Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

flan canım hepimiz çok istiyoruz acele ediyoruz ama senin bi sorunun olmamış bebekle ilgili,en azından 1 ay kendiniz deneseniz bizim yaşadığımız bazı stresleri yaşamadan belki de süpriz bi şekilde kavuşursun meleğine

Her zaman son adet olduğun tarihi baz alman gerekiyor canım (yani ilaçtan sonra gelen kanama senin son adet tarihin)
Normalde kaç günde bir oluyorsun ki adet 1.5 ay sonra diyorsun?

ilaçla birlikte oldu kanamam canım sanırım adet günümle birleşti çünkü birbirine yakınlardı ... ayy kafam iyice karıştıı mafoldumben sence ayın kaçında yapmalıyım ben ona göre yapıyım testimi canımcım

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım inan terapi gibi geldi bu sohbetler bana

rica ederim canım ne demek biz hep burda sıkıldığımızda üzüldüğümüzde birbirimizle paylaşırız kimseyle konuşamadıklarımızı burda birbirimize anlatırız.
sen de çekinme anlat kaydirigubbakcemile5

birşey soracağım portakal suyu dua listesi yazmışşın mirage ile henüz tanışmadık ama ne için ediliyor bu dua?eğer bana da yazarsanız seve seve elimde geleni yaparım

Tancredi canım ben aşılama yaptırmayacağım için beni etkilemiyor bayram çünkü önümde 1 haftalık zaman var tedavi için bayram bitimi adetim gelmiş olcak,gelmez olsun da :))

ben klomen falan verirse yumurta büyümüş mü diye kontrol ettirmen gerekebilir diye demiştim ama tarihlerin denk gelmiyor zaten bayrama git sen iyisi canım.
doktor beni de adetin beşinci günü çağrmıştı ama benim düzensiz kırmızıların ne zaman geleceği hiç belli değil umarım bayrama den gelmezklava:

birşey soracağım portakal suyu dua listesi yazmışşın mirage ile henüz tanışmadık ama ne için ediliyor bu dua?eğer bana da yazarsanız seve seve elimde geleni yaparım

hayırlısıyla bebeklerimiz olsun diye tek tek dua yapıyoruz canım. sıra miragede.
okuyabilirsin tabiki
ayetel kürsi okuyoruz 20 tane okuyabilirsin ben adetim benim yerime sen okumuş olursun.
cuma akşamı da duasını yapacağız inşallah.
sana da yaparız dua canım

Ben çıkıyorum kızlar işler yoğun.
erken çıkacağım artık akşam 7dan sonra evden girerim
görüşmek dileğiyle
yeni gelen arkadaşlar her zaman bekleriz çok memnun oldum
öpüyorum hepinizi

tamamdır canım Allah'tan bir mani olmazsa ben okuyayım seni yerine bu arada sanırım mirage yok onunla da tanışmak kısmet olur böylece

paradise0 merhaba okuyan kullanıcılardan tancredi ve potakal suyu ile tanışmıştık sizinle de tanışmış olalım böylece Allah en kısa zamanda sizinde dileğiğnizi kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…