Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Hoşgeldin sezencim.
Nasılsın?tatil bitti mi? hadi sıra sana geliyor senin bebiş ne durumda?

evet bitti canım geldim ama evde o kadar iş varki onlarla uğraşıyorum:)sıra bende galiba inş. hayırlısıyla kurtulurum ekim 20 dedi doktorum 1.5 ayım kaldı hayırlısıyla bi atlatsam:ecrin_bebek:bebiş iyi cnmm 9 ağustosta gitmiştim en son 1300 gr dı bayramdan sonra tekrar gidicem 2500 civarı olmuştur sanırım sizler nasılsınız zorx ayşen sen mirage?

Senin daha varmış,önünde bir kaç kişi var eylül ayında doğuracak :))
Kilo aldın mı çok?
Biz hepimiz beklemeye mahkumuz canım.
Her ay doktora mekik dokuyoruz

Senin daha varmış,önünde bir kaç kişi var eylül ayında doğuracak :))
Kilo aldın mı çok?
Biz hepimiz beklemeye mahkumuz canım.
Her ay doktora mekik dokuyoruz

kilo aldım 10 kiloyu devirdim ama olsun napalım doğumdan sonra boğazımı tutucam artık bide ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların birinde tıkanıklık çıktı o yüzden bol bol yiyorum oda beslenebilsin diye gerçi kilosu haftasına göre önde ama genede garanti olsun diye kısmıyorum cnmm hamiş haberi yok demek hayırlısı olsun cnm vakti zamanı gelince hepsi olurrolumunekankayizsmile

Valla tanıdıklardan şuan için yok,yakın zamanda gelecek bi haber ama (benden değil tabiki) kaydirigubbakcemile3

ay hamile kalsak da 10 kilo alsak hepimiz dünden razıyız

Sağlıkla akucağına alırsın inşallah

bakalım ilk haber hanginizden gelicek senden niye değil karamsarlık yapma belli olmaz cnmm

selamlar kızlar nasılsınız bakalım bi bakayım dedim
ütüyü bitirdimde mutfaga giricem şimdide yemekleri hazırlamaya
bende rahatsızım dünden beri boğazlarım şiş herhalde onun iltihabı sanki her yerim ağrımış gibi yapıyo beni karnım ağrıyo ii üşüttüm ben yani...dün gece 11 den sabah 11 e kadar uyudum ilk defa :2:
porticim naber canım
sezencim sende gelmişsin ohh az kalmış senin doğumada
zor karusu nerde yaaa hiç gelmiyooo merak ettim kaydirigubbakcemile
hadi öpüyorum arada işlerden nefes alırsam gelirim

Selam kızçler lekeler artmaya başladı inş.adet oluyorumdur heheheheeh adet olucağım için çok mutluyum kistide salladım ilaç falan bişi verir nasılsa gitmesede artık koy verdim bitti

porti bidahaki gittiğimde doktora sorucam ayrıntıları ozman yazarım homeapati tedavisinin çok pahalı ise yaptırmam zatii

cicvir canım inş.hakkında hayırlısı olur canım

berrakada canım inş.geçicek bu dönemler ben inanıyorum bebişi öp bizim için kokla olurmu

eren sezen hoşgeldin canım maşallah ya bayağı olmuş bebişin seninde

aysen tatlım sanada geçmiş olsun ve kolay gelsin dinlene dinlene yap bari işleri canım

hepinizi öpüyorum

Adaleti kesin merhameti sonsuz olan güzel Allahım!

Sensin kullarına merhamet eden, şevkatı sonsuz olan, senin merhametinden fazlası merhamet değil! Hayırlı dualar senin kapından geri çevrilmez, sen ancak muhlet verirsin, sen bazen vererek bazen alarak kullarını sınar ve mukafatlandırsın Yüce Rabbim...

Rabbim beni sınavımda sabırlı ve muvaffak kıl, bana öyle bir hediye gönder ki yüce katından onunla hayatı daha çok seveyim, onunla senin sonsuz şevkatinden nasipleneyim, onu çok seveyim o da beni çok sevsin

Cömertliği sonsuz olan dilediğine ol diyen ve dilediği o anda olan kudreti sonsuz Allahım benim dileğimede OL De.

kadir geceniz mübarek olsun kızlar
rabbim dualarımız kabul günahlarımız af eylesin inşlhhh :Saruboceq:

mersin den herkese kocaman kocaman sevgiler öpücükleropuyorumnanaktankaç gündür giremiyordum fırsat bulur bulmaz açtım hemen iyisinizdir inşallah bu vesile ile kadir geceniz mübarek olsun hepimizin duası kabul olsun inşallah:Saruboceq:

Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun arkadaşlar :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Aysencim duan çok güzel canım amiiin inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…