- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.201
İnşallah canım :Saruboceq:Hayırdır inşallah balım olumunekankayizsmile
rüyan hayra gitsin canım
ayy artık düşünmekten rüyalarımız bile manyamış durumda kaydirigubbakcemile3
ama hemen yorum yapayım:)
şimci sen böle araştırıken aşılamayı planlarken çatt die anlamadna hamile kalcan o kalabalıkta etrafın ailen ve tabiki bizler seni tebrik etmek için etrafında oluyoruz
nasılsım ama aklinialirimsmile
ayyy rüya dedinde bende bu gece değil ondan önceki gece riyamda eşimle beraber bi törene gitmişiz eşim resmi kıyafetli ama milyonlarca polis var ve havadada polis helikopterleri hem gösteri hem koruma yapıyolar
ben gökyüzüne bakıyorum eşime diyorum ayy ne kadar çok polis varmış çok yakın duruyolar çarpışmalarından korkuyorum diyorum felan ama bi yandna yürüyoruz deniz kenarıymış
o anda bi gürültü kopuyo bi bakıyorum gökyüüznde ateş topları gibi çarpışıyolar herkes bi yana kaçışmaya başlıyo ben kaçarken sol bacağımdan vuruluyorum :) güya o aarada teröristler bombada patlatmış ateş açmaya başlamışlar
neyse bi anda hastanedeyim ama hastane yaralı doluymuş beni ameliyata alcaklarmış kurşunu çıkartcaklarmış amelşyatıda eşimin kıldönmesi amlytı olduğu doktora yapacakmış:))
bu arada hastanede öğreniyorumki 4 polis şehit olmuş onlarca yaralı varmış((
ama ben nasıl ağlıyarak uyandım elimle bacağımı tutuyorum kurlun içerde kaldı kurşun içerde kaldı diee:))
eşim uyandırmaya çalışıyomuş meğer ağladığım için
ee polis eşinin rüyasıda anca bu kadar olur işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım :Saruboceq:
Yorumun süper yavrum valla opuyorumnanaktan inşallah :Saruboceq:
ben de sana yorum yapim hemen sempatiksalakcinni
öncelikle hayır olsun inşallah,güzel şeylerin habercisi olur bu rüya zemuszemus
Şimdi 30 ağustos geliyor ya siz törene katılırsınız eşinle orda çok sıcak olacağı için seni afakanlar basar,kötü olursun başın falan döner sıcakta bayılırsın :çok üzgünüm:
Sonra seni en yakın hastaneye götürürler,bi tahlil yaparlar bide ne görsünler bhcg 530 tavan tapar :lepi: delikafadulden hamileolduğunu öğrenirsin.
Rüya da da ölü diri getiri derler şehit gördüklerin de eşinin arkadaşları ya da annen ,baban ,abin :lepi: hamile olduğunu öğrenince tebrik etmeye evinize gelirler
ağlaman gözyaşı dökmen de mutluluğunun habercisi opuyorumnanaktan
oldu mu? nasılım ama sempatiksalakcinni
herkese iyi günler kocaman öpücükler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet bayankarasu :) nickimi değiştirmiş bizim topiğe pek gelmiyodu yoksa muhakkak tanırdım canımcım kaydirigubbakcemile5
sağol kuzum keşke yakın olsakda iftara gelseniz zorla beraber ne döktürürdüm size be yaaaa kaydirigubbakcemile2
o değilde ne pişirsemm yaaa karar veremedim bakınıp duruyom ama sempatiksalakcinni
evet ondan söyliim dedim yoksa senden kaçar mı tanırsın mutlaka :lepi:
ayy hiç sorma yakın olsak ne hayallerim var bir bilsen ah ahh boshayallersmile
yahu evde ne var bilsem söyleyiveririm bişeyler.
hafif bişeyler yap işte cokacimcoook
zorum kalk artık nerdesin bak çok şey kaçırıyorsun :umursamaz:
aa flan gelmiş,tanıştınız mı siz flan la
Geçmişi okuyor sanırım
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
ayyyyyyyy yavrimm süper ötesiii olmuşş :teytey: :teytey: delikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafadulden
ayy şu 530 değerini okuyunca çok güldüm halada sırıtıyom onu nerden salladın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bunların olması için eşimin ben, törene götürmesi lazım hayatta yapmaz öle bişi :mymeka:
o kalabalıkta görevli olursa benimle ilgilenemezmiş yalnız bırakamazmış (bunun adı kıskançlık özünde var adamın ) hemde çok sakıncalıymış böyle yerlerde bomba ihtimali çok yüksek olurmuş...bu liste uzar gider anlıycağın :jeyyar:
herkese iyi günler kocaman öpücükler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aysen_34 tanışmamıştık daha önceden çok memnun oldum canım kaydirigubbakcemile5gülmemin sebebi bende çok tuhaf bir rüya gördüm de ondanbenden de annelik sertifikası istiyorlardı hastaneden doğursan da bu sertifikayı alman gerek yoksa annelik yapamazsın diyorlardı ben de o belgeyi almaya çalışıyordum delikafadulden nasıl ama saçmalıkta sınır tanımamışım değil mi?:roflol: eşimle oğluma anlattım da sen çocuk diye kafayı yedin dediler sabah sabah tebrik ettilervereliniortak (hepinizin haydaa bu ne yaa ne dediğini duyuyorum)
Belki markete giderseniz orada bişeyler görürsün.
manti yok mu yoğurt falan bide sos yaparsın,çorba,salata...
ya da makarna yap,ama soslu varsa (ya da marketten alırsan) içine sosis,yoğut,mayonez,garnitür falan eklesen hem hafif hem de lezzetli oluyor.
tatlı olarak kazandibini tavsiye edebilirim,tarif de buluruz eğer yoksa.
erişte falan yok mu evde bide fasülye pişir anneden getirdiklerinden işte bugünü çıkartırsın,yarına Allah kerim.
Sahurda bişey yemeğe şartlanmak kötü.iştah açıcı bişeyler yemek lazım.
kıyamam Allah yardım etsin
hayallerime gelince :)hepimizin istediği şeyler canım yani aynı şehirde olsak aklına ne gelirse hepsi bizim hayalimizdir :))
neden korunuyosunuz canım ??
valla artık 2 senedir umut felan kalmadı tatlım yani artık umut edipde yıkılmak istemiyoruz
tabiki allahın biliceği iş bir oldu diye ikinci olacak diye bi kaide yok ama olsun olmasa bile en azından o duyguyu tatmışsın bir kere rabbim bizim gibi fazla bekletmez seni inşlhhh bir an önce kavuşursun kavuşuruz meleklerimize :Saruboceq:
valla şu pratik zekana hayranım bacım kaydirigubbakcemile5
nerden nereleri çıkarmışsın
anacımm bu ay bizim için imkansız çalışma olmadı diyorum kii yumoşda yok
test bile yapmayı düşünmüyorum çünkü gecikiceğini biliyorum zaten bayanssulusmile
yok anacım yokk o küçük bi yerede gitsek götürmez huylu huyundan vazgeçmez
kaynanam eşime diyoki kızı vitrine koycan nerdeyse kaydirigubbakcemile3
ee ne yapalım gülü seven dikenine katlanır sadece kalabalık ortamları sevmiyo allahtan daha aşırı değil kıskançlık boyutu laelaelaelaelae
bu arada ben revani yapmaya karar verdim bi küçük tepsi yapimde soğusun akşama kadar iyice bari sositososito
yoksa benim kararım çok değişicek daha bir an önce yapsam ii olur sırnaşık şey
aysen_34 tanışmamıştık daha önceden çok memnun oldum canım kaydirigubbakcemile5gülmemin sebebi bende çok tuhaf bir rüya gördüm de ondanbenden de annelik sertifikası istiyorlardı hastaneden doğursan da bu sertifikayı alman gerek yoksa annelik yapamazsın diyorlardı ben de o belgeyi almaya çalışıyordum delikafadulden nasıl ama saçmalıkta sınır tanımamışım değil mi?:roflol: eşimle oğluma anlattım da sen çocuk diye kafayı yedin dediler sabah sabah tebrik ettilervereliniortak (hepinizin haydaa bu ne yaa ne dediğini duyuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?