- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.001
slmmmm kızlar net bulunca atladım hemen ama kimse yok off iice boş kaldı topiğimiz çok üzülüyorum ya neyse herkes iyi olsunda napalım böle olucakmış demek
serocummm off üzüldüm ya peki o silik çizgiler neydi insan sinir oluyo neden çıktın aptal çizgi bizi umutlandırdınalsanaalsanasmile olsun hayatım inşallah birdahaki sefere öpt
slm yine bennnnnn artık kendi kendime yazıp duruyorum manyak gibi test yaptım bugün kızlar hiçbişi çıkmadı sıkıldım ve sinir oldum ya nedir bu silik çıkıodu koyulaşıcak derken hiçbişi çıkmadı kızlar bendemi gariplik var test yapmayı felan bişmiyorummu acaba diorum okadar sorgulamaya başladım kendimisempatiksalakcinni neyse kime yazıyosam bende :bbo:şakkıdı
Tatlım silik çizgiler benim de kafamı çok kurcaladı açıkçası, ve kanamam da fazlasıyla pıhtılı ve sancılı oldu, yarına randevu aldım kimyasal gebelik olmasından korkuyorum, daha önce 2 kez yaşadım bunu tekrar yaşamak istemiyorum, öyle olmasındansa hiç hamile kalmamış olmayı tercih ederim eyvahedigeldismile
neden öyle dedin cnm olsun bak heryerde aynı şeyler yazıo kimyasal olsa bile üzülme hemen arkasından hamile kalma ihtimalin çok yüksek ona bile iyi yönünden bak cnmyerimseniben bak saçma ama ben hiç kalmadım oun için o bile olsa üzülmem desem kafamçokkarıştı o yönden rahat ol cnm
sende hamile kalırsın canım öyle deme birtanesiŞenizbozma moraliniyerimseniben
flancım cnm valla hergün yazıyosun saol cnm bilg gündüzleri eşimde ondan yazamıyorum denk gelemiyoruz senle hayatım opuyorumnanaktan ama valla açıkçası böle görünce yazasım gelmiyo açıkçası topiğe portakalda artık hiç uğramıyo gece bile olsa terkedildi resmen topiğimiz nese ben bugün test yaptım birazdaha belirgin çizgiyi gördüm sanırım koyulaşıcak bakalım nasip bi umut işteeeeeboshayallersmile neyse öpt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmmm yıne yenıdennn
Düne kadar iyiydim ama malesef yine mantar oldum,demek ki tam geçmemiş yine nüksetti.Delircem ya off mafoldumbeniyiyim portakalcığım sende iyisindir umarım canım opuyorumnanaktanizinde olman iyi olmuş dinlenirsin birazolumunekankayizsmile
bendende iyilik porticim egeyle oturup duruyoruz..ne güzel izine cikmissin senin icin sevindim..islerin bitsinnn birgüzel dinlen bacim.öpt.opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmmm yıne yenıdennn
slm kızlarrrrrrr napıyosunuzzzzzz?ben testimi yaptım dün çok net ikinci çizgi çıktı hatta ilkinden bile koyu... yani bugün çatlıcak yumurtam denilene göre bilmiyorum biz değerlendiriyoruz gerisi Allaha kalmış artık nasip inşallah gebelik testindede böyle çizgiler görürüz öpt hepinizi
portakalım izine çıkmışsın iyi tatiller sana bol bol dinlennnn mantarda umarım hemen geçer cnmopuyorumnanaktan
qusel hoşgeldin cnmmmmmm sen neler yaptın bu geçen zamandaaa???
hepiciğinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
selam canlarım hepınıze ayrı ayrı yazmaktansa bır kere yazıyorum ama hepınızı öncelıkle opuyorumm..
kızlar sızden ayrı hıc bısı yapmadım. guzel bı tatıl yaptım .. bu yaz esımın kardeslerını agırladım..
sımdı en onemlısıne gelelım adetlerım sapıtmıs vazıyetteydı:) yanı hep ayın 30 unda olurdum ama son zamanlarda 28 ınde olmaya basladım son ay yanı agustosta 27 sınde oldum.. ve son 3 adetım 3 er gun surdu daha uzun suruyodu.. ve bu ay yanı eylulde adet olmadım :)
ayın 27 sındede olsa ayın 30 undada olsa adet olmadım bende cumartesı evde test yaptım tabıkı sonuccccccccc NEGATIF :dd ama hala regl olmadım. ümidim yok. cunku hıc bır belırtı yok sadece kasık ve bel agrısı.. nolucak bılmıyorum kandada baktırmadım. acaba dıyorum dırek kan tahlılımı yaptırsam yada dırek doktoramı randevu alsam bılemıyorum. belkı bugun kanda baktırırım kafam karısık yanu canlarım..
hepınızı cok ozledım sohbet etmeyeı dertlesmeyı..
PORTİMM 5 ay oldumu kız:) amanin ben nasıl uzak kalmışım bu kadar yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?