- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.981
hoşbulduk canım iyiyim dün akşamın etkisiyle mi yoksa Allah'tan mı bilmem rüyamda bebek gördüm çıplak kucağıma alıyordum boshayallersmile
klomende çoğul gebelik olasılığı fazla diye duymuştum ben de
bayanlar hepinize hayırlı ramazanlar yüce rabbim hepinizin dualarını kabul eder inşallah ben uzun zamandır yazılanları okuyordum ve paylaşımlarınız çok hoşuma gidiyordu yazmak bugüne kısmetmiş beni de aranıza alır mısınız?
ay hadi bakalım inşallah Allah dualarımızı kabul etmiştir de teez vakitte nasip eder.
Rüyan hayırlara çıkar inşallah canım :Saruboceq:
gelsin bebiişler :ecrin_bebek:
evet bende öyle okudum ama bizde çoğulu bırak teki bile tutmadı henüz kaydirigubbakcemile3
bayanlar hepinize hayırlı ramazanlar yüce rabbim hepinizin dualarını kabul eder inşallah ben uzun zamandır yazılanları okuyordum ve paylaşımlarınız çok hoşuma gidiyordu yazmak bugüne kısmetmiş beni de aranıza alır mısınız?
MiRAGE için DUA (Ayetel Kürsi) LİSTESİ
mirage................90bitti
aydemet26..........20
zorxx..................30
aysen.................30
porti....................20
Tancredi.............30
Ebrar..................20
Şeker_Nane........10 bitti
Gamzelikız..........10
ay_she................15 bitti
KotuKediSero.......30
topukluayakkabi....8
Listemiz tamam kızlar
Cuma akşamı duası yapılacak Allah nasip ederse :Saruboceq:
benim gönlümden geçen tekil gebelik kız nasıl bakarız çalışıyoruz zaten ama olsun da ikiz olsun üçüz olsun mühim değil böyle çıldırırım en fazla delikafadulden
çok teşekkür ederim yanlış okumadısam portakal suyu bu ay olmamış ama allah hayırlısıyla öbür aya nasip eder inşallah çok tatlı bebekleriniz olur hepinizin
ALLAH RAZI OLSUN KIZLARR zemuszemus
ALLAH RAZI OLSUN KIZLARR zemuszemus
Hadi ya cnm ne zor günler geçirmiş ama Allah mukafatını göndermiş.
Sağlıla kucağına almayı nasip etsin.
Ne güzel ya 1 değül,2 değül tam 3 tane cıvıl cıvııııl oyy yarabbim Allahım bizlere de nasip et :Saruboceq:
Bende hiç işe yaramadı şu klomenle iğne :mymeka:
sen benim dün yazdığımı gördün mü hani 3kere mi denemiş oluyorum 2 kere mi diye sormuştum.
Bi kez daha denemeli miyim yoksa direk aşılamaya mı geçeyim diye sormuştum
cevap verdiysen de arada kaynamıştır görmedim kuzum olumunekankayizsmile
Canımcım cevap vermiştim ama gözünden kaçtı heralde, geride kalmıştır şimdi, tekrar yaziyim, şimdi sen 4-5 ay ara verip bu ay ilk klomen+çatlatma iğnesi denediğin için bu ilk denemen sayılır, yani peş peşe olarak 3 aydan fazlası önerilmiyo, ama ara verdiğin için bence sen 2 ay daha deneyebilirsin, bugün yani 3. gününde bidaha doktora gidip durumunu bi görüp tekrar klomene başlamanı, 3 ay üstüste bunu denedikten sonra eğer olmazsa ozaman 1 ay ara verip aşılamayı denemen önermiştim cicim olumunekankayizsmile
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hepinizin dileğini en kısa zamanda kabul etsin inşallah benim işim biraz farklı benim 13 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var tam ikinci bebeği düşünmüştük ki ben panik atak rahatsızlığına tutuldum 2 sene mecburen ilaç kullandırdı doktor ekim sonunda ilaçlar bitiyor ve ben ikinci bebeğimi çok istiyorum inşallah tekrarlamaz bunu sadece eşim ve oğlum biliyor kimseye ikinci bebeği istediğimi söylemedim çünkü olmazsa kimsenin lafıyla sözüyle uğraşmak istemiyorum sizin samimiyetiniz beni çok etkiledi paylaşmak istedim ve sanırım doğru yerdeyim
Canımcım cevap vermiştim ama gözünden kaçtı heralde, geride kalmıştır şimdi, tekrar yaziyim, şimdi sen 4-5 ay ara verip bu ay ilk klomen+çatlatma iğnesi denediğin için bu ilk denemen sayılır, yani peş peşe olarak 3 aydan fazlası önerilmiyo, ama ara verdiğin için bence sen 2 ay daha deneyebilirsin, bugün yani 3. gününde bidaha doktora gidip durumunu bi görüp tekrar klomene başlamanı, 3 ay üstüste bunu denedikten sonra eğer olmazsa ozaman 1 ay ara verip aşılamayı denemen önermiştim cicim olumunekankayizsmile
Pooorrtiiiiiiiiiii şimdi namaz kılıp 10 tanesini okudum bile :lepi: canımcım ben de sizden bişey isteyebilir miyim, bizim topikimizin de ik bebişleri doğdu geçtiğimiz günlerde, ikiz, ama 7 aylık doğdular ve kuvezdeler şimdi, birinin durumu ciddiymiş, dualarınıza Şenay arkadaşımızı ve ikizlerini de dahil ederseniz çok seviniriz olumunekankayizsmile
porti femara diye bir ilaç var klomen muadili.Bu ilaç tek yumurtayı büyütüyo klomende birden fazla yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi vurulmuyor ya bu o durumu engelliyor. bi de onu mu denesen acaba doktora danışıp tabi.. biz de doktor sayılsak da danışmak lazım yine de kaydirigubbakcemile3
Pooorrtiiiiiiiiiii şimdi namaz kılıp 10 tanesini okudum bile :lepi: canımcım ben de sizden bişey isteyebilir miyim, bizim topikimizin de ik bebişleri doğdu geçtiğimiz günlerde, ikiz, ama 7 aylık doğdular ve kuvezdeler şimdi, birinin durumu ciddiymiş, dualarınıza Şenay arkadaşımızı ve ikizlerini de dahil ederseniz çok seviniriz olumunekankayizsmile
doktora gittim bana 4 ay süre verdi eğer 4 ayda olmazsa aşılama yapabiliriz diyor aslında kendi doktorum rahatsızlık tekrarlamadan direk aşılama istiyor ama eşim 4 aydan sonra deneriz diyor doktoruma göre ilaçları bırakınca 7-8 ay gibi bir süre çok önemli birşey olmazsa tekrarlamaz bu süreyi değerlendirelim diyor ama eşim 4 ay bekleyelim deyince ekimde sonra 4 ay bekleyeceğiz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?