Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

alıntı yaptım yorum yazmayı unuttum kafa kalmadı hiç bende porticim canım çok sevindim herşey güzel olacak bak görürsün tedavinin cevap vermesi çok önemli çünkü gelişmeleri haber ver bize de..

Puregon kullandım ben canım önce 600ml oldum (150+150+75+75+75+75) kontrole gittim yumoşlar gayet iyiydi12mm olmuşlardı. 4 gün sonra tekrar gittim yumoşlar yerinde saymış. 300ml daha kullandım işte cumartesi gittim sonuç aynı çeper bile kalınlaşmamıştı.
Normalde etkili bir yöntem bu iğneler ama bende işe yaramadı işte. İğnemi eşim vurdu hep ben biraz korkak olduğum için .

:teytey: kızlaaaaaaaaaaar bugün 3.günüm test yaptım 2 dakikada ikinci çizgi çıktı hemen kan testine gittim oda pozitif değerim 576 çıktı heyoooooooooo sonunda oldu :sm_cool: Allahım şükürler olsun sana :lepi:

canım bozma moralini hemen belki öbür ayki iğneler faydalı olur o zamanki tedaviyle olması gereken büyüklüğe ulaşırlar belki:1hug:

gözün aydın canım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin hem sana hemde isteyen herkese:Saruboceq:

bende dün ak$am kontrole gittim kizlar,bebegin sagligi iyiymi$allaha sükür.cinsiyetini sordum bizim bebek dizlerinin üstüne oturmus namaz kilar pozisyonda oldugu icin doktor bakamadi.bir ara sadece sirtini döndü bize sanki görünmek istemiyor gibi:))sonrasindada yine hemen diz üstü pozisyonunu aldi..basim cok agriyo bu aralar galiba kanimda demir eksikligi varmis,tahlil sonucunda persembe damardan demir takviyesi yapilcak..

amin canım aminnnnnnnnnn allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: tabi banada :kedi: Şeniz

hayirli olsun canim:CüvCüv:allah tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:senin adina cok sevindim..:ecrin_bebek:

hayirli olsun canim:CüvCüv:allah tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:senin adina cok sevindim..:ecrin_bebek:

teşekkür ederim canımm amin opuyorumnanaktan tek isteğim sağ salim sağlığıyla kucagıma almak öncekini kaybetmiştim o yüzden korkuyorum Allah korusun yine aynı şeyleri yaşıycam diye akannehir inşallah doğduğu zamanda yazacam Allah nasip ederse Şeniz

♥♥♥♥ Günaydıngünaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır! ♥♥♥♥

çok şükür canım sağlığı iyi olsun yeterki:Saruboceq:sen de demir eksikliğini ihmal etme bebek büyüdükçe daha rahat bir hamilelik geçirirsinyerimseniben

çok geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme sağlıkla alırsın inşallah kucağına:Saruboceq:

porticimmmm
canım aşılamaya başlamışsın nokta vuruşu olur inş.kuzucum bir defada tutsun allahım sanada bebiş nasip etsin kuzucum inş.hayırlı haberlerin gelir bu ayyyŞenizŞenizŞeniz

Selam Kızlar

Dün akşam girdim uzun uzun bişeyler yazmıştım ama ne yazıkki gönderemedim bir türlü site yine neden öyle yaptıysa anlamadım sonra sinir olup çıktım.

Bugün de sabahtan doktora gittik.Çıkan tahlilleri verdik,çok şükür onlarda bişey çıkmadı normal dedi,bugün açıklanacak 4 tahlil daha va onlar nasıl bilmiyorum.eşim spermogram verdi tekrar.Yumoşlarımda yavaş yavaş büyüyor sol ve sağda şuan 11.5mm.
1 kutu daha iğne aldık.Cuma kontrolüm var yine.
Bu arada yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kesin olarak göremiyormuş doktorlar.Şekil değiştirmesinden anlayabiliyorlarmış.Yani kist oldu diye çatlamadığı anlamına gelmiyormuş.Yine aynı iğne ile çatlatacaklar sadece tüp bebekte yumurtaya mudahale edebiliyorlarmış.

Tancredi moralini bozma hayatım.iyi düşün iyi olsun hep sonuç.
Önümüzdeki ay iğneyi değiştirir belki dozu arttırır.Sonuçta güzel olur ben inanıyorum.

Maddi manevi zor ama umudunu hiç kaybetme tatlım.

skorpion canım ben sana diim sana inatçı bi cimcime gelecek,dedi dersin :))

yakamozz çok sevindim canım tebrikler,skorpion ayağını sürdün geldin bak arkası geldi hemen.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
İnşallah topiğimize uğur getirirsiniz devamı gellir

d-kupcu teşekkürler pozitifliğin için.

Merhaba miragecim,nasılsın?
inşallah dediğin gibi olur bi seferde tutar canım.

aysencim annene gittin sanırım,yoksun.

Flancım merhaba canım,nasılsın?Ne var ne yok herşey yolunda mı?

Zorum ve berrakcım sizi de çok özledim.Gelin artık

Yarın evdeyim umarım görüşürüz.
Hepinizi öpüyorum

yumoşlar yavaş yavaş büyüyormuş portakalcığım bu çok iyi bir gelişme inşallah diğer testlerin sonuçlarıda güzel gelir sonra da bebiş ben bildiğin gibi canım öbür hafta yine kontrolüm var yine yarım doz ineceğiz çok yavaş ilerliyoruz kadın çok pimpirikli yok zaman geçirmeyelim yok tekrar hastalanma yok aşılama yapalım deli ediyor beni hastalanmayacaksam da bu kadın beni zorla hasta edecek canım ya akannehirsözünden de çıkamıyorum olur da hamilelikte tekrarlarsa yine dönüp dolaşıp ona gideceğim yalnız kasım sonunu bulacak sanırım neyse o da geçer zaten bizde kasım sonu gibi düşünüyorduk çalışmalarıboshayallersmile

kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm

kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm

Hayırlı olsun canımmm. Yakamoz seni de tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin . Portakalcım kızım 2 gündür durup dururken ağlıyo, hiç böyle ağladığını görmemiştim daha önceeee. :/ şimdi ayağımda sallıyorum,ayağıma ağrılar girdi :)) Bugün kk dan bi arkadaş geldi bana oturmaya.Ağustos annelerinden o da. :)) Sonuçların temiz çıkmış senin de çok sevindim.Hep böyle güzel haberlerle devam edersin inşallah.Bekliyoruz bebişi :))) .

Aysencimm sen nasılsın ? Diğer kızlarrr sizler nasılsınız . Pek giremiyorum bu aralar ben :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…