorsun sanmıştım.
Oh ne güzel kocan yanında,annen baban yanında serin serin yayla da tatil yap
Bu yıl senin kadaan gezen biri daha yoktur bu kkda maşallahın var valla seyyah gibisin kaydirigubbakcemile3

kız yalnız girme deli eşinde gelsinnkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bencede eşin de gelsin aklinialirimsmile
İyi geceler kızlarrrr, öptük hepiniziii.
Akşam görmediğim için günaydın diim bari :)
Berrakcım ya ırmağın yataktaki taçlı fotosunu gördüm
Bayıldım maşallah
Mükemmel yani,Gözler çekik nasıl bakıyor yerim onu ya Şeniz
Çok tatlı güzel mi güzel bi kızın var canım
Allah bağışlasın,çirkin şansı versin inşallah
Vakit bulursam Fotosunu bastırıp,buzdolabının uzerine asacağım.
Ayy aynı yerde olsak vallahi sık sık gelip görürdüm
Eşime dedim bak bu beraber hamile kalmayı beklediğimiz sırada kkda tanıştığım arkadaşımın kızı yeni doğdu.dedim
şaşırdı o kadar zaman geçtiğini pek düşünmüyordu heralde :))
Çok beğendi o da
Tekrar maşallah diyim pamuk prensesime
Öpüyorum opuyorumnanaktan

Slm kızlar günaydınlar nasılsınız benim moralim çok bozuk yaa benim koca sigara bıraktı diye sevinirken meğersem yalanmış beni kandırıyomuş yani kendisini kandırıyomuş

Selam canım
Günaydın.Aaa! sigarayı bıraktım diyip içiyormuş mu gizli gizli.
Şimdi gözünü iyi bi korkut canım,o zaman belki bırakamadı ama şimdi senin anladığını bilince belki gerçekten bırakır içmez.
Üzme kendini senin suçun yok,bırak o üzülsün yaptığının yanlış olduğunu anlat bi şekilde verdiğiniz emeklere yazık değil mi?

Tancredi için dua listemiz
EBRAR....................30 bitti
AYSEN annesi..........30 bitti
AYŞEN....................30 bitti
BONCUK..................30 bitti
ZORX........................30 bitti
MAVİŞ......................20 bitti
YELİZ.......................30 bitti
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20 bitti
A&S.........................20 bitti
A&S annesi..............20 bitti
TANCREDİ...............33

Tancredi canım okudun mu sen?

slm canlarr off salak gibiyim ya kafamı kaldıramıyorum yattım kalktım yattım kalktım sabahtan berizemuszemus
tancredinin duası akşama deme portakalım ?sen naptın buarada keyfin nasıl cnm yok deme ağrın sızın?

slm porti opuyorumnanaktan seni merak ettim akşam geçmişini okudum canım inşallah bugün daha iyisindir aşılama falan demişsin biliyosun ben yaptırdım ama başarılı olmadı. neden olmadı bilmiyorum doktorlar da bilemiyor ama kendini rahat hissettiğin bir ayda yaptırmanı tavsiye ederim. hatta bazı kadınlar aşılama ve tüp bebek öncesi akupunktur seansına girip ardından işlemi yaptırıyorlarmı..
sadece aklında bulunsun istedim.
bu arada ben de okudum 33 tane. sanırım 20 tane eksik var onu da okur tamamlarım

Selam kızlarrr . Portakalcım teşekkür ederim canım benimmm. Allah sana da senin kadar güzel bebişler nasip etsin inşallah. opuyorumnanaktan Hamilelik çabuk geçmiyo gibi geliyo ama 9 ay geçip gitti bile. İnşallah sende güzel haberler vericeksin bize.opuyorumnanaktan

Kızımın resmini çektim az önce.

aybuarada akşam yattıim anlatayım kafama takılan şeyi anlatayım kızlar bana akıl verin ben 26 ağustosa hastalanıcam yada 27 neyse ben buay yine şu birtürlü yapamadıpım aşılamayı yaptırmak istiyorum ama bayramm 9 eylülde yani benim 14 yada 15.günüm olucak bayrama denk gelio kıslar napıcam ben ya yok sanırım bu aşılama benim için hayırlı değilmidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…