- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.221
Evet canım güler yüz gerçekten iyi geliyor,motive ediyor insanı.
İnşallah hayırlı olur yüzümü güldürür bu tedavi.
Benim bayrama kalmaz canım,nasip olursa herşey yolunda giderde yapılırsa aşılama bayramdan 4-5 gün önce sonucu öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.Tutmazsa da diğer ay tekrarlamayı düşünmem ara veririm en az 1 ay.
pazartesi benimde kontrolüm var sabahtan
inşallah ikimizde güzel haberler alırız o gün yumoşlarımız gelişir inşallah.
iğneni sende kendin mi yapıyorsun canım?
şuan aynı tedavideyiz hangi iğneyi kullanıyorsun,kaç tane yapıldı?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim,inşallah Allah bize de nasip eder anne olmayı :Saruboceq:
slm kızlar malesef bende haberler hiç iyi değil moralim çok bozuk boğazımda bir yumru var resmen mafoldumben cumartesi doktora gittim yumurtalarda bi gelişme yok onca iğneye rağmen. doktor ciddi yumurtalama sorunum olduğunu söyledi hatta 38-40'lı yaşlarda görülen sorunlar gibi dedi. Önümüzdeki ay yine iğne tedavisi olacak ama iğnenin içeriği değişecek. Doktor ayrıca tüp bebek merkezindeki bir arkadaşından da destek alacak.Ama bu yumurtalar büyümezse normali aşılamayı geçtim tüp bebek bile yapamıycaz kızlar mafoldumben
Allahım bu kabus geçecek mi hayatımda bu kadar çaresiz kaldığımbir dönem olmamıştı.. senağlama
:teytey: kızlaaaaaaaaaaar bugün 3.günüm test yaptım 2 dakikada ikinci çizgi çıktı hemen kan testine gittim oda pozitif değerim 576 çıktı heyoooooooooo sonunda oldu :sm_cool: Allahım şükürler olsun sana :lepi:
:teytey: GÜNAYDIN :teytey:
gözün aydın canım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin hem sana hemde isteyen herkese:Saruboceq:
:teytey: kızlaaaaaaaaaaar bugün 3.günüm test yaptım 2 dakikada ikinci çizgi çıktı hemen kan testine gittim oda pozitif değerim 576 çıktı heyoooooooooo sonunda oldu :sm_cool: Allahım şükürler olsun sana :lepi:
hayirli olsun canim:CüvCüv:allah tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:senin adina cok sevindim..:ecrin_bebek:
bende dün ak$am kontrole gittim kizlar,bebegin sagligi iyiymi$allaha sükür.cinsiyetini sordum bizim bebek dizlerinin üstüne oturmus namaz kilar pozisyonda oldugu icin doktor bakamadi.bir ara sadece sirtini döndü bize sanki görünmek istemiyor gibi:))sonrasindada yine hemen diz üstü pozisyonunu aldi..basim cok agriyo bu aralar galiba kanimda demir eksikligi varmis,tahlil sonucunda persembe damardan demir takviyesi yapilcak..
teşekkür ederim canımm amin opuyorumnanaktan tek isteğim sağ salim sağlığıyla kucagıma almak öncekini kaybetmiştim o yüzden korkuyorum Allah korusun yine aynı şeyleri yaşıycam diye akannehir inşallah doğduğu zamanda yazacam Allah nasip ederse Şeniz
kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?