- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.961
şero :)) sendemi burasın kuşum :)
Portiiiiiiiiiiiiiiiii ben de okumak istiyorum canım, bana da yaaaazzz 30 taneeee :Saruboceq:
Mirage'yi bu foruma geldiğim ilk günlerden, azizenin topiğinden beri tanıyorum, onun için ben de dua etmek isterim, inşallah bir an önce bebişine kavuşur, o da benim gibi çok bekledi :Saruboceq:
10 tanesini öğle namazının ardından, 10 tanesini ikindi namazının ardından, 10 tanesini de akşam namazının ardından okurum, Allah insanın kendi için ettiğinden çok başkası için ettiği duaları kabul edermiş, inşallah öyle olur olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım.ÇOk sağol çok güzel bişeye vesile oluyorsun dün iyiki geldin senden de arkadaşlarından da Allah razı olsun :Saruboceq:Bu arada bizim topikten Seker_Nane 10 tane aldı, bi de ay_she 15 tane okumuş bile kuşum yerimseniben yani bizim topikten 30+15+10=55 tane var tamam mı yerimseniben aslında geri kalanı da ben alabilirim isterseniz ama bir kişi fazladan dua etse daha makbul olur diye düşünüyorum porticim olumunekankayizsmile
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....
Günaydın Minnoşlar hihoyyyt
Çok mutluyum,sebebini sormayın çünkü bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
oh şöyle hihoyyyt iyi olmana sevindim canım kaydirigubbakcemile5
bende geldim bizim topikten..akşam yasin okuycam,arkasındanda okurum bende.
Kız bana niye 20 yazdınklava: neyse heralde başkaları da okusun istedin bilmiyorumkismile
8 taneyi de topuklu okusun ozaman opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım.ÇOk sağol çok güzel bişeye vesile oluyorsun dün iyiki geldin senden de arkadaşlarından da Allah razı olsun :Saruboceq:
Sana 20 yazdım canım
geriye 8 kalıyor onu da başkası okusun diye opuyorumnanaktan
Okuduktan sonra haber verirseniz sevinirim canım
Tamam canım, haber veririz olumunekankayizsmile sen 8 taneyi de topukluya yaz, onun üçüzleri olcak 4 kişilik dua ediyo o hem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
8 taneyi de sana yazıyorum o zaman
Sağol Allah razı olsun :Saruboceq:
tamam canım sen 30 oku ben 20 alayım,zaten adetim ben cumaya kadar biterse okucam bitmezse kendi hakkımı da dağıtacağım.sen 30 oku kuşum tamam mı?
yazdım bilee opuyorumnanaktan
Tamam canım, haber veririz olumunekankayizsmile sen 8 taneyi de topukluya yaz, onun üçüzleri olcak 4 kişilik dua ediyo o hem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tamam cicim, 30 okurum ben, dediğim gibi 10 öğle namazıyla, 10 ikindi namazıyla, 10 da akşam namazıyla biter yerimseniben ama akşam iftarda arkadaşlara davetliyiz o yüzden bitti diye haber veremeyebilirim, sen iftardan sonra benimkileri bitti diye kayda düşebilirsin :lepi:
ayy gerçekten mi harika bişey
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Sağlık sıhhat versin bebelerine opuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim.rabbim hepinize,isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu:Saruboceq:
İnşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım tedaviyle mi oldu merak ettim ben de çok istiyorum çoğuk gebelik de :kedi:
Canım onunkiler klomen+çatlatma iğnesiyle oldu boshayallersmile ilk denemesinde hem de, hatta çatlatma iğnesi yüzünden karnı su topladı litre litre su boşalttılar karnından, 1 hafta hastanede yattı, sonra evine döndükten 1-2 hafta sonra da üçüzlere hamile olduğunu öğrendi, o kadar sıkıntıdan sonra meleklerine kavuşturdu rabbim :Saruboceq: Allahım hepimize nasip eder inşallah o mutluluğu olumunekankayizsmile
Canım onunkiler klomen+çatlatma iğnesiyle oldu boshayallersmile ilk denemesinde hem de, hatta çatlatma iğnesi yüzünden karnı su topladı litre litre su boşalttılar karnından, 1 hafta hastanede yattı, sonra evine döndükten 1-2 hafta sonra da üçüzlere hamile olduğunu öğrendi, o kadar sıkıntıdan sonra meleklerine kavuşturdu rabbim :Saruboceq: Allahım hepimize nasip eder inşallah o mutluluğu olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?