Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Neyse çok şey kaçırmamışım ben gelene kadar kadına bak menüyü çıkarmış :))
filancım rüyan güzel,sertifika işi biraz işle ilgili bilinçaltı gibi geldi bana :))
hayır olsun inşallah cnm

ee neler yapıyorsun başka?

portakalcığım ne kusuru iş güç hepimizin bir şekilde başında :hulya: arada kaçıp derteşiyoruz işte bu da bizim lüksümüz olsunbayanssulusmile

haklısın biliyor musun?a.s.şeyi çok düşünüyorum büyük kendini idare ediyorda öbürü olursa bu yoğun tempoda idare edebilir miyim diye yetebilir miyim diye o böyle yansıdı rüyama demekkieyvahedigeldismile doktorumda öyle teşhis koymuştu zaten aşırı mükemmeliyetçi bir yapım varmış en ufak birşey düzgün gitmesin ben hastalanıyormuşum öyle dedi yani :umursamazoof ooofmafoldumben

buarada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim ben yeniyim daha böylece de tanışmış oluruzvereliniortak canım bebeğine Allah uzun ömür versin inşallah analı babalı olsun:Saruboceq: ne zaman doğmuştu canım ben orayı kaçırdım sanırım

portakalcığım ne kusuru iş güç hepimizin bir şekilde başında :hulya: arada kaçıp derteşiyoruz işte bu da bizim lüksümüz olsunbayanssulusmile

haklısın valla oohh zemuszemus
kk da olmasa iş sıkıcı olurmuş :))

yaaaaa maşallahhhhhh yaaaaaaaaaaa ne tatlııııııı kanatsız melek gibiiiiii oyyyyyy minik kuşum yerim ben onu .....maşallah barekallahhhh bin kere maşallahhhŞeniz

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
vallahi maşallah

yetersin canım,şuan mükemmeliyetçi tarafın seni dürtüyo :)) inini dibini düşünüyosun derler ya.. aynen öyle.
Kendini hiç birşey de sıkma canım senden ailenden değerli hiç birşey yok bu dünya da bunu düşün sadece.değmeyecek şeylere takılıp kendine sinir sıkıntı yapma.hele işle ilgili bırak ya çalış çalış yıpranıyorsun relax olmak lazım ara sıra zemuszemus hihoyyyt

Selam canım,hoşbulduk. opuyorumnanaktan Aminnnn .13 gün önce doğurdum , İlk hamile olduğum haberini de burda vermiştim 9 ay önce. opuyorumnanaktan Allah tüm isteyenlere bebişler nasip etsin inşallah. :CüvCüv: :CüvCüv:

portakalcığım çok haklısın canım herşeyi kafaya takıyorum rahat olayım biraz değil mi?bayanssulusmile bu stresle çocuk nasıl olacaksa bilmiyorumkismileama buradaki şu konuşmalar bile çok iyi geliyor biliyor musun?tekrar teşekkür ederimolumunekankayizsmileinşallah hepimiz ayrı ayrı çok daha güzel haberler paylaşırız burada :Saruboceq:

paylaşırız canım merak etme.zemuszemus heşey güzel olacak

stres sıkıntıya hiç gerek yok,birbirimize destek olacağız.
Görüyorsun işte gördüğümüz rüyadan,pişireceğimiz rüyaya pardon yemeğe :)) tut da doktora ne zaman gideceğimize kadar birbirimize danışıyoruz.
tek taraflı bakmıyoruz hiç bir şeye.
Normalde zor ikna olacağımız konularda bile hemen ikna olabiliyoruz.
en güzeli birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
ortak noktamız bizi bize bağlıyor.
ki şanslı olduğun bir nokta var şuan sen bi annesin evladın var.buna hiç sahip olamayanları ya da hiç sahip olamayacakları düşünsene ne kadar şanslısın,ne kadar büyük bi hazinen var.Eşinle de bi sorunun yoksa boşver dünya yansın umrunda olmasın biraz gamsız olmayı öğrenmen lazım :))

Son düzenleme:
portakalcığım çok sağol canımopuyorumnanaktan birde ben ufak bir öneride bulunacağım şu adet gecikmesi yada belirtiler olayına çok takılmamak lazım biliyor musun?ben oğlumda 2 aylık hamile olana kadar adet gördüm ve öyle bulantı falan da olmadı az bir bulantı vardı onda da kıştı üşüttüm sanmıştımohaoldumsmile adet geçse de hemen kan testi yaptırın derim ben tabii sen de doktorlar da daha iyi bilirsiniz de yine de aklınızın bir ucunda bulunsun derimalkisalkisalkis biliyor musun içimde bir his var burada er yada geç herkesin iyi haberini alacağız inşallah:Saruboceq:

geçmiş olsun canım allah daha beter hastalıklar göstermesin ii bilirim psikolojik rahatsızlığı abim 10 senedir ilaç içiyo bipolar bozukluk var annemde 4 senedir içiyo allah herkese şifa versin :Saruboceq:
hemen aşılamamıı akannehir doktorda saçmalamış yani daha denemeye bile başlamamışsınız en azından bir 6 ay geçmesi lazım lmaz: ki sizin çocuğunuzda var yani lmaz: o doktoru dövmek lazım bi güzel :mymeka:

portim gitmişsin anacım bende kuran okudum fasulyeleri hallettim poşetliycem soğusunda..köfteyi yoğurdum bu akşam bendesin yani menü güzel hadi bekliyom

birazdan eşimi kaldırımde gidelim eccik dolaşalım eksikleri alalım
zaten hiç bitmiyo eksik

sende sağol canım olumunekankayizsmile
adet geçse zaten biz hemen test yapıyoruz da zorxx ve benim adetler pek geçmez saat gibi maşallah
aysen ve mirage de düzensizlik var onların geçiyor genelde.bunu da bildikleri için kafad olmadı diye düşünüyorlar sanırım.
sağol canım önerin için opuyorumnanaktan
testlerde pozitfilere inşallah :lepi: :içelim:

geldim ama sen çıktın sanırım bu defa da,site de aşırı yüklenme var sanırım zor açılıyor sayfalar

Selam kızlar nasılsınız benim bugün işler çok tu yaa öğleden sonra düzeldi biraz

kız zorxxx ne alemdesin hehehehehe
bakalım ne olucaz :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…