- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.441
gunaydin kizlar.
netten arastirip baglanti sorununu cozdum cok basit biseymis dun bosa sinir olmusum.
aysencim yengene de bebege de saglik versin Allah.Cok uzucu bi durum insallah kimse uzulmez sonunda.
Bakalim yarin ne diyecek dr.
Canim biraz yogundu.
simdi biraz vaktim var ama sen cikmissin.
gecmis olsun dileklerimi ilet yengene.
opuyorum seni kuzum
Hemsire nerdesin gı?
aksam nette bulusalim kizlar musayit olursanız.
sana da şekerrhepinize hayirli pazarlar $ekerlerrrrr
selaam nerelerdesin gene kuzu?Selam kızlarr. :))))))))))
ne çalışması anam çalışma bile yapamıyoruz sefil olduk burda topikcek :))napıyosunuz afacanlar:)çalışmalar nasıl gidiyo?artistik ve teknik puanları yazın bakayım:))
slm yavrular hemşireniz hizmetinizde :94: şeker tansiyon ölçülür insülin yapılır :86:
kızlar napıosunuz ya ay ben akşamdan beri bi garibim kafam sanki sallnıyo gibi gelio sürekli sinirim bozuldu takmayım diorum olmuyo inşallah kötü bişi yoktur geçmezse doktora gidicem of neyse
siz naptınız portakalım kuşum gelmiş salak ama ii olmuş dicem çünkü erkenden gelmesi ii bişi hemen tedaviye başlarsın kuşum
made hoşgeldin cnm valla biz artık puanlardan geçtik cnm ne denesek olmuyo bakalım sen nasılsın keyifler nasıl cnm?
aysenim sen naptın hayatım yengene üzüldüm geçmiş olsun cnm çok küçük ya kıyamam umarım haklarında hayırlısı olur ne diyelimm
çok geçmiş olsun canım inşallah ikisine de birşey olmaz ama bebek çok küçük Allah yardımcıları olsun gülümgidiyom geliyom kimse uğramamış yahuuu
benimde moralim bozuldu biliyosunuz dayımın karısı yengem hamileydi 40 yaşından sonra
bugün sbahatan beri sancısı tutmuş hastane hastane dolaşmışlar kadını apandist ameliyatına alıyolarmış son kez doktor görsün demişler kadındoğumcu bi bakmış ki suyu gelmiş doğum başlamış
daha 5,5 aylık
doğurmuş 560 gr yavrum kuvezdeymiş inşlhh yaşar
hadi bakalım gülüm iyi haberlerle gelirsin inşallahgunaydin kizlar.
netten arastirip baglanti sorununu cozdum cok basit biseymis dun bosa sinir olmusum.
aysencim yengene de bebege de saglik versin Allah.Cok uzucu bi durum insallah kimse uzulmez sonunda.
Bakalim yarin ne diyecek dr.
annen daha iyi değil mi canım?görüşemedik bu aralar sen nasılsın gülüm?anladım canım
sağolasın bakalım anneminde pek gidesi yok hemencecik yoruluyo az bi yolda
yarın öğlende annemi bindircem gardan
haftaya pzrtesi arefe günüde ben gidicem biletimi aldı kociş :)
bayrama ordayım eşimden ayrı geçecek bayram içim buruk ama belki seneye ben bile görüşemem bayramda şarkda olursako yüzden fırsatları değerlendirmek lazım
hemşiremmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr hemşiremmm nirdesin hakket girmedin hala :94::94::94:
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?