- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.241
kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün
Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün
kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle inşallah..kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
tebrik ederim bir kupa da sana :hooray: tüm iyi dileklerim sizlerle kızlar Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:teytey: kızlaaaaaaaaaaar bugün 3.günüm test yaptım 2 dakikada ikinci çizgi çıktı hemen kan testine gittim oda pozitif değerim 576 çıktı heyoooooooooo sonunda oldu :sm_cool: Allahım şükürler olsun sana :lepi:
portim ne güzel haberler bunlar umarım tek seferde tutar hamişleride tebrik ediyorum gözünüz aydın ayagınızı sürüyün bakem bende giremedim kızlar ne zamandır bebeşim ateşlendi doktora götür ilaç ver uykusuz kaldım baya ama bugün iyiydi çok şükür şu ateş bitiriyo beni abisine çekmiş buda ya 39 oldu bi ara ateşi neyse geçti çok şükür bi bakıyım sizede dedim kendinize iyi bakın öptüm herkesleriolumunekankayizsmilea.s.
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr off baya bi oldu gelmeyeli ya hepinizi özledimmmmm vallaopuyorumnanaktan
portakalaım kuşum aşılamya başlamışsın cnm benim hbrim var ama burdanda yazayım tekrar hayırlı olsun cnm benim inşallah ilk seferde gelicek saana bebeğin içimde öyle bir his var hayatım opuyorumnanaktan
aysece cnm benim çok sevindimmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
aysen sen naptın cnm ya annenin yanına gittin sanırım tez zamanda şifasını versin rabbim cnm opuyorumnanaktan
sezencim seninde hayırlısı olsun cnm bebeğini kucağına almışsın darısı başımıza lafından bıktım artık ama yinede darısı başımızaaopuyorumnanaktan
flancım sen naptın cnm keyifler nasıl?
berrakçım siz nasılsınız cnm kızın yaramazlık yapmayamı başladı artık e biraz çektiricek sana büyüyo annesi
hepiniz iyisiniz deme kızalr yazamadığım kim varsa öptüm hepniziopuyorumnanaktan
günaydınlar canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
ayşece canım sağlıkla kucağına al inşlhhh opuyorumnanaktan
portim nasılsın
skorum cinsiyeti öğrenmemişsin henüz
flancım sen nasılsın görüşmeyeli
berrakçım sen ve kızın iyidir inşlhh
zorum sen nasılsın dün mesaj yolladım ama cevap gelmedi görmedinmi acep bilmiyorumkismile
Sağol canım iyi dileklerin için.İnşallah bundan sonra hepimiz için herşey güzel olur.yumoşlar yavaş yavaş büyüyormuş portakalcığım bu çok iyi bir gelişme inşallah diğer testlerin sonuçlarıda güzel gelir sonra da bebişben bildiğin gibi canım öbür hafta yine kontrolüm var yine yarım doz ineceğiz çok yavaş ilerliyoruz kadın çok pimpirikli yok zaman geçirmeyelim yok tekrar hastalanma yok aşılama yapalım deli ediyor beni hastalanmayacaksam da bu kadın beni zorla hasta edecek canım ya akannehirsözünden de çıkamıyorum olur da hamilelikte tekrarlarsa yine dönüp dolaşıp ona gideceğim yalnız kasım sonunu bulacak sanırım neyse o da geçer zaten bizde kasım sonu gibi düşünüyorduk çalışmalarıboshayallersmile
geçmiş olsun canım,gözün aydın.Çok sevindim.kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
Aaa yaramazlık yapmaya mı başladı cimcime :)Hayırlı olsun canımmm. Yakamoz seni de tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin . Portakalcım kızım 2 gündür durup dururken ağlıyo, hiç böyle ağladığını görmemiştim daha önceeee. :/ şimdi ayağımda sallıyorum,ayağıma ağrılar girdi :)) Bugün kk dan bi arkadaş geldi bana oturmaya.Ağustos annelerinden o da. :)) Sonuçların temiz çıkmış senin de çok sevindim.Hep böyle güzel haberlerle devam edersin inşallah.Bekliyoruz bebişi :))) .
Aysencimm sen nasılsın ? Diğer kızlarrr sizler nasılsınız . Pek giremiyorum bu aralar ben :)))
Tebrik ederim,çooook sevindim canım ya.Sonunda senin yüzünü de güldürdü Allah.Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün
Canımcım çok geçmiş olsun.portim ne güzel haberler bunlar umarım tek seferde tutar hamişleride tebrik ediyorum gözünüz aydın ayagınızı sürüyün bakem bende giremedim kızlar ne zamandır bebeşim ateşlendi doktora götür ilaç ver uykusuz kaldım baya ama bugün iyiydi çok şükür şu ateş bitiriyo beni abisine çekmiş buda ya 39 oldu bi ara ateşi neyse geçti çok şükür bi bakıyım sizede dedim kendinize iyi bakın öptüm herkesleriolumunekankayizsmilea.s.
Zorum canım arkadaşım hoşgeldin canım.Çok özleidm seni.Sağol canım inşallah hayırlı olur aşılama.Sana anlatmak istediğim çok şey var bu aşılama yumoş çart çurt hakkında :))saol cnm ya bende özledim valla giremedim bitürlü 10 gün olmuş akannehir
Günaydın canım hoşgeldin,ben iyiyimgünaydınlar canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
portim nasılsın
İnşallah canım sırayla dökülürüz :))herkese selamm
oh hamile haberleri duydum içim açıldı valla çok sevindim kaydirigubbakcemile2
porti herşeyin iyi gitmesine çok sevindim bu ay bu iş olacak bak kızların arkasına sen geleceksin ama kafana takma rahat ol birşeylerle meşgul et kendini operasyona giderken de sakın stres yapma çok etkiliyor cool ol baby
günaydınnnnnn nasılsnız?opuyorumnanaktan
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek ____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
A&S :CüvCüv: ____________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
pembehera :CüvCüv:________Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv: ________Kız
bafo :CüvCüv: ___________Kız
eren sezen :CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
has_bahce :CüvCüv:
gonca85gonca :CüvCüv:
skorpion74:CüvCüv:
Yakamozzz33 :CüvCüv:
Ayseece :CüvCüv:
Ekim Listemiz
Havalıkız_________ 2 Ekim
flan______________3 Ekim
anka1297_________ 3 Ekim
Tancredi__________6 Ekim
aysen_34__________12 Ekim
zorxx____________15 Ekim
d_kupcu_________ 21 Ekim
masal_naz_________ ?
Princess of Rain____?
sevecen86_________?
cicvir_____________?
Kasım Listemiz
portakal_suyu _____12 Kasım
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?