Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayy portim iyiyimm hemde süper ötesiyimmm
kırmızıların geldiğine bi insan ne kadar sevinebilir ama ben manyak gibi seviniyorumm

ee malum 20 günün üstüne geldiler hemde tam doktora gideceğim günnn
bu ay dan çok umutluyumm
eee eşimin sonuçları yükseldikten sonra çalışma yapamadık
nişlhhh bu ay gelir artık bizim sıpaaa
ay patlama yaşayalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah şubatta patmalama olacak çok fena gaza geldik :)
ot çöp,kuruyemiş,pekmez ne varsa yedirin içirin kocalara.
Çalışmalarda verim almak dileğiyle.

Ben kaynanama diyorum bu ay da boşa gitti çalışmalar,bana gülüyo sonra da kızıyo öle deme,o mantıkla yaklaşma tadını çıkarın diyo :))

ay canım yemek vermiyormu iş yeri bende şehriye çorbası içiyorum canım ama hem hafif midem bulanıyor hemde yanıyor ama yinede aklım hep yemekte yeşil mercimek pişircem yarında test inş. pozitif çıkarsa canım yeşil fasulye çekiyor kayınvalidenin buzdolabından isticemcokacimcoook

evet canım bu ayyyy acayip çalışcaz dersimize depolama yapcam kuruyemiş fındık fıstık ceviz zemuszemus
eşimde beni iyi besle diyo zaten :kedi:
adamı besleye besleye 88 kilo yapmışım zaten
bu arada kaynananda az değilmiş heee baksana tadını çıkarın felannnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

zeynep bende bi tencere taze fasulye var canım dün gece pişirdim yollim ben sana olumunekankayizsmile

sağol ayşencim teş ederimopuyorumnanaktan kız pembecim hakkaten ya o nasıl kaynana çok güldüm tadını çıkar boverkaydirigubbakcemile3

Yemekleri dışardan söylüyoruz,canımız ne isterse o yüzden ben çok düşünüyorum.Diğer türlü olsa önümüze geleni mecbur yiyeceğiz :)

alkisalkisalkis Şeniz

kızlar öptüm sizleri karnım ttutu kaçtım ben görüşürüzzz
güle güle canım,dinlen biraz.öptüm
sağol ayşencim teş ederimopuyorumnanaktan kız pembecim hakkaten ya o nasıl kaynana çok güldüm tadını çıkar boverkaydirigubbakcemile3
Kız kaynana aysenin değil benim kaynanam,matraktır biraz :)) laf etmeyin anneciğime :1hug:
bende 2 gibi çıkıp test alıcam kızlar dua edin opuyorumnanaktan
Hadi bakalım yap şu testi artık hamilelerin arasına yazalım seni,ben inanıyorum

zeynep aldın mı testi,sonuç neeeee?

kız gidemedim yeşil mercimek yapıyorum önce yemeği yapayım sonra çıkayım dedim acıkırım gelince zaten brokoli yoğurtladım akşamdan vardı onu yiyom kız galiba hamileyim ben bi tek hamileyken böle çok iştahlanıyom ama korkuyom bu diğer bebşimde de böyleydim inş. hamileysem bunu kucağıma almak nasip olur hayırlısıyla her şey rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…