Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm yavrularrrrrrrrr özledim sizi yaa opuyorumnanaktan
sezencimm hoşgeldinn cnm özledik bebişide büyüttün ohh az kaldı sağlıkla inşallah bizi sormuşsun cnm biz demirbaşlar hala bekliyoruzzboshayallersmile
aysenimmyavrum geçmiş olsun çok yorma kendini şimdi temizlik felan die hayatım
portakalımsen napıon hayatım opuyorumnanaktan
berrakçımbu kız sendenmi çıktı hayatım kaydirigubbakcemile3 nolmuşun kız sen erimişin resmen
mirage cnm sende inşallah kurtulursun hayatım şu kistten umarım hemencik gider portakalımında tabi ben bile buay korkuyorum aslında ağrımlarım var bacağıma vuruyo umarım kötü bişi yoktur.

bide gelemedim kızlar kaçgündür eşimin işi dolayısıyla bazı sorunlar yaşadık çok moralim bozuktu ama düzeldi şimdi iftarlar temizlik felan akşam büyüklere gittik bide düğünmümz var onla uğraştık evi yerleştirdik felan işte böyle şimdi yine temizlik yapıorum gelirim yine hepinizi çok öpüyorum canlar görüşrüüzopuyorumnanaktan

selamlar kızlar
zorum nerdesin kuzum yaaaa valla merak ettim hee seniii neyse konuşuruz uzun uzun sonra
bugün temizlik yok bende baklava ve su böreği yapıcam bugün bayrama hazırlık yarında temizlik yaparım diyorum bakalım
kolay gelsin sanada opuyorumnanaktan

selam kızlar iki aydır yoktum döndüm .malesef hala bebiş yok bu ay preseed siparişi verdim tekrar aşılama yapmadan şansımı deneyecem bakalım hayırlısı porti geçmişi okuyamadım sende durum nedir?beni 3 ekime eklermisin çok öptüm.

Edit butonu kaldırıldığı için malesef ilk sayfayı güncelleyemiyorum arkadaşlar
İnşallah gebelik bölümlerine bu hak yeniden verilir, yoksa listemiz aralarda kaybolup gidecek :çok üzgünüm:

Zorum özledim bi kayboluyorsun ortadan tam kayboluyorsun.Herşey yolundadır umarım,burdayım bugün gelirsen teli çaldır canım.

aysencim 1 tepside ben isterim tatlı :)) kolay gelsin kuşum,döktürcen yine

anka sende hoşgeldin canım,nerelerdeydin 2 aydır?aramıza dön artık.Malesef bizde de bebiş yok tatlışım öylee bekleşiyoruz elimiz kolumuz bağlı ve hiç birimize aşılama yaptırmak bile nasip olmadı henüz.
preseed siparişi vermişsin,hayırlı olur umarım bebişin gelmesinde vesile olur canım

skorpi ve ayseece sizi gördüm yazmadan çıktınız :umursamaz: laelaelaelaelae
ayseece bari tarihin hakkında bilgi verseydin çıkmadan :umursamaz:

selam portim valla günler nasıl geçiyo anlamıyorum ramazandan sonra bol bol sohbet ederiz inşlhhh yaaa
tatlıyı henüz yapmadım iftardan sonra yapıcam
ani bir kararla camları sildim yemek yaptım eşime gece götürmesi için poğaça yaptım harika oldular yine hihoyyyt
bu konularda hiçde mütevazı olamıycam sempatiksalakcinni
yemek tariflerime ekledim bakabilirsin :))))

normalde benim eve kimse gelmez bayramda küçük olduğumuz için ama annem burda olduğu için teyzemler dayımlar hepsi gelir o yüzden bende hazırlıklar son sürat anlıycağın yerimseniben
bayrama az kaldı ramazanda bitiyo bi naşka oluyodu bi burukluk çöküyo üzerime düşününce bittiğini:1no2:

aysen valla çok hamaratsın şekerim nazar değmesin
[/COLOR]berrakada ne ara bu kadar zayıfladın sana da bir nazar boncuğu ve bi tane de öykü prensese fotolar çok güzel
mirage geçmiş olsun tatlım psikolog iyi fikir çok şartladık kendimizi dışarıdan bir uzmanla konuşmak faydalı olabilir bence
cicvir aşılama hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
ben de bu ay klomen kullanıcam ama adetimin 5. günü sanırım bayrama gelicek doktor gel dedi ama naıl olacak bilemiyorum :uhm:

Ne burukluğu çöküyo kız ne güzel işte bi ramazan daha gördük.
Allah ömür versin,sağlık versin seneye gene gelicek nasıl olsa.
bitmez senin hazırlıklar biiitmeeez

ben geldim kimler burda?
altta kimsenin ismi gözükmüyo ama lmaz:

selam hoşgeldin canım nasılsın?
ben burdayım boşver altta görünüp görünmemesine :)

Tancredi canım 5.gün bayrama denk geliyorsa o zaman yarın 3. gün oluyor.
bence yarın git doktora muayene ol klomen kullanacak durumdaysan sen zaten 5. gün başlarsın tatilden sonraya 10. ya da 11. güne de çağırır seni kontrol için.

işin kötü yanı daha adet olamadım porticim pembe akıntı gibi geliyor şu an ama bugün yarın olurum diye tahmin ediyorum pazar günü 5. gün olacak büyük ihtimalle doktor görmeden klomene başlatamaz mı acaba arayıp durumu izah etsem?

Sen şimdiden ara doktorunu aynen böyle anlat ne yapabiliriz de bu ay boş geçsin istemiyorum de.
biz ne desek boş doktorun ne dediği önemli.

insan sinir oluyor ya böyle aksiliklere,planladığı gibi olmayınca.
şimdiden düşünmeye başlıyorsun ve strese giriyorsun daha adet gelemden,ilaca,çalışmalara başlamadan..
işimiz çok zor bizim ya

aradım şimdi 5'te ara konuşalım dedi bakalım..
sen nasılsın bu ay umutsuzsun sanırım öyle yazmışsın...
ben yılbaşına kadar klomen falan denemeyi düşünüyorum olmazsa aşılama o da olmazsa bir karar vericem tüp bebekle ilgili.. inşallah gerek kalmaz yaa..

insan sinir oluyor ya böyle aksiliklere,planladığı gibi olmayınca.
şimdiden düşünmeye başlıyorsun ve strese giriyorsun daha adet gelemden,ilaca,çalışmalara başlamadan..
işimiz çok zor bizim ya

evet canım gerçekten çok zor işimiz hep kafamızın bi ucunda duruyo ne olacak ne yapacağız diye şu günler bir geçse de unutsak bu sıkıntıları çok dua ettim bu ay inşallah tez zamanda alırız kucağımıza bebişleri :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…