Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Valla aynen öyle yapıştı,neden çatlamıyorsa artık onu anlamıyorum

Bence de canım eğer doktora gideceksen bayram geçsin ama sen şimdiden içme ilacı,bayrama doğru adet olmazsan hala önce bi test yaparsın var mı yok mu ona göre ilacı içersin,bu işler belli olmaz yani,hergün yaparsın olmaz,tek seferde bakarsın hamile kalırsın haberin olmaz,günün geçmeden,test yapmadan sakın içme lmaz:
benim günüme de baksana 12 eylül kaydirigubbakcemile3 vücudum bana darbe yapacak kaydirigubbakcemile3

Kıs ben o yazdığını görmedim o arada ben ilk yazdığına cevap yazıyormuşum :))
Ben sana söyliim ne yemek yapacağını ama şimdi yeni geldin evde malzemelerin eksik olabilir.link atayım sana dur bekle az sonraa süprizzzzz

valla canım sen bir dahaki klomen kullanışında iğneden sonra doktor çağırmasa bile git baktır çatlayıp çatlamadığına
yoksa sorun oluyo acaba neden çatlamazmış sordunmu ne kaynak edermiş bu duruma?

zaten doktora gittiğimde diycem ben rahim filmini çektirmek istiyorum eğerki bir ay daha klomen verekse onu filmden sonra kullanmak istiyorum
klomen sayfasında okudumda rahim filmindne önce klomen kullandırlanlara doktorlar kızmış bilmiyorumkismile
gerçi kimin ne dediği belli değil herkes para derdini düşmüş anasıın sattımın dünyasında herşey çıkar olmuş ama birilerine güvenmeyede ihtiyacımız var :gitme:

vücudun sana şok bi darbe yapar inşlhhhhhhhh

3 dk sı var çamaşırların bi bakam dedim :)))

yok canım bizde mantar yemeyen yok ama tavuk yemeyen var o da bendeniz süprizzzzz

geçen gün bende baktım ona misafirler için yapılabilir bişi
iftar davetlilerimi yavaş yavaş çağırmaya başlasam ii olucak aslında
eşim seviyo tavuk sote yaparım ona mantarla veya sebzeli gerçi zor yapıyorum mide bulantısından ama neyse artıkkk -tatlicadiarzu-

Yok canım sen klomene devam et 1 ay daha neden diyeceksin
benim gittiğim bu yaşlı kadın var ya o da bana dedi 3 ay arka arkaya klomen kullanman gerekiyor ve kloemn kullandığın ay gebelik beklentin olmasın dedi,tedavi daha çok sonraki aylarda olumlu sonuç veriyormuş.
Ben doktora gitmeden kötükedisero var ya oda bana öyle demişti.
benim 300 lira bayıldığım özel doktor ne ..na ba bir ay kullanacaksın 3 ay ara vereceksin dediyse,gerizekalı başından attı beni tartışında bir daha bana bakmak istemedi heralde bebek olmasa da ona gitmiyim diye de söylemiş olabilir.
aman herkes bişey söylüyor işte sanki hepsi aynı kitapları okumamışlar
burda bi arkadaş var 2 yaşında çocuğu var bana dedi 6 ay tedavi gördüm her ay çatlatma iğne yapıldı bana dedi (ben ne olduğunu bilmiyormuş gibi dinledim)
Çocuğumun olması tedaviyle oldu,o iğnelere borçluyum dedi.
sen ne zamandır kullanıyosun klomeni bence davm et canım,aşılamaya geçmek gerekirse film çekilmeden yapılmaması lazım,onda haklı doktorlar kızmakta

sen klomene devam et canım

eevt doktorlar bazılarına 5 6 7 ay denetmiş klomeni aslında bilmiyorumkismile
ayy aman ne bilim canım artık ne düşünüceğimide şaşırdım gerçi bu sefer gidişimde artık doktorumda der bişiler belkide film işinden hiç bahsetmedi
sadece bu işler sabır gerektirir moral bozmak yok biz elimizden geleni yapalım taktir allahın demişti :sinifsinif:

Yap yap yemekli misafir için güzel bence.Sen başka bişey yersin sevmiyosan tavuk kaydirigubbakcemile3 önemli olan misafirlerin beğenip yemesi sempatiksalakcinni
benim de davet etmem gereken kişiler var ama zaten hafta da 1 günüm var off onda da misafir ağırlamaktan hiç hoşlanmıyorum hele bide yemekliiiii :umursamaz:
bakalım önce menü belirleyip kafamda ona hazır olmam gerekir,sonra da sağlam bi temizlik yapmam lazım.

iyi en azından moral veriyo bak.
doktor a gitme fikri başladı mı bende stres oluyorum
ya doktor bulamıyorum ya da bulduğumdan randevu alamıyorum çalışınca daha zor oluyor,mutlaka zaman problemi oluyo,sıkıldım artık heray kaç defa gidiyoruz doktora.
Bi yerden ikramiye çıkarsa önce okul sonra da,hastane yaptıracağım.

ben davetli menümü belirledim sayılır aslında
et sulu mercimek çorbası
paçanga böreği veya peynrili börek
zeytinyağlı olarak kuş üzümlü fıstıklı biber dolması
közlenmiş kırmızı biber sarımsaklı yoğurtlu
birde piyaz
ana yemek olarakda bir kaçına beyti kebap pilav eşliğinde
veya hasanpaşa köfte
tatlı olaarkda ya dilber dudağı ya da kadayıf dolması

ayy canım çektii hepsinden şimci sempatiksalakcinni
daha 7,5 saat var sempatiksalakcinni

aynen yani gitmeden başlıyo stresi zaten üff ne olcak büyüycekmi çatlıycakmı tutcakmı
amannnnnnn saldım çayıra mevlam kayıra

bu halimize binlerce kez şükürler olsun allah başka dert göstermesin hiç birimize ve ailelerimize

allah sevdiği kuluna dert verirmiş yerimseniben

Hoşgeldin canım,iyiyim ben çok şükür
sen nasılsın kuzu ? opuyorumnanaktan

İyiyim ama biraz karnım ağrıyo, daha 25. günüm ama erken adet olucam galiba bilmiyorumkismile

hoşgeldin kötükedisero tanışmamıştık herhalde seninle vereliniortak
Hoşbuldum canım olumunekankayizsmile evet karşılaşmadık daha önce boshayallersmile

Bu arada bugün sabah kalkarken alarm çaldığında rüya görüyormuşum uyandım.
Saat çaldı öyle uykum vardı ki
10 dk erteledim saati
10 dk içinde başka bir rüya bile gördüm.
Gündüz niyetine anlatayım
Eşimle burdaki şu bilindik tüp bebek merkezine gitmişiz millet toplanmış bahçeye. Bi form var onu dolduruyo bende döne dolaşa görevlilere aşılama en kadar diye soruyorum.
Adam bana fiyat hakkında bilgi vermiyoruz aşılamayı yapmadan diyor.
deli oluyorum ki ordaki benim gibi gidenlerde cevap vermiyor söyleyemeyiz yasak diyorlar
ay be adam söylesene diyorum,biz de doldurcaz form sıra gelmiyo bi türlü sanki okul bahçesi gibi bi yer yemyeşil ağaçlar çimler onun üzerindeyiz eşimle bi kalabalık var herkesin elinde kağıt kalem.
Sinirleniyorum adama diyorum ben buraya mail attı, tüp bebek fiyatlarını bile mailime yolladınız aşılama fiyatını mı saklıyorsunuz şimdi diyorum ama gerildim resmen uyandığımda da kasılmıştım sinirden.

Hayırdır inşallah balım olumunekankayizsmile

rüyan hayra gitsin canım
ayy artık düşünmekten rüyalarımız bile manyamış durumda kaydirigubbakcemile3

ama hemen yorum yapayım:)
şimci sen böle araştırıken aşılamayı planlarken çatt die anlamadna hamile kalcan o kalabalıkta etrafın ailen ve tabiki bizler seni tebrik etmek için etrafında oluyoruz

nasılsım ama aklinialirimsmile

ayyy rüya dedinde bende bu gece değil ondan önceki gece riyamda eşimle beraber bi törene gitmişiz eşim resmi kıyafetli ama milyonlarca polis var ve havadada polis helikopterleri hem gösteri hem koruma yapıyolar
ben gökyüzüne bakıyorum eşime diyorum ayy ne kadar çok polis varmış çok yakın duruyolar çarpışmalarından korkuyorum diyorum felan ama bi yandna yürüyoruz deniz kenarıymış
o anda bi gürültü kopuyo bi bakıyorum gökyüüznde ateş topları gibi çarpışıyolar herkes bi yana kaçışmaya başlıyo ben kaçarken sol bacağımdan vuruluyorum :) güya o aarada teröristler bombada patlatmış ateş açmaya başlamışlar
neyse bi anda hastanedeyim ama hastane yaralı doluymuş beni ameliyata alcaklarmış kurşunu çıkartcaklarmış amelşyatıda eşimin kıldönmesi amlytı olduğu doktora yapacakmış:))
bu arada hastanede öğreniyorumki 4 polis şehit olmuş onlarca yaralı varmış ((

ama ben nasıl ağlıyarak uyandım elimle bacağımı tutuyorum kurlun içerde kaldı kurşun içerde kaldı diee:))
eşim uyandırmaya çalışıyomuş meğer ağladığım için

ee polis eşinin rüyasıda anca bu kadar olur işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin kötükedisero tanışmamıştık herhalde seninle vereliniortak

eski topiklerden tanımanız lazım birbirinizi en azından nick aşinalığı vardır
eski nicki bayankarasu

Allah yardım etsin inşallah oruç tutan herkese.
maşallah menüye bak be cokacimcoook
hamaratsın valla arkadaş alkisalkisalkis alkisalkisalkis yemekelri de yaparsın temizlikte yaparsın halı bile yıkarsın oruç oruç zemuszemus

Allah başka dert keder vermesin
hele dermanı olmayan dert düşmanıma bile vermesin.
eğer bu bizim sınavımızsa da inşallah daha fazla sürmez,Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İyiyim ama biraz karnım ağrıyo, daha 25. günüm ama erken adet olucam galiba bilmiyorumkismile

Canım eğer adet gelecekse zaten her zaman söylerim geç gelmesinden erken gelmesi,sinyal göndermesi iyidir.
insan boşa ümitlenmiyor en azından boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…