- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.461
zaten herşeyin başı sinir stres değil mi?düşün düşün hasta ediyoruz kendimizi aslında hiçbirşeyi takmamak gerekiyorda bu nasıl olacak onu çözemedim daha bugün dr nefes darlığının bile sinirsel olabileceğini söyledi en kısa zamanda stresi siniri hayatımızdan çıkartmamız gerekiyor ama nasıl hiç bilmiyorum vallahi:26:merhabalar kizlar nasilsiniz?
hafta sonu musait degildim giremedim.
bende bu sabah doktora gittim sag gogsumde iki aydir acaip agrilar oluyordu.adet oncesi ve sonrasi tamam normaldede agrirdi ama bu kadar degildi.ultrasona tuttu gogsumu allahima cok sukurler olsun temiz ciktik.tamamen hormonelmis bu kadar agrinin sebebide asiri stresmis gelde stres yapma.
halimizden anlayan varda sanki
bebek için üzüldüm canım ama çok minicikti daha gelişimini tamamlamamıştı belki bu durum ileride daha farklı sorunlar çıkartırdı tabiiki böyle bir durumun tesellisi olmaz ama en azından birde böyle düşünürse belki acısı biraz haifler gülüm tekrar başınız sağolsunselamlar kızlar
bebeği kaybettik malesef ikindi ezanıyla gömüldü
bende annemi bindirdim geldim moralim sıfır öle alışmıştımki 15 gündür annecime
flancım sağol canım annem iyi çok şükür
sende gitmişsin doktora hade bakalım inşlhh fazla bekletmez kuzun seni..aman hastalığında tekrarlamsın inşlhh bu pis hastalık çok sinsi biliyosun yaşamayan bilemez
prenses geçmiş olsun canım çok şükür bişi çıkmamış
o streside yaşamayan bilemez canım bendede troit var doktor stres yapmıycaksın demişti yoksa düzelemezsin ama nerdeeeeeeeeee şu an ne durumda bilmiyorum ama acayip yükseldiğinin farkındayım
portim sen napıyon kuzu gittinmi doktora
bende anlamadım be gülüm bakalım hayırlısı bu adette gitmeyeceğim gülüm korunmayı bıraktığım ay ilk adette gel dedi daha önce 4 ay bekleyelim kendiliğinden olmazsa o zaman müdahale ederim demişti şimdi hiç bekletmeyecek hemen müdahale edecek ama nasıl bir müdahale olacak şimdi bilmiyorum bakalım hayırlısı artıkselam kizlar
flancim soyledigin seyi anlamadim canim yumru derken?doktorun sorun yok demis ya sende kafana takma kusum.adet olmana az kaldi,tedavin simdiden hayirli olsun cnm.
prenses sende de bisey cikmamasina sevindim cnm.temiz cikmasi iyi haber.stres yapmamak elde degil yasamayana soylemesi kolay geliyor boyle seyleri..
aysencim bebek icin cok uzuldum basiniz sagolsun.Allah yengene saglik,sabir versin insallah
doğru söylüyorsun birde işin o kısmı var iş yerinden izin almak da ayrı bir dert ama yapacak birşey de yok ki aşılama bayrama mı denk geliyor?bayramda izinli değil misin ki?Bu arada ben de bugun doktora gittim kizlar.Tekrar ignelere basladik bugun.Allah nasip kismet ederse asilama yapilacak.Bayramda da tüp bek merkezi yarim gun acik oluyormus,onlar tarafindan magdur olacagim bir durum soz konusu degil,tabi is yerimden problem olmazsa 2gune bir gec gelcem deyince..Nedenini nasil aciklayabilirim ki?
Bogazlarim agriyor,yutkunken hafif aci ve kuruluk var.igne kullanirken baska ilac kullanmamam gerekiyormus.
hemsire nerdesin gelde hal care bul derdime
off illa bisey cikacak tedavi sirasinda..
gelen giden olmamış bugün hayırdır yav nerlere gittiniz ayol :97:
:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?