- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.261
Sağol canım iyi dileklerin için.İnşallah bundan sonra hepimiz için herşey güzel olur.
Ben inanıyorum ialçları tamemen bırakınca bebek çalışmalarına başlar başlamaz ilk aydan hamile kalacaksın sende.Bişey kalmadı kasıma.İnşallah bir daha tekrarlamayacak hastalığın.bebek sana mutluluk sağlık getirecek.
geçmiş olsun canım,gözün aydın.Çok sevindim.
Herşey yolundadır umarım.Nasıl oldu doğum,bebişin kilosu nasıl,gelişmeleri anlatmanı bekliyoruz.Çok öptüm
Aaa yaramazlık yapmaya mı başladı cimcime :)
Canı sıkılmıştır belki biraz gezdirsene kızı.
İnşallah haberler hep güzel olur canım,hep mutluluğumuzu paylaşırız.
Tebrik ederim,çooook sevindim canım ya.Sonunda senin yüzünü de güldürdü Allah.
Tüp bebek yaptıracaktın sanırım ilk denemede tuttu.Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Çok mutlu oldum,uzun zaman olmuştu bunu gerçekten hakediyordun.Dilerim herşey güzel olur hayatında.
Canımcım çok geçmiş olsun.
Paşamız hastalanmış,sende yorgun düşmüşsün üzüldüm.Allah korusun herşeyden bebişlerini sağlık versin.
onun dışında iyisindir umarım?
Valla skorpion ayağını sürüdü buna ihtiyacımız varmış baksana ard arda geliyor hamile haberleri.Çok mutluyum inşallah bizlerden de gelir güzel haberler bizde bu zincirin halkaları oluruz.
Oğluşunu öp benim için.
Zorum canım arkadaşım hoşgeldin canım.Çok özleidm seni.Sağol canım inşallah hayırlı olur aşılama.Sana anlatmak istediğim çok şey var bu aşılama yumoş çart çurt hakkında :))
Tamamen dönmüşsündür inşallah.Aysende bu akşam geliyormuş,yarın toplanırız inşallah.
ayyy ne kadaaan mutluyum ya şu hamile haberleri acayip moral oldu bana opuyorumnanaktan
13 ekimde sabah 8 de doğuma girdim oğlum 2900 doğdu erken olduğu için gününe 2 hafta vardı ağrılarım oldu ilk günler ama şimdi geçti çok şükür adını kayra koyduk aynı abisinin küçüklüğü erenin resimlerine bakıyorum tıpa tıp herkez fabrika aynı imalat yapmış diye dalga geçiyoo :kedi:
Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün
Hayırlı olsun canım,çok sevindim.
Yakamoz arkadaşımızı da tebrik ederim.Allah kucağınıza almayı nasip etsin kızlar..Darısı diğer kızlara:Saruboceq:
Kızlar ben henüz doğurmadım.Sanırım haftaya 30 ekimde doğumum olacak.Sıpalarım iyi dayandı...Çok heyecanlıyız,hazırlıklar tamam..Doğuma gireken sizlere de dua ederim,iyi haberlerimi veririm inşallah :Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kurtarsın canım sağ salim alırsın kucağına bebeklerini inşallah:Saruboceq:
13 ekimde sabah 8 de doğuma girdim oğlum 2900 doğdu erken olduğu için gününe 2 hafta vardı ağrılarım oldu ilk günler ama şimdi geçti çok şükür adını kayra koyduk aynı abisinin küçüklüğü erenin resimlerine bakıyorum tıpa tıp herkez fabrika aynı imalat yapmış diye dalga geçiyoo :kedi:
Hayırlı olsun canım,çok sevindim.
Yakamoz arkadaşımızı da tebrik ederim.Allah kucağınıza almayı nasip etsin kızlar..Darısı diğer kızlara:Saruboceq:
Kızlar ben henüz doğurmadım.Sanırım haftaya 30 ekimde doğumum olacak.Sıpalarım iyi dayandı...Çok heyecanlıyız,hazırlıklar tamam..Doğuma gireken sizlere de dua ederim,iyi haberlerimi veririm inşallah :Saruboceq:
teşekkür ederimmmm aminnn şu an en çok ihtiyacım olan dua bu Allahım sağ salim kucagıma almayı nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktanHayırlı olsun canım,çok sevindim.
Kızlar ben henüz
doğurmadım.Sanırım haftaya 30 ekimde doğumum olacak.Sıpalarım iyi dayandı...Çok heyecanlıyız,hazırlıklar tamam..Doğuma gireken sizlere de dua ederim,iyi haberlerimi veririm inşallah :Saruboceq:
getirmemeye çalışıyorum canım ama insan bi kere yaşayınca korkuyo hiçbişey yapmama rağmen düşük yaşamıştım Allah korusun ödüm kopuyo buna bişy olcak diye inşallah sağ salim doğururum haziranda kaydirigubbakcemile3çok geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme sağlıkla alırsın inşallah kucağına:Saruboceq:
Selam Kızlar
Dün akşam girdim uzun uzun bişeyler yazmıştım ama ne yazıkki gönderemedim bir türlü site yine neden öyle yaptıysa anlamadım sonra sinir olup çıktım.
yakamozz çok sevindim canım tebrikler,skorpion ayağını sürdün geldin bak arkası geldi hemen.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
İnşallah topiğimize uğur getirirsiniz devamı gellir
Aklımdasınızyerimsenibenselamlar
sezencim canım gözünaydın canım şansıda bahtıda hayırlı olsun kuzunun
allah hayırlı bir evlat etsin ailesine ve vatanına milletine :Saruboceq:
dilemmacım hadi az kalmış
resimlerini bekliyoruz ikizlerin
isimlerimizi sölemyi unutma canımcım doğuma girerken opuyorumnanaktan
Öyle valla,bilincindetim,son günlerim uyumaya çalışıyorum:bbo:şimdiden bol bol dinlen çünkü pek vaktin omıycak dogrusu artık uyuyamazsında sag salim al bebeklerini kucagına :lepi:
günaydın kızlarr
yakomoz canım tebrik etmiştim galiba ama yine sölimm sağlıkla gelsin kuzun hade bakalım ayağınızı sürüyün garii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?