Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşbulduk canım iyiyim dün akşamın etkisiyle mi yoksa Allah'tan mı bilmem rüyamda bebek gördüm çıplak kucağıma alıyordum boshayallersmile

ay hadi bakalım inşallah Allah dualarımızı kabul etmiştir de teez vakitte nasip eder.
Rüyan hayırlara çıkar inşallah canım :Saruboceq:
gelsin bebiişler :ecrin_bebek:

klomende çoğul gebelik olasılığı fazla diye duymuştum ben de

evet bende öyle okudum ama bizde çoğulu bırak teki bile tutmadı henüz kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım aramıza a.s.

Memnun oluruz aramıza katılmana opuyorumnanaktan

benim gönlümden geçen tekil gebelik kız nasıl bakarız çalışıyoruz zaten ama olsun da ikiz olsun üçüz olsun mühim değil böyle çıldırırım en fazla delikafadulden

çok teşekkür ederim yanlış okumadısam portakal suyu bu ay olmamış ama allah hayırlısıyla öbür aya nasip eder inşallah çok tatlı bebekleriniz olur hepinizin

hoşgeldin canım çok seviniriz aramıza katılmana kendinden bahsetsene biraz canım sen de bebiş istiyorsun sanırım?

ALLAH RAZI OLSUN KIZLARR zemuszemus

benim gönlümden geçen tekil gebelik kız nasıl bakarız çalışıyoruz zaten ama olsun da ikiz olsun üçüz olsun mühim değil böyle çıldırırım en fazla delikafadulden

bende deliririim sevinçten delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çok teşekkür ederim yanlış okumadısam portakal suyu bu ay olmamış ama allah hayırlısıyla öbür aya nasip eder inşallah çok tatlı bebekleriniz olur hepinizin

Evet canım doğru bu ay benim için yıkım oldu tedavide olduğum için dieğr aylara göre daha umutluydum ama ne yazık ki olmadı.

Sen kendinden bahsetmek ister misin?

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hepinizin dileğini en kısa zamanda kabul etsin inşallah benim işim biraz farklı benim 13 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var tam ikinci bebeği düşünmüştük ki ben panik atak rahatsızlığına tutuldum 2 sene mecburen ilaç kullandırdı doktor ekim sonunda ilaçlar bitiyor ve ben ikinci bebeğimi çok istiyorum inşallah tekrarlamaz bunu sadece eşim ve oğlum biliyor kimseye ikinci bebeği istediğimi söylemedim çünkü olmazsa kimsenin lafıyla sözüyle uğraşmak istemiyorum sizin samimiyetiniz beni çok etkiledi paylaşmak istedim ve sanırım doğru yerdeyim

Canımcım cevap vermiştim ama gözünden kaçtı heralde, geride kalmıştır şimdi, tekrar yaziyim, şimdi sen 4-5 ay ara verip bu ay ilk klomen+çatlatma iğnesi denediğin için bu ilk denemen sayılır, yani peş peşe olarak 3 aydan fazlası önerilmiyo, ama ara verdiğin için bence sen 2 ay daha deneyebilirsin, bugün yani 3. gününde bidaha doktora gidip durumunu bi görüp tekrar klomene başlamanı, 3 ay üstüste bunu denedikten sonra eğer olmazsa ozaman 1 ay ara verip aşılamayı denemen önermiştim cicim olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun canım gebe kalamama gibi bir sorunun yok demek ki daha önce olduğuna göre yine olabilir bence rutin kontrollerini yaptır sonra bekle bakalım zaman ne gösterecek :hulya:

Pooorrtiiiiiiiiiii şimdi namaz kılıp 10 tanesini okudum bile :lepi: canımcım ben de sizden bişey isteyebilir miyim, bizim topikimizin de ik bebişleri doğdu geçtiğimiz günlerde, ikiz, ama 7 aylık doğdular ve kuvezdeler şimdi, birinin durumu ciddiymiş, dualarınıza Şenay arkadaşımızı ve ikizlerini de dahil ederseniz çok seviniriz olumunekankayizsmile

porti femara diye bir ilaç var klomen muadili.Bu ilaç tek yumurtayı büyütüyo klomende birden fazla yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi vurulmuyor ya bu o durumu engelliyor. bi de onu mu denesen acaba doktora danışıp tabi.. biz de doktor sayılsak da danışmak lazım yine de kaydirigubbakcemile3

Allah bağışlasın canım maşallah delikanlı olmuş oğlun.
Tam zamanları 2. bebeğin
İnşallah Allah şifa vermiştir ilaçlar biter bitmez hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip eder Allahım.
Bizde burda paylaştığımız bir çok şeyi dışarıdakilerle paylaşamıyoruz.
Kenetlendik bribirimize kardeş gibiyiz.
Birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz.
seninde yanında oluruz bu yolda opuyorumnanaktan

görmemişim canım boshayallersmile
ben yanlış biliyormuşum o zaman sanıyordum ki doktorun dediğine göre toplamda 3ü geçince aşılamaya geçiliyo.
bide benim gittiğim doçent dedi üst üst e yapılmıyor şimdi bunu yaparsak 3ay ara vermemiz lazım demişti.tabi ben o kadar ara vermem de ne bileyim senden duyduğum iyi oldu.Bu ay kaldı heralde benim doktor işi ne bileyim belli de olmaz belki yarın giderim.kafam ii ce karıştı siz ne öneriyrosunuz kızlar fikirlerinize açığım

doktora gittim bana 4 ay süre verdi eğer 4 ayda olmazsa aşılama yapabiliriz diyor aslında kendi doktorum rahatsızlık tekrarlamadan direk aşılama istiyor ama eşim 4 aydan sonra deneriz diyor doktoruma göre ilaçları bırakınca 7-8 ay gibi bir süre çok önemli birşey olmazsa tekrarlamaz bu süreyi değerlendirelim diyor ama eşim 4 ay bekleyelim deyince ekimde sonra 4 ay bekleyeceğiz mecburen

Allah kabul etsin canım.
Arkadaşınızında Allah yardımcısı olsun.Sağlık versin ona da bebişlerine de inşallah.
Onlara da dua ederiz canım herkes kendince bişeyler okur. Allah korusun onları :Saruboceq: :Saruboceq:

canım kafam çok karıştı benim ne yapacağımı bilemiyorum bu ay bi akıl viirin baa kafamçokkarıştı

ay yazık inşallah sağlıklarına kavuşurlar sero ben şahsen okurum canım porti gelsin arkadaşlar da okursa duasını yaparız

bence hemen aşılam yapmayın canım bi süre bi bak kendini dinle nasıl hissediyorsun.
Doğal yollardan çalışmalar yapın eğer olmazsa aşılama daha iyi değil mi?
sen belki kendiliğinden hamile kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…