- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.941
norlevo kullandığım için adet tarihim değişti canım ... sorunum hangi tarihe göre test yapmak için baz alıcam . yani eğer ki haptan dolayı kanamamın oldğu tarihi alır isem ilişkiden 1.5 ay sonra test yapmam gerekiyorum kafam orda karıştı
Mirage için Dua (Ayetel Kürsi) Listesi
mirage..............50 bitti +30
aydemet26........20
zorxx................30
aysen...............30
porti..................30
Tancredi............30
93 eksiğimiz var şuan okumak isteyenler alırsa seviniriz
Yarın kontrole gidiyoruz kızlarr. opuyorumnanaktan
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....
portim benim içinde 20 tane yaz olurmu canım opuyorumnanaktan
hihoyyyt :teytey: :sm_cool: GÜNAYDIN :sm_cool: :teytey: hihoyyyt
"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver..... "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.
Tamam canım düzenliyorum hemenPorti 40 tane daha okudum ben kuşum dün gece toplamda 90 tane oldu
Porti kalanınıda ben okurum kuzum 63 tane daha yaz bana bu akşam okurum
MiRAGE için DUA (Ayetel Kürsi) LİSTESİ
mirage..............90
aydemet26........20
zorxx................30
aysen...............30
porti..................30
Tancredi............30
Ebrar................20
63 tane eksiğimiz kaldı kızlar.
Hadi 10-20-30 yok mu hayırlısıyla Bebek sahibi olmak isteyen arkadaşımız için gönülden dua okuyacak ? :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?