Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam canım,hoşgeldin
Teşekkür ederim canım sağol.
Gerçekten iyiki gitmişim geçende de öyle olmuştu gidip gitmemekte tereddüt etmiştim ve o zamanda iyiki gitmişim demiştim.
Çok merak ediyorum o anın şokuyla soramdım da doktora neden çatlamıyor acaba ?

İnşallah canım.
Vardır bi hayır,yapacak bişey yok
Beklemeye devam edeceğiz
Nasibimizde yokmuş

İnşallah canım.
Vardır bi hayır,yapacak bişey yok
Beklemeye devam edeceğiz
Nasibimizde yokmuş

hayır öyle demek yok nasibinde vardır inşallah daha dün bana moral veriyordun şimdi sırada kendine moral vermek var biz de sana destek olacağız buradan pes etmek yok pazara kadar değil mezara kadar devam benim bir arkadaşım vardı olmuyor diye nasıl üzülüyordu her adet olduğunda valizini toplayıp annesine gitmeyi ve boşanmayı düşünüyordu öyle değil şöyle diye diye ikna ediyorduk şimdi 2 tane çocuğu var hep beraber sabırla bekleyeceğiz Rabbim bizimde dileğimizi verecektir inşallah çünkü Rabbim hiçbir kulunu geri çevirmez

bilmiyorum ki yaa çok ilaç kullanıyoruz onlar da hormon sonuçta bi şekilde denge bozuluyor herhalde ya da dediğim gibi stres de sebep oluyo olabilir işte bir engel çıkacak ya porti bişeyler çıkıyor işte Allah tez zamanda şu işlerden bizi kurtarsa ya Rabbim :Saruboceq: bi arkadaşımın ikizleri var okula gidiyorlar şimdi ama zamanında o da çok uğraşmış tüp bebekle olmuş bebekler zaten. Şimdi yaşadıklarımın hiçbirini hatırlamıyorum, geçip gidiyor diyor. İnşallah biz de unutacağız bu günleri ama birbirimizi değil olumunekankayizsmile

Haklısın cnm sabırlı olamk lazım
Moralimizi bozmamak lazım ama işte insanız sonuçta hemen etkileniyoruz her durumdan

Şey olabilir mi gelişmiş cevap kısmına girince aşağı doğru iinince
diğer seçenekler kısmında
baştan 3. sırada gülümsemeler gösterilmesin diye ikon var o işaretliyse tik işareti var onu kaldırp dene bakalım. başka bişey gelmedi aklıma

İnşalalh Allah tez zamanda kurtarır bizi bu işlerden
bizde bu yaşadıklarımızı unuttuğumuz bebelerimizle olacağımız günler gelir :Saruboceq:

Ah kuşum yaa kıyamam sana ben :teselli: ben de ilk zamanlar hep ağlardım ama artık gerçekten bunda üzülecek hiçbişey olmadığını düşünüyorum çünkü çok daha büyük sorunlarla uğraşan insanlar var, bence halimize şükretmeliyiz :Saruboceq:, neticede yumurtan çatlamıyosa çatlatma iğnesini vurdurursun çatlar dimi ama :lepi: Allah dermansız dert vermesin yeter ki bitanem olumunekankayizsmile
Bak bana, yumurtam çatlamıyo ama üzülmüyorum çünkü iğneyle çatlatabiliyoruz, hem daha iyi oluyo öyle, iğne vurdurmasan yumurtanın nezaman çatladığını bilemiyosun ama iğne olunca tam 36 saat sonra kuduuuuurrrrrrrrr aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sonra rahim ağzında yara çıktı yaktırdım geçti gitti, sağ tüpüm tıkalı, bu yüzden dış gebelik geçirdim ama yine de şükrediyorum ya ikisi de tıkalı olsaydı dimi boshayallersmile soldan yumurtlayarak sağlıklı gebe kalma şansım var hala :CüvCüv:
Sen duanı et, Allah beterinden korusun yeter ki hiç üzülecek bişey yok bunda, hallolur hepsi olumunekankayizsmile içinin dışına çıktığı, tekmelerden uyuyamadığın günleri görecez daha dur bakalım

Canım benim ya :1hug: çok pozitfsin hep böyle kal olur mu hayat dolu arkadaşım benim olumunekankayizsmile

Çok haklısın halimize şükretmeliyiz.Allah kimseye bizlerin yaşadıklatını yaşatmasın
Dermansız dert vermesin inaşllah :Saruboceq:
Ben zaten çatlatma iğnesi yaptırıyorum canım.İki oldu çatlatma iğnesine rağmen çatlamıyor yumurtam ve kist oluşuyor o yüzden daha çok üzülüyorum.Bütün bir ay boyunca emeklerim hayallerim uçup gidiyor
İnşallah söylediğin gibi o günleri görürüz.

öyle mi çok acelemiz vardı demek ki ama çok havalı oluyordu be okurken evlenmek

benim acelem yoktu da eşim bekleyemedi flan aklinialirimsmile o çalışıyordu askerlik falan da tamamdı kandırdı beni :1rolleyes: ama çok yardımcı oldu ben okurken Allah var hatta kendi de yarım bıraktığı açıköğretimi bitirdi

Kız bak ne yap biliyon mu iğneyi vurulduktan sonra kocişin tepesinden inme, sık sık birlikte olmak yumurtanın çatlamasına çok yardımcı oluyomuş bana doktorum söylemişti :kedi: bi de ben gıt gıt gıdaaaaakkkkkkk diye dolanıyom ortalıkta o günlerde, yumurtam çatlıyo yumurtam çatlıyoooooooo diye bağırıp duruyom hihoyyyt hihoyyyt
Yani pozitif ol, ne düşünürsen onu çekersin tamam mı olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ay çok alemsin kız koparttın beni burda :roflol: :roflol:

Ben o dönemde pek pozitif olamıyorum çatladı çatlayacak da yakalayamıcaz die panik oluyorum streste yapıyorumdur ama sabah akşam çalıştık anacım daha ne yapalım çiçeeem.
Nasip değilmiş bu ay da bize :çok üzgünüm:
Bu çatlatma iğnesinin kaç çeşidi var acaba mg bazında yani dozu mu yüksek olması lazım hafif mikalıyo acaba?

ay çok alemsin kız koparttın beni burda :roflol: :roflol:

Ne mutlu bana ozaman olumunekankayizsmile

Valla ben ilk ayımda Pregnyl 5000 kullanmıştım, dozu da 2 toz+1su idi , sonraki 2 ayda da Ovitrell kullandım, o göbektendi, doktorumun söylediğine göre ikisi de aynı işi görüyomuş canım yerimseniben

portim çok geçmiş olsun şansımıza... benn yaaa
ama bak iyiki gitmişsin doktora yoksa boşa bekliycektin her şerde bi hayır vardır canımcım...
ayrıca doktor çatlatma iğnesinden sonra keşke çağırmış olsaydı neyse sen bu doktora devam et inşlhh vesile olur.
bu arada benimde canım iice sıkılmaya başladı malum benimde bu ay yumoş yoktu bende gitmedim tekrar ne oldu die şimdi haftaya adet olmam lazım ama tabiki olmuycam yumurta yok nasıl olucam bilmiyorumkismile
diyorumki şimdi haftaya olmazsam eğer bende farlutal var onu içip olayım sonra gideyim doktora çünkü araya bayramda girecek iğne olayı felan olursa tam o zamana denk geliyo ne yapacağıma bi türlü karar veremiyorum rahim filmini istiyodum onu ne zaman yaptırcam onuda bilmiyorum bu gece hiç uyumadım ne yapacağımı düşünmektenn
allahımm dedim bol bol sabır ver bi yandanda hıçkıra hıçkıra ağladım tabi mafoldumben
neyse çok uzun yazdım
öpüyorum sizi

bu ara hepimizde bir sinir bozukluğu var senağlama kaç ayın birikmişliği bence bunlar içimize atmaktansa ağlayıp rahatlamak daha iyi heralde ama toparlanmak lazım ardından...
ben hsg çektirmeden önce doktor farlutal vermişti aysen belki doktora gitsen farlutal verecek ama danışmak lazım bi ara istersen doktoru bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…