- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.181
sağol kuzum kaydirigubbakcemile5
evet yapıştı şu salak kist sana onu biliyorum kontrole felan gittinmi diye sorduydum yerimseniben
valla canım geçen zorlada konuşmuştuk msn den bu konuyu ne yapacağıma bi türlü karar veremedim biliyosun benim bu ay yumoş olmadı gerçi geç olduysa o ayrı ki çalışmada olmadı 15 güne yakın..
ben kesin geç olurum yani ramazanı çıkartırım aslında evde farlutal var içmeyi düşündüm gecikince ama araya bayram giriyo takip yaparsa veya işte rahim filmini çekilirsem sorun oluyo bu yüzden ben bayramda söktürücüyü içip bayram sonrası doktor yoluna gidim dedim
iicee b... çıktı bu işlerinde zaten ama neyse susim ben
evet her zamanda dediğim gibi ne kadar uzak o kadar iyi sırnaşık şey
yok kuzum yazdım yaa 15 gündür bizde tık yoktu bugünde 23 gün
ramazını çıakrırım ben adet olmadan bakalım
evet ne yemek yapacağımada karar veririm kk ve kızlar sağolsun her akşam döktürüyolar :1shok:
evet gelir belkide
zorrrrrrrrrr sesimiziii duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şakkıdı
valla canım sen bir dahaki klomen kullanışında iğneden sonra doktor çağırmasa bile git baktır çatlayıp çatlamadığına
yoksa sorun oluyo acaba neden çatlamazmış sordunmu ne kaynak edermiş bu duruma?
zaten doktora gittiğimde diycem ben rahim filmini çektirmek istiyorum eğerki bir ay daha klomen verekse onu filmden sonra kullanmak istiyorum
klomen sayfasında okudumda rahim filmindne önce klomen kullandırlanlara doktorlar kızmış bilmiyorumkismile
gerçi kimin ne dediği belli değil herkes para derdini düşmüş anasıın sattımın dünyasında herşey çıkar olmuş ama birilerine güvenmeyede ihtiyacımız var :gitme:
vücudun sana şok bi darbe yapar inşlhhhhhhhh
3 dk sı var çamaşırların bi bakam dedim :)))
yok canım bizde mantar yemeyen yok ama tavuk yemeyen var o da bendeniz süprizzzzz
geçen gün bende baktım ona misafirler için yapılabilir bişi
iftar davetlilerimi yavaş yavaş çağırmaya başlasam ii olucak aslında
eşim seviyo tavuk sote yaparım ona mantarla veya sebzeli gerçi zor yapıyorum mide bulantısından ama neyse artıkkk -tatlicadiarzu-
eevt doktorlar bazılarına 5 6 7 ay denetmiş klomeni aslında bilmiyorumkismile
ayy aman ne bilim canım artık ne düşünüceğimide şaşırdım gerçi bu sefer gidişimde artık doktorumda der bişiler belkide film işinden hiç bahsetmedi
sadece bu işler sabır gerektirir moral bozmak yok biz elimizden geleni yapalım taktir allahın demişti :sinifsinif:
Portiiiiiiiiii nasılsın cicim opuyorumnanaktan
iyi en azından moral veriyo bak.
doktor a gitme fikri başladı mı bende stres oluyorum
ya doktor bulamıyorum ya da bulduğumdan randevu alamıyorum çalışınca daha zor oluyor,mutlaka zaman problemi oluyo,sıkıldım artık heray kaç defa gidiyoruz doktora.
Bi yerden ikramiye çıkarsa önce okul sonra da,hastane yaptıracağım.
Hoşgeldin canım,iyiyim ben çok şükür
sen nasılsın kuzu ? opuyorumnanaktan
Hoşbuldum canım olumunekankayizsmile evet karşılaşmadık daha önce boshayallersmilehoşgeldin kötükedisero tanışmamıştık herhalde seninle vereliniortak
Bu arada bugün sabah kalkarken alarm çaldığında rüya görüyormuşum uyandım.
Saat çaldı öyle uykum vardı ki
10 dk erteledim saati
10 dk içinde başka bir rüya bile gördüm.
Gündüz niyetine anlatayım
Eşimle burdaki şu bilindik tüp bebek merkezine gitmişiz millet toplanmış bahçeye. Bi form var onu dolduruyo bende döne dolaşa görevlilere aşılama en kadar diye soruyorum.
Adam bana fiyat hakkında bilgi vermiyoruz aşılamayı yapmadan diyor.
deli oluyorum ki ordaki benim gibi gidenlerde cevap vermiyor söyleyemeyiz yasak diyorlar
ay be adam söylesene diyorum,biz de doldurcaz form sıra gelmiyo bi türlü sanki okul bahçesi gibi bi yer yemyeşil ağaçlar çimler onun üzerindeyiz eşimle bi kalabalık var herkesin elinde kağıt kalem.
Sinirleniyorum adama diyorum ben buraya mail attı, tüp bebek fiyatlarını bile mailime yolladınız aşılama fiyatını mı saklıyorsunuz şimdi diyorum ama gerildim resmen uyandığımda da kasılmıştım sinirden.
hoşgeldin kötükedisero tanışmamıştık herhalde seninle vereliniortak
ben davetli menümü belirledim sayılır aslında
et sulu mercimek çorbası
paçanga böreği veya peynrili börek
zeytinyağlı olarak kuş üzümlü fıstıklı biber dolması
közlenmiş kırmızı biber sarımsaklı yoğurtlu
birde piyaz
ana yemek olarakda bir kaçına beyti kebap pilav eşliğinde
veya hasanpaşa köfte
tatlı olaarkda ya dilber dudağı ya da kadayıf dolması
ayy canım çektii hepsinden şimci sempatiksalakcinni
daha 7,5 saat var sempatiksalakcinni
aynen yani gitmeden başlıyo stresi zaten üff ne olcak büyüycekmi çatlıycakmı tutcakmı
amannnnnnn saldım çayıra mevlam kayıra
bu halimize binlerce kez şükürler olsun allah başka dert göstermesin hiç birimize ve ailelerimize
allah sevdiği kuluna dert verirmiş yerimseniben
İyiyim ama biraz karnım ağrıyo, daha 25. günüm ama erken adet olucam galiba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?