- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.481
Günaydın Kızlar
zorum sağol canım inşallah hayırlı olur bakalım ..
tancredi sağol canım inşallah bu ay emekler boşa gitmez.Kırmızılar gelirse ne yapmayı düşünüyorsun ?Devam edecek misin yine aşılamaya?
:
portakalım geçmiş olsun cnm dikkat et kendine inşallah yumoşlar iyidir cnm benimmm
bende adet oldum ağrım var bugün yatak gözüktü bana öpt hepinizi
porticanim cok gecmis olsun.bir an önce iyilesmen dilegiyle..yumo$larinlada ilgili güzel haberlerini bekliyorum insallah!!
kırmızıları bekliyorum yine geciktiler bayram sonuna kadar bekliycem ozamana kadar gelmezse doktoru arıyıp söktürücüye başlıycam sonra rutin iğnelere başlıycaz bu ay da bişey elde edemzsek doktor tüp bebek servisine yönlendirecek. Yumoşlar gelişirse kendi haline falan bırakmam herhalde aşılama da yapabilirim sağlama almak için :81: oraya kadar bir gelebilseksenin iğneler ne zaman bitecek puregon mu kullanıyorsun kaç ml kullanıyorsun az bilgileneyim senden
Geleceklerse hiç değilse uygun zamanda gelsinler bari.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Profilde yazıyor mu bilmiyorum ama yaş kaç canım senin ve kaç yıllık evlisin? tüp bebek için neler tutuyor diye soruyorum.
Gelişir canım benim geçen ay gelişiyordu ama söndüler bi anda.
Bu ay 3gün menogon'u 75mg 1doz 1su olarak kullandım.Bugün gittiğimde doktor arttırdı ve 2doz 1 su yaptı.Geçen ay söndüğü için bu ay böyle devam edeceğim.
Ayrıca geçen ay çatlama erken yükseldiği için bu ay bende Orgalutron iğne kullanılacak. (Normalde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş daha çok ama benim geçen ayki durumumdan dolayı bende de kullanacaklar.)
bugün 6.günümdeyim 2.kuta başladım iğne de sanırım 2 kutu daha almam gerekebilirmiş.
Diğer iğneden de en az 5-6 tane kullanacağım.
Bu ay çok masraflı olacak iki iğne birden.
İğneler ne zaman bitecek bilmiyorum ama 16mm olduğunda aşılamaya geçilmesi gerekiyor.
İnşallah tüm bunlara değer.
sormak istediğin başka bişey varsa sor canım
Geleceklerse hiç değilse uygun zamanda gelsinler bari.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Profilde yazıyor mu bilmiyorum ama yaş kaç canım senin ve kaç yıllık evlisin? tüp bebek için neler tutuyor diye soruyorum.
Gelişir canım benim geçen ay gelişiyordu ama söndüler bi anda.
Bu ay 3gün menogon'u 75mg 1doz 1su olarak kullandım.Bugün gittiğimde doktor arttırdı ve 2doz 1 su yaptı.Geçen ay söndüğü için bu ay böyle devam edeceğim.
Ayrıca geçen ay çatlama erken yükseldiği için bu ay bende Orgalutron iğne kullanılacak. (Normalde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş daha çok ama benim geçen ayki durumumdan dolayı bende de kullanacaklar.)
bugün 6.günümdeyim 2.kuta başladım iğne de sanırım 2 kutu daha almam gerekebilirmiş.
Diğer iğneden de en az 5-6 tane kullanacağım.
Bu ay çok masraflı olacak iki iğne birden.
İğneler ne zaman bitecek bilmiyorum ama 16mm olduğunda aşılamaya geçilmesi gerekiyor.
İnşallah tüm bunlara değer.
sormak istediğin başka bişey varsa sor canım
Portiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşum aşılama mı yaptırıyonay hadi inşallah balım benim yaa bu sefer gelecek inşallah meleğin dualarım seninle
Ben de tedaviyi bıraktım, eşime bi ilaca başladık artık L-Arginine diye bi bitkisel ilaç, sperm üretimini artırıyomuş, inşallah onun faydasını görürsek Ocak gibi biz de kavuşuruz meleğimize Allahın izniyle :97:
Portiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşum aşılama mı yaptırıyonay hadi inşallah balım benim yaa bu sefer gelecek inşallah meleğin dualarım seninle
Ben de tedaviyi bıraktım, eşime bi ilaca başladık artık L-Arginine diye bi bitkisel ilaç, sperm üretimini artırıyomuş, inşallah onun faydasını görürsek Ocak gibi biz de kavuşuruz meleğimize Allahın izniyle :97:
ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz yaşıma göre ciddi yumurtlama problemim var malesef böyle bir sorun olmasa aşılama ve tüp bebek yapmaya karar vermeden önce kendime biraz daha şans verirdim. ama bu şartlar altında zaman kaybetmeye de gerek yok. benim gittiğim hastanede ssk da geçtiği için iğnelerin %30 unu ödemiştim. doktor heyet raporu çıkarmıştı. Ama tüp bebek merkezlerinde nedense ssk geçmiyor. Biz bu işleri spor olsun diye yapıyoruz hiç devlet desteğine ihtiyacımız yok tabi
neyse şu su olayını anlamadım canım çok soru sordum ama :26: enjektöre ilaçla birlikte mi su çekiyorsun? Bir de düşük dozdan başlayıp yavaş yavaş yükseltmesini de mantıklı buldum.
Bu doz ayarı çok önemli tedavide.
Umarım herşey gönlünce olur canım.Öpüyorum seni
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
portakalım maşallah yumoşlarına cnm umarım böyle büyümeye devam eder :87:
off karnım hala ağrıyo akşam yığıldım kaldım kızlar resmen biri bıçak batırdı karnıma resmen bide az gelio off valla yoruldum artık beynim vücudum yorgun :88:
Selam minnoşlar,nasılsınız?
Bakıyorum devamsızlıklar artmış
Yaşımız aynı.
5 yıllık evli olman avantaj,korunduğun.Sen de 4 yıl nasıl sabrettin de korundun bacım ya.
Yapısal mı dedi yumurtlama problemin için ?
Bence de zaman kayetmeye gerek yok.
Tüp bebek tedavisindeki hiç bir kriter beni tutmuyor malesef,çok araştırmadım ama..
5.500 TL gözden çıkartmamız gerekiyor, illaki ekstra başka cart curt bişey çıkıyor.
Menogon'u biliyorsun dime? içinde 5 su dolu şişe 5tane de ilaç olan minik şişe var.
2 doz 1 su derken o kutudaki ilaçtan içi su olanı alıyorsun 1tane,2 tane de içinde beyaz ilaç olanı açıyorsun.Önce suyu enjektöre alıyorsun sonra da ilaçları çekiyorsun sırayla..
Aslında herşeyde öyle değil mi önce bünyeye az az verilir sonra yükseltilir bence de böyle yapılması mantıklı,inşalalh işe yarar.Geçen ay yumoşlar söndü ya benimde .O zaman 1su 1doz kullanmıştık hergün.Bu ay 3günden sonra dozu yükseltti riske atmayalım dedi.
Bakalım işe yarayıp yaramadığını göreceğiz.Allah hayırlısını versin.
Bu arada dün tüp bebek merkezindeyken iğne saatim gelmişti hazır burdayken yaptırayım hemşirelere dedim. Valla benim elim hemşirenin elinden hafif :94:
Uzman oldum iğne konusunda damara bile yaparım korkmam
sormak istediğin ne olursa sor canım,çekinme,birbirimize faydamız olsun hiç değilse.
öpüyorum kocamaann
evet benim biraz fazla oldu ama mazeretlerim vardı şekerim üniversitenin son 3. ve 4 . senelerinde eviydim çocuk yapamazdım. 1 sene iş aradım. 1 sene de hemen çocuk yapılmaz şe girer girmez dedim oldu sana 4 seneyumurtlama problemi yapısalmış ama son 1 senedir adetlerim düzensizleşti önceden böyle bie problemim yoktu. Bazen keşke mezun olur olmaz çocuk isteseymişim belkş hemen olacaktı diyorum menogonu ilk defa duydum ama zaten iğneler hakkında fazla bilgim yok yeni başladığımız için inşallah bu ay yüzümüz güler bende sabır kalmadı sinirler laçka oldu
[/B]
Allah hayırlısını versin canım bu ay sıkı çalışma içindeyizKızlar hayırlı bayramlar hepinize porticiğim bende bu ay doktor onay verirse aşılamaya başlıycam
kızlar hepinizin bayramı ayrı ayrı kutlu olsun şimdidenn
sevişmek istemiyorum bade bu konuda yardımcı olabilir misin acabaeveeeeet bayramdan önce hepinizi kocaman kocaman öpüyorum,karamsarlık umutsuzluk yok unutmuyoruz diyorum veeeee size sıla'dan ''SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM''ı armağan ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?