- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.021
Her zaman son adet olduğun tarihi baz alman gerekiyor canım (yani ilaçtan sonra gelen kanama senin son adet tarihin)
Normalde kaç günde bir oluyorsun ki adet 1.5 ay sonra diyorsun?
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım inan terapi gibi geldi bu sohbetler bana
flan canım hepimiz çok istiyoruz acele ediyoruz ama senin bi sorunun olmamış bebekle ilgili,en azından 1 ay kendiniz deneseniz bizim yaşadığımız bazı stresleri yaşamadan belki de süpriz bi şekilde kavuşursun meleğine
Tancredi canım ben aşılama yaptırmayacağım için beni etkilemiyor bayram çünkü önümde 1 haftalık zaman var tedavi için bayram bitimi adetim gelmiş olcak,gelmez olsun da :))
birşey soracağım portakal suyu dua listesi yazmışşın mirage ile henüz tanışmadık ama ne için ediliyor bu dua?eğer bana da yazarsanız seve seve elimde geleni yaparım
Paradise hoşgeldin bu cumartesi yapabilirsin canım test
sağol canım erken olmaz değil mi .. bebiş isteyenlere allah sağlıklı bi bebiş nasip etsin :)
hayırlısıyla bebeklerimiz olsun diye tek tek dua yapıyoruz canım. sıra miragede.
okuyabilirsin tabiki
ayetel kürsi okuyoruz 20 tane okuyabilirsin ben adetim benim yerime sen okumuş olursun.
cuma akşamı da duasını yapacağız inşallah.
sana da yaparız dua canım
Ben çıkıyorum kızlar işler yoğun.
erken çıkacağım artık akşam 7dan sonra evden girerim
görüşmek dileğiyle
yeni gelen arkadaşlar her zaman bekleriz çok memnun oldum
öpüyorum hepinizi
kızlar görüşürüz yine çıkıyorum ben hoşçakalın
paradise0 öğrenciymişsin üniversite mi?hangi bölüm canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?