- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.221
ooohhh akşam ki menü harikaymış şimdiden afiyet olsun canım zemuszemusportakal gitti mi?
Maşallah YaNe tatlı uyuyo
Cicilere bak ya çok şeker zemuszemus
yerim onu ben opuyorumnanaktan
Neyse çok şey kaçırmamışım ben gelene kadar kadına bak menüyü çıkarmış :))
filancım rüyan güzel,sertifika işi biraz işle ilgili bilinçaltı gibi geldi bana :))
hayır olsun inşallah cnm
ee neler yapıyorsun başka?
portakalcığım ne kusuru iş güç hepimizin bir şekilde başında :hulya: arada kaçıp derteşiyoruz işte bu da bizim lüksümüz olsunbayanssulusmile
yaaaaa maşallahhhhhh yaaaaaaaaaaa ne tatlııııııı kanatsız melek gibiiiiii oyyyyyy minik kuşum yerim ben onu .....maşallah barekallahhhh bin kere maşallahhhŞeniz
haklısın biliyor musun?a.s.şeyi çok düşünüyorum büyük kendini idare ediyorda öbürü olursa bu yoğun tempoda idare edebilir miyim diye yetebilir miyim diye o böyle yansıdı rüyama demekkieyvahedigeldismile doktorumda öyle teşhis koymuştu zaten aşırı mükemmeliyetçi bir yapım varmış en ufak birşey düzgün gitmesin ben hastalanıyormuşum öyle dedi yani :umursamazoof ooofmafoldumben
hello kızlar .opuyorumnanaktan
buarada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim ben yeniyim daha böylece de tanışmış oluruzvereliniortak canım bebeğine Allah uzun ömür versin inşallah analı babalı olsun:Saruboceq: ne zaman doğmuştu canım ben orayı kaçırdım sanırım
portakalcığım çok haklısın canım herşeyi kafaya takıyorum rahat olayım biraz değil mi?bayanssulusmile bu stresle çocuk nasıl olacaksa bilmiyorumkismileama buradaki şu konuşmalar bile çok iyi geliyor biliyor musun?tekrar teşekkür ederimolumunekankayizsmileinşallah hepimiz ayrı ayrı çok daha güzel haberler paylaşırız burada :Saruboceq:
canım bizim bir şirketimiz var herkes dışarıdan aaaa ne güzel diyor ama işin sıkıntısı stresi beni panik atak hastası yaptı 2 senem kabus gibiydi ilaçları kademe kademe azaltarak bıraktırıyor doktor (biraz da takıntılı bir doktor kesinlikle hamilelikte ilaç istemiyor halbuki hamileyken kullanılacak olan ilaçlar varmış ama ben doktor ne derse onu yapayım diyorum) 2 ay içinde tamamen kesilecek inşallah:Saruboceq:hatta hemen aşılama yapalım diyor da eşim de onu istemiyorlmaz yüzden biz ekimde başlayacağız inşallah işte böyle yine de halimize çok şükür değil mi?kaydirigubbakcemile5
portakalcığım çok sağol canımopuyorumnanaktan birde ben ufak bir öneride bulunacağım şu adet gecikmesi yada belirtiler olayına çok takılmamak lazım biliyor musun?ben oğlumda 2 aylık hamile olana kadar adet gördüm ve öyle bulantı falan da olmadı az bir bulantı vardı onda da kıştı üşüttüm sanmıştımohaoldumsmile adet geçse de hemen kan testi yaptırın derim ben tabii sen de doktorlar da daha iyi bilirsiniz de yine de aklınızın bir ucunda bulunsun derimalkisalkisalkis biliyor musun içimde bir his var burada er yada geç herkesin iyi haberini alacağız inşallah:Saruboceq:
portim gitmişsin anacım bende kuran okudum fasulyeleri hallettim poşetliycem soğusunda..köfteyi yoğurdum bu akşam bendesin yani menü güzel hadi bekliyom
birazdan eşimi kaldırımde gidelim eccik dolaşalım eksikleri alalım
zaten hiç bitmiyo eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?