Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aşağı yukarı meslekdaşmışın çok sevindim ama zor bir bölümdür bebekle kolay olmaz söyleyeyim ben de oğlumu okurken dünyaya getirmiştim biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim

aşağı yukarı meslekdaşmışın çok sevindim ama zor bir bölümdür bebekle kolay olmaz söyleyeyim ben de oğlumu okurken dünyaya getirmiştim biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim

ev - okul çok zorlanıyorum gerçekten sanki neyse derdimiz .. ama kocişimi çok seviyorum :asigim: ben portakal_suyu na özel mesaj atmıştım testi ne zmn yapablirim diye .. malum daha mesleğimi elime almadım bile eşim hazır olmadığımızı söyledi ben de aynısını düşünüyorum .. bu topikten daha kolay cevap verebilirim diye buraya davet etmişti :)

Biz geldik kızlar. Kızımızın durumu iyi, kilo kaybı fazla olmamış.2750 gr 'a düşmüş. 300 gr. kadar düşmesi normalmiş.Doktor nerdeyse hiç kilo kaybetmemiş dedi. Sarılık yok denecek kadar az dedi.O yüzden bişey kullanmana gerek yok dedi.Sütümde yetiyomuş kuzuma, mama falan kullanmıycaz yani. :) Ordan kadın doğum doktoruna gittik. Bizim doktor izindeydi de, kadın doktor vardı, kızımı aldı kucağına öptü, sonra yanındaki kıza verdi.Ultrasondan baktı karnıma, içerde herşey normal dedi.Karnımda kalmadı zaten, doktor beni görünce hiç doğum yapmış birine benzemiyosun dedi. opuyorumnanaktan 65 kiloydum hamileyken en son, doğumdan sonra eve geldik, 61 kiloydum.Şimdi şişliklerde inince 58 kiloya düştüm. Karnımda kalmadı hiç nerdeyse. opuyorumnanaktan

aramızda 5 kg var berrakcım,bide sen doğum yaptın hemidee sezeryan valla maşallah yakında benim kiloma düşersin :hulya:
Herşeyin yolunda olmasına sevindim aman bi sorun olmasın zaten,bebişinle güzel günler seni bekliyor.
bi arkadaşım sezaryan doğum yaptı karnının şişliği nerdeyse hiç gitmedi 2 yıldırda aynı yerleşti o kilo ona veremedi nasıl şeyse

berrakçım maşallah kızın acnm ve samada kızım hemen topralndın süpersin valla

portakalım duamı okudum bende mirage için hayatım hbrin olsunnn

herkese hayırlı iftarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbim oruçlarınızı kabul etsinn

mrb portakal_suyu ben bugün adetime 2 gün vardı test yaptırdım ama negatif çıktı 10 gün sonra tekrarlayacakmışım sonra gene adet söktürücü ve klomen kullanacam bu ay da olmadı kısmet değilmiş demek Allah herşeyin hayırlısını versin 2 gündür de demiştim bugün test yaptıracağımı ama kimse merak etmedi demekki herkes kendi derdinden fırsat bulamıyo neyse canım sıkkın sana yazıyım sonra okursun dedim

Merhaba
Üzüldüm negatif çıkmasına ,Hiç duymak istemediğim bi sonuç zaten.
İnşallah önümüzdeki aya nasip olur canım.Moralini bozma herşeyde bi hayır vardır.
Üzülme canım:1hug:
Günaydın kızçeler naparsınız bakem
Selam canım :gitme:
porticim ben akşam biraz kötüydüm,uyuyakalmışım.. duamı okuyamadım ama bu akşam allah nasip ederse mutlaka okucam.. özür dilerimbilmiyorumkismile
Önemli değil canım cuma akşamına kadar zamanımız var.Özür dileyecek birşey yok,geçmiş olsun şimdi iyi misin?Önemli bişey yoktur inşallah:Saruboceq:
Portiiiiiiiiiiii ben bitirdim dün akşam 30 taneyi :lepi:
Allah kabul etsin canım,Allah razı olsun opuyorumnanaktan
Selam kızlarrrrr, hava çooook sıcak yaaaa. Dün biz gezmeye gittik kızımla. :) Siz neler yapıyosunuz bakalımmmm?

Selam canım,nereye gittiniz bakim prensesle.
Ben neler yaptığımı yazacağım birazdan
Moralim çok bozuk malesef mafoldumben

Kızlar bugün doktora gittim.
Hani daha önce arada gittiğim yaşlı bi doktor vardı bana 3 ay sonra gel Hsg çekeriz demişti de ben o kadar bekelmeyip özel doktora gitmiştim.
Şimdi bütün tahlilleri götürdüm hsg de çekilmiş oldu klomen kullandığımı da söyledim.Bekliyorum bu ay da klomen versin diye,bi muayene edelim dedi.
Bakar bakmaz zaten doktor söylemeden ekranda gördüm yumurtamın çatlamayıp kist olduğunu.
Benim yumoş yine çatlamamış ve 3.5 cm (36.5mm) kist oluşmuş. mafoldumben
Hayallerim yıkılmıştı boshayallersmile iyice yıkıldım.
Yine daha önce kullandığım ilacı verdi kisti küçültmek,eritmek için.
1 ay kullanıp kontrole gideceğim
Kist giderse 3ay arka arkaya klomen ve çatlatma iğnesi yapacağız dedi.
Tedavi 3 ay ve sonrasındaki 2 ay da etkili oluyormuş ama klomen ve iğne ara vermeden yapılmalıymış.
Kötükedisero 'nun dediğini söyledi yani doktorda(onun doktoru da öyle söylemiş)
İyiki de gitmişim doktora yoksa saf saf bekleyecektim kistle hamile kalayım kendiliğinden diye.
Ben de durumlar böyle akşam ağla ağla zaten harap olmuştum
Bugün doktordan gelince de yine harab ettim kendimi ağla ağla
Dayanamıyorum ya ... mafoldumben
Çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
Elim kolum bağlı hiç bişey yapamıyorum :çok üzgünüm:
Yapsam da bi işe yaramıyor
Neden çatlamıyor yumurtam bu 2 oldu
:a015:

Yarına biterse benim regl okumayan varsa paylaşabilirim duaların yarısını

slm kızlar
porti geçmiş olsun canım üzüldüm bak ama doktora gimişsin iyi ki şimdi ilacı kullanırsın kist falan kalmaz zaten ilaçlar kistleri çabuk baskılıyor kist erimeden de hamile kalabilme şansın var canım illa erimesine gerek yok. Bu yumurtaların çatlamama ve kiste dönüşme sebeplerini bilmiyoruz acaba kafamıza çok taktığımz için stresten mi oluyor diye de düşünmüyor değilim CADIARZU

oh ne güzel canım veröişsin kiloları prensesin de senin de iyi olmanıza çok sevindim

portakal suyu canım herşeyde bir hayır vardır en azından erken teşhis şansın olmuş bir an önce tedaviye başlarsın arkasından da hemen bebeğin olur inşallah birde işi bu taraftan ve iyimser olarak düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…