Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ne demek canımm..
her duanızda yanınızda olmaya ben kendi adıma hazırım..
allahım inş. hepimizin kucaklarını bebecikleriyle doldurmnayı nasip etsin....

evet canım çok sevindim valla hihoyyyt çok teşekkür ederim arkadaşlara ama organize eden de sensin canım benim sağol a.s.

ne demek canımm..
her duanızda yanınızda olmaya ben kendi adıma hazırım..
allahım inş. hepimizin kucaklarını bebecikleriyle doldurmnayı nasip etsin....

cok güzel birşey düşünmüşsünüz canım..
ağzınıza sağlık...

Sağol canım Allah razı olsun
Başka arkadaşlar düşünmüşler Allah razı olsun bizde katılmaya elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz

iyi geceler kızlarr ben cıkıyorum..
İyi geceler canım kendine iyi bak öpüyorum çok
topiğimiz herzaman açık:))

bende 20 tane okuyorum o zaman sekerim

canım o zaman sen mirage arkadaşımız için oku 20 tane sırada o var cuma akşamı bi aksilik çıkmazsa onun duasını yapmayı düşünüyorduk
Sen ona niyetle oku olur mu?
Okuduktan sonra da haber verirsen bilgimiz olur çünkü 313e tamamlanınca amin duasını yapıyoruz. opuyorumnanaktan

evet canım çok sevindim valla hihoyyyt çok teşekkür ederim arkadaşlara ama organize eden de sensin canım benim sağol a.s.

Valla sağolsun Ebrarcım ön ayak oldu.
Seninde duan yapılmış oldu
Alalh kabul etsin canım
Sırada Miragenin duası var canım cuma olur mu
?

tancresi arkadasım bende 20 tane okudum . aminnnnnnnnnnn.

su aylarda hepimizin duaları kabul olsun. allahım işallah güzel duyguları tüm bebek isteyen arkadaslara yasatsız. ellerimiz bos kalmasın.

ben çıkıyorum canım. tanıstıgıma menun oldum. arada ugrarım..sevgilerr.

Mirage için Dua (Ayetel Kürsi) Listesi

mirage..............50 bitti +30
aydemet26........20
zorxx................30
aysen...............30
porti..................30
Tancredi............30

93 eksiğimiz var şuan okumak isteyenler alırsa seviniriz

ben de memnun oldum çok teşekkür ederim sizin de topiğe gelicem bundan sonra görüşürüz :1rolleyes:

Olsun Allah kabul etsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tam olarak birbirimizi tanıyamadık ama vaktin olduğu bi zamanda gel buyur konuşalım canım

ayy şimdi bana sana niyetle okudum cuma günü tekrar gelirim kısmetse..

Her zaman bekleriz canım iyi akşamlar

mrb portakal_suyu .. özel msjıma cvp verdiğin için tesekkür ederim .. o zaman ilişkiden 1.5 ay sonra test yapmış olacağım biraz uzun bir zaman değil mi ?

mrb portakal_suyu .. özel msjıma cvp verdiğin için tesekkür ederim .. o zaman ilişkiden 1.5 ay sonra test yapmış olacağım biraz uzun bir zaman değil mi ?

Rica ederim canım ne demek.
Senin ara kanama nolduktan sonra ilişki olmadı mı cnm?
Test yapabilirsin test yapmakta bişey yok ama son adet tarihinden sonra da 1.5 ay geçiyorsa ve testte negatif çıkarsa yine o zaman bi problem vardır yani büyük ihtimal adet düzensizliği olabilir

norlevo kullandığım için adet tarihim değişti canım ... sorunum hangi tarihe göre test yapmak için baz alıcam . yani eğer ki haptan dolayı kanamamın oldğu tarihi alır isem ilişkiden 1.5 ay sonra test yapmam gerekiyorum kafam orda karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…