Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydınlar hayırlı sabahlar canlar
berrak naber kuzu görüşemiyoruz bayadır minnoşda iyidir inşlhhh

ay kızlar bugün çok kötü uyandım alerjim tekrarlıyo herhalde burnum tıkandı zor nefes alıyorum resmen:85:

Bogazlarim agriyor,yutkunken hafif aci ve kuruluk var.igne kullanirken baska ilac kullanmamam gerekiyormus.
hemsire nerdesin gelde hal care bul derdime
off illa bisey cikacak tedavi sirasinda..

zaten herşeyin başı sinir stres değil mi?düşün düşün hasta ediyoruz kendimizi aslında hiçbirşeyi takmamak gerekiyorda bu nasıl olacak onu çözemedim daha bugün dr nefes darlığının bile sinirsel olabileceğini söyledi en kısa zamanda stresi siniri hayatımızdan çıkartmamız gerekiyor ama nasıl hiç bilmiyorum vallahi:26:
bebek için üzüldüm canım ama çok minicikti daha gelişimini tamamlamamıştı belki bu durum ileride daha farklı sorunlar çıkartırdı tabiiki böyle bir durumun tesellisi olmaz ama en azından birde böyle düşünürse belki acısı biraz haifler gülüm tekrar başınız sağolsun
bende anlamadım be gülüm bakalım hayırlısı bu adette gitmeyeceğim gülüm korunmayı bıraktığım ay ilk adette gel dedi daha önce 4 ay bekleyelim kendiliğinden olmazsa o zaman müdahale ederim demişti şimdi hiç bekletmeyecek hemen müdahale edecek ama nasıl bir müdahale olacak şimdi bilmiyorum bakalım hayırlısı artık
doğru söylüyorsun birde işin o kısmı var iş yerinden izin almak da ayrı bir dert ama yapacak birşey de yok ki aşılama bayrama mı denk geliyor?bayramda izinli değil misin ki?
Bogazlarim agriyor,yutkunken hafif aci ve kuruluk var.igne kullanirken baska ilac kullanmamam gerekiyormus.
hemsire nerdesin gelde hal care bul derdime
off illa bisey cikacak tedavi sirasinda..

mantar geçti mi ?birde o çıkmasaydı bu kadar işin gücü arasında canım ya:94:

Hoşgeldin flancım
mantar gecti cnm gecen ay adetle.
bu ay bogazlar tutacak sanirim.
bayramda sadece 2 gün izinliyim oda hangi gun olacak kesinlik kazanmadı henüz.
Allah yardımcımız olur insallah bu ay emekkerimiz ve paramız bosa gitmez,güzel sonucu alırız.

slm yavrularrrrrrr

portaklaım kşum hayırlısı olsun cnm benim akşam kaç kez yazdım hayırlısı olsun demek için gitmedi çıktım bende buay bebiş gelio inşallahhhhhhhh buarada gel sana bi iğne yapayım can elim çok hafiftirr:94: hemen iyileşirsin:92:

ay benimde hastalığım gelse hemen ya aslında geçen aylarda hiç 28 e sarkmadı sabahtan damlar die bekledim ama gelen giden yok ama ilk defa gelsin diorum hapları yuvarladım hep çünkü :96:

hepiciğinizi öpt kızlarrrrrrrrrrrr

Herkeze günaydınnnn..

Ben yine hasta oldum

Faranjit... Sormayın baya fenayım bu sefer.......

Pazartesi günü doktoruma gittiimm. Kan tahlillerim iyi çıktı. 5 ay daha bu hapı kullanacağım.
1 ayda bana 1 kilo bıraktı ... Allahım kilo almak istemiyorum... Napacam ben yaaa:84:

günaydın cancağızlarım nasılsınız
dün giremedim hasta yattım evde eşimde yoktu gece sabaha kadar uzandım uzandımmmm kıvrandım
boğazlarım kötü birde habire başım ağrıyo
bugün daha iyiyim çok şükür ama hala mal gibiyim

zorum hade bakalım belkide süpriz yapar ne bileyim artık iyi şeyler düşünmek istiyorum :94:
porti sanada geçmiş olsun canım hade bakalım bu ay çifter çifter yumoşların olsun inşlhhhhhhhhhhhh

d kupcu sanada geçmiş olsun

ayy herkes hasta yahuuu :96:

günaydın kızlar hastalar listesine ben de eklendim boğazım feci ağrıyor kulağıma vuruyor öğleden sonra eve gidicem işte duramıyorum fenayım
herkese geçmiş olsun

Son düzenleme:
porti hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haberlerini alırız benim kırmızılardan ses seda yok yine
aysen bebği kaybetmenize üzüldüm canım ama herşeyde bir hayır vardır belki sonradan başka dertler çıkacaktı bu açıdan da bakmak lazım ama tabi üzülür insan Allah kimseye yaşatmasın..

günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrr sabh sabh ağrıla uyandım hayırlısı bakalım demmki gelio ah aysencim nerde bizde sürprizler can ya

yokkk bir stiemim hayatta herşey kısmettt
soldu gençliğim ömrümü bebek diye ziyan ettim

ay bu şarkıyı çok severim zaten

neyse canlar herkes iidir umarım

yok bir sitemim
hayatta hersey kismet
soldu gencligim ömrümü askla ziyan ettim
agla gönlüm nasip degilmis vuslat:97:

günaydın zorum

ayy birde kk dan yazayım bari :94:

Günaydın Kızlar
zorum sağol canım inşallah hayırlı olur bakalım ..

skorpion iyi olmanıza sevindim canım.

berrakcıım misafirin gitmedi mi daha? sen napıyorsun? :80:

d_kupcu,tancredi,aysen hepinize geçmiş olsun kızlar. Sizi çok iyi anlıyorum.Aysen birde yalnızmışsın kıyamam ya.

kupcu faranjit için mi 5 ay kullanacaksın o ilacı?

tancredi sağol canım inşallah bu ay emekler boşa gitmez.Kırmızılar gelirse ne yapmayı düşünüyorsun ?Devam edecek misin yine aşılamaya?

Dün giremedim nete.Çünkü Sabah kusarak uyandım ve saatlerce ara ara kustum hep ölüyorum sandım.
Başım kalkmıyor ağrıdan,belim,bacaklarım adet sancısından beter ağrıyordu.
Ayakta bile zor duruyordum.Hastaneye gittim.İdrar tahlili yaptılar ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı,zaten çok sık tuvalete çıkıyordum.
Doktor rapor verdi,ilaç yazdı.eve geldik ama yatar yatmaz titreme ateş başladı ve dün hiç bişey yiyemedim bir kaç kaşık çorbayı zorla içtim.
Az önce uyandım bugün biraz daha iyiyim.
Saat 4te tüp bebekteki doktorda randevum var bakalım 3gündür iğne yapıyorum ne alemde benim yumoşlar.İnşallah bu hastalığım olumsuz etkilemez.:97:

Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…