Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Allah kabul etsin canım o güzel dualarını.
İyi saat 5 oldu zaten bakalım ne diyecek doktor
Ben umutsuzum çünkü geçen ay klomenden sonra çatlamadı yine yumoş kist oldu,yani çatlatamadık şu yumurtayı bi türlü.
kistten dolayı umudum yok.zaten çalışmaları falan bıraktık..
kist giderse ben devam edeceğim tedavilere ama şu olsun bunu olsun onu yaptıracağım demicem çünkü aylardır neler dedik neler yaşadık plan yapmayacağım
içim acıyo artık dayanamıyorum bebeğimin olmamasına ama yapacak bişey yok

çatlatma iğnesi olmuyor musun canım?
bebişin olmuyo düşüncesi bile çok yıpratıcı ya olmazsayı hiç aklıma bile getirmek istemiyorum ama içimden bir ses de olacak diyor belki öyle inanmak istiyorum bilmiyorum boshayallersmile

slm ben geldim kızlar nerdesiniz yav benim hala işim bitmedi portakalım ondan giremedim kaç gündür bişi yapmadım eve bayram temizliği gibi oluyo artık yemekten sonrada devam edicem bitsin bugün artık

bide portakalım sana katılıorum kuşum bende artık plan yapmıorum şunu yapıcam demiyorum biz böle dedikçe bişiler oldu en iisi akışına bırakmak herşeyi bende senn gibiyim buay çalışmıorum protesto ediyorum kaydirigubbakcemile3 ay bunebe canımız çıktı çalış çalış neyse gelirim sonra yine öpt çok kızlar

tancredi cnm inşallah seninde klomen denemen tutar buay cnm

heyooo kızlar napıosunuz ben temizliği bitirdim kendi temizliğimide yaptım oh rahatım şimdi ama kimse yok nerdesiniz?

of portakalım kaçırmışım hayatım seni zaten kimseye denk gelemiyorum nerdesiniz kızlar ya kaç defadır giriyorum kimse denk gelmio neyse bende girmeye çalışırım ama şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun kızlarrr inşallah bir dahaki bayramda yavrularımızla geçiririz inşallah öpt herkeziiopuyorumnanaktan

Kızlar hepinize iyi bayramlar, kendinize iyi bakın, bol hamişli bi bayram olsun inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldim kızlar kocaman kocaman öpücükler herkeseopuyorumnanaktanherkesin bayramı mübarek olsun senesine mutlu mutlu girmek nasip etsin Rabbim hepimizde birer bebek ne güzel olur değil mi?:Saruboceqortakalcığım hava değişimi yol derken benim ay gün birbirine karıştıkafamçokkarıştıeylülün 5 i yaz beni canımyerimsenibendeniz kum güneş cidden çok güzelsengözlerimebaksanabama daha dikkatli olsam olurdu çalışmalara 2 ay sonra başlayacağım diye saldım kendimi bir de düzenli oluyorun zaten diye önemsemedim pek olmadı yanilmaz:kayseriye dönünce toparlarım inşallah:1no2:

yine brn geldim yine yalnızım yine kimse yok:mymeka::1shok:

neyse belki denk gelirim demiştim ama tekrar iyi bayramalr yavrular öptopuyorumnanaktan

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Ramazan Bayramınız mübarek olsun. opuyorumnanaktan

hepinize iyi bayramlar kızlar bol hamişli günler RABBİM kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkeslere saglıklı evlatlar versin

Sana da iyi bayramlar portakalcımmmmmmm. Kızım ellerinden öpüyomuşşşşşşş. Bir de annem geçen gün bi komşuya Kuran okumaya gitmişti, sana bol bol dua etmiş canımmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Öptük seniiii.

TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEE TÜRKİYEEEEEEEE KIZLAR MAÇTAN GAZA GELDİMDEkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…