- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.041
aşağı yukarı meslekdaşmışın çok sevindim ama zor bir bölümdür bebekle kolay olmaz söyleyeyim ben de oğlumu okurken dünyaya getirmiştim biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim
Biz geldik kızlar. Kızımızın durumu iyi, kilo kaybı fazla olmamış.2750 gr 'a düşmüş. 300 gr. kadar düşmesi normalmiş.Doktor nerdeyse hiç kilo kaybetmemiş dedi. Sarılık yok denecek kadar az dedi.O yüzden bişey kullanmana gerek yok dedi.Sütümde yetiyomuş kuzuma, mama falan kullanmıycaz yani. :) Ordan kadın doğum doktoruna gittik. Bizim doktor izindeydi de, kadın doktor vardı, kızımı aldı kucağına öptü, sonra yanındaki kıza verdi.Ultrasondan baktı karnıma, içerde herşey normal dedi.Karnımda kalmadı zaten, doktor beni görünce hiç doğum yapmış birine benzemiyosun dedi. opuyorumnanaktan 65 kiloydum hamileyken en son, doğumdan sonra eve geldik, 61 kiloydum.Şimdi şişliklerde inince 58 kiloya düştüm. Karnımda kalmadı hiç nerdeyse. opuyorumnanaktan
mrb portakal_suyu ben bugün adetime 2 gün vardı test yaptırdım ama negatif çıktı 10 gün sonra tekrarlayacakmışım sonra gene adet söktürücü ve klomen kullanacam bu ay da olmadı kısmet değilmiş demek Allah herşeyin hayırlısını versin 2 gündür de demiştim bugün test yaptıracağımı ama kimse merak etmedi demekki herkes kendi derdinden fırsat bulamıyo neyse canım sıkkın sana yazıyım sonra okursun dedim
Selam canım :gitme:Günaydın kızçeler naparsınız bakem
Önemli değil canım cuma akşamına kadar zamanımız var.Özür dileyecek birşey yok,geçmiş olsun şimdi iyi misin?Önemli bişey yoktur inşallah:Saruboceq:porticim ben akşam biraz kötüydüm,uyuyakalmışım.. duamı okuyamadım ama bu akşam allah nasip ederse mutlaka okucam.. özür dilerimbilmiyorumkismile
Allah kabul etsin canım,Allah razı olsun opuyorumnanaktanPortiiiiiiiiiiii ben bitirdim dün akşam 30 taneyi :lepi:
Selam kızlarrrrr, hava çooook sıcak yaaaa. Dün biz gezmeye gittik kızımla. :) Siz neler yapıyosunuz bakalımmmm?
MiRAGE için DUA (Ayetel Kürsi) LİSTESİ
mirage................90bitti
aydemet26..........20
zorxx..................30
aysen.................30
flan.....................20
Tancredi.............30 bitti
Ebrar..................20
Şeker_Nane........10 bitti
Gamzelikız..........10 bitti
ay_she................15 bitti
KotuKediSero.......30 bitti
topukluayakkabi....8
Listemiz tamam kızlar
Cuma akşamı duası yapılacak Allah nasip ederse
Biz geldik kızlar. Kızımızın durumu iyi, kilo kaybı fazla olmamış.2750 gr 'a düşmüş. 300 gr. kadar düşmesi normalmiş.Doktor nerdeyse hiç kilo kaybetmemiş dedi. Sarılık yok denecek kadar az dedi.O yüzden bişey kullanmana gerek yok dedi.Sütümde yetiyomuş kuzuma, mama falan kullanmıycaz yani. :) Ordan kadın doğum doktoruna gittik. Bizim doktor izindeydi de, kadın doktor vardı, kızımı aldı kucağına öptü, sonra yanındaki kıza verdi.Ultrasondan baktı karnıma, içerde herşey normal dedi.Karnımda kalmadı zaten, doktor beni görünce hiç doğum yapmış birine benzemiyosun dedi. opuyorumnanaktan 65 kiloydum hamileyken en son, doğumdan sonra eve geldik, 61 kiloydum.Şimdi şişliklerde inince 58 kiloya düştüm. Karnımda kalmadı hiç nerdeyse. opuyorumnanaktan
aşağı yukarı meslekdaşmışın çok sevindim ama zor bir bölümdür bebekle kolay olmaz söyleyeyim ben de oğlumu okurken dünyaya getirmiştim biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?