Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Her zaman son adet olduğun tarihi baz alman gerekiyor canım (yani ilaçtan sonra gelen kanama senin son adet tarihin)
Normalde kaç günde bir oluyorsun ki adet 1.5 ay sonra diyorsun?

25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....

portim benim içinde 20 tane yaz olurmu canım opuyorumnanaktan

hihoyyyt :teytey: :sm_cool: GÜNAYDIN :sm_cool: :teytey: hihoyyyt

"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver..... "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

Günaydın Minnoşlar hihoyyyt
Çok mutluyum,sebebini sormayın çünkü bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Yarın kontrole gidiyoruz kızlarr. opuyorumnanaktan

Hadi bakalım prensesimizin durumu nasılmış
güzel haberler getir bize opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım.
Sadece 1 kez kullandıysan yumurta geliştirici ilaç
Bence en az 2 kez daha denemelisiniz ama en az 1ay ara vererek ilaçlar arasında.
Çünkü ben de 3 kez klomen kullandım mesela 2,ye cevap vermedi vücudum,hiç gelişmedi yumoşum.
Başka bi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istediğini söyleyebilirsin,hem ilaç almadan neyin ne olduğunu görmüş olursunuz.
Doktorun daha iyi bilir nasıl bi tedavi uygulanacağını tabiki ama doktorlar ya önce parayı düşünüyo ya da seni pek önemsemiyor.
Bu konuda oldukça tecrübelerimiz var.
Yardımcı olacağımız başka bişey varsa çekinmeden sorabilirsin canım opuyorumnanaktan

portim benim içinde 20 tane yaz olurmu canım opuyorumnanaktan

Sağol canım,valla çok sevaba giriyorsun iyiki başlatmışsınız böyle bişey Allah razı olsun.
Çok insanın duasını alıp,hiç bilmediğimiz kişiler içinde dua edebiliyoruz

Amiiiin canım :Saruboceq:
hamile misin kııs yoksa cinsiyet duasına geçtin zemuszemus hihoyyyt :teytey:

Porti 40 tane daha okudum ben kuşum dün gece toplamda 90 tane oldu
Tamam canım düzenliyorum hemen

MiRAGE için DUA (Ayetel Kürsi) LİSTESİ

mirage..............90
aydemet26........20
zorxx................30
aysen...............30
porti..................30
Tancredi............30
Ebrar................20

63 tane eksiğimiz kaldı kızlar.

Hadi 10-20-30 yok mu hayırlısıyla Bebek sahibi olmak isteyen arkadaşımız için gönülden dua okuyacak ?
:Saruboceq:

Liste geride kalmasın,herkes görsün

Mirage'yi bu foruma geldiğim ilk günlerden, azizenin topiğinden beri tanıyorum, onun için ben de dua etmek isterim, inşallah bir an önce bebişine kavuşur, o da benim gibi çok bekledi :Saruboceq:

10 tanesini öğle namazının ardından, 10 tanesini ikindi namazının ardından, 10 tanesini de akşam namazının ardından okurum, Allah insanın kendi için ettiğinden çok başkası için ettiği duaları kabul edermiş, inşallah öyle olur olumunekankayizsmile

Bu arada bizim topikten Seker_Nane 10 tane aldı, bi de ay_she 15 tane okumuş bile kuşum yerimseniben yani bizim topikten 30+15+10=55 tane var tamam mı yerimseniben aslında geri kalanı da ben alabilirim isterseniz ama bir kişi fazladan dua etse daha makbul olur diye düşünüyorum porticim olumunekankayizsmile

MiRAGE için DUA (Ayetel Kürsi) LİSTESİ

mirage..............90bitti
aydemet26........20
zorxx................30
aysen...............30
porti..................30
Tancredi............30
Ebrar................20
Şeker_Nane.......10 bitti
Gamzelikız.........10
ay_she...............15 bitti
KotuKediSero......20

8tane kaldı kızlar farklı 1 kişi daha hadi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…