- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.181
Kıs sen nerelerdesin bakim iyice boşaladın buraları ha
Ben iyiyim,sen ve prensesin nasıl canım?
Bende pek bulantı yok,şuan için rahatım bakalım ilerisi nasıl olacak böyle mi devam eder yoksa bir kaç hafta sonra başlar mı?
bulantı nasıl oluyor mesela içten içe miden mi bulanıyor yoksa her bulandığında çıkartıyor musun?
aysen kuşum çok özledim ben seni,nerelerdesin yavru neden pek girmiyorsun nete?
Herşey yolunda mı bi sıkıntı yoktur inşallah
önümüzdeki hafta gideceğiz Allah nasip ederse kalp atışı için,hayırlısıyla inşallah duyarız
bugün daha rahatım progestanı bıraktım,o yapıyormuş içerde kaşıntı çünkü ha bire sıkıyorsun ilacı içerde birikiyor çıkmayınca huzursuz ediyor sanırım.
süper
Tebrik ederim
Allah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah
bugün mü öğrendin?
inşallah gelmez canım.çalışmalara devam et ama bırakma hamile kalmışımdır,yumurta çatlamıştır diye düşünme devam et.
Merhabalar efendiimmm
porticim benim adet tarihim 14 şubat o tarihte de gelmez ya yazalım bakalım
çok sağol tatlım inşallah çok uğurlu geldin bak arkandan bir sürü hamiş haberi aldıkben de de bir rahatlık anlamış değilim valla sanırım topikteki hamiş haberleri işimdeki gelişmeler moralimi düzeltti bu ay pek hamileliğe pek endeksli yaşamıyorum bakalım bir de böyle deneyelim
canım sabahları bi fena oluyosun zaten kalkar kalkmaz bende 6.haftadan itibaren başladı 11+2 yim hala devam ediyo günlük faslım oluyo burnuma kokuyor herşey inş.sende olmaz insandan insana değişiklik oluyormuş
evett yeni öğrendim daha
nasılsınız şekerler porticim nasıl gidiyo hamilelik iyidir umarım zorxcim tancredi aysen en kısa zamanda bebişleriniz gelir inşallahporti ugurlu geldi çorap sökügü gibi gelir umarım bende dişimi çektirdim çoooooooooooooooook mutluyum saglık çok önemli bişey ya sevgili kocişim maça gidip onbirde geldigi için trip attım onada şimdi çay demledi onunla degil sizinle içiyorum ben akşama kadar o gelsede çocuklara baksa diyorum o herkesleri kapısına kadar bırakma derdinde çok kızdırdı beni neyse bugün usluydu keratalar hayırlı geceler herkeslere kızlar
işallahh olmaz canım çünkü ben çok çekiyoprum her zaman kalktığımda bulantı olacak diye gece yatamıyorıum çok tedirgin oluyorumMerhaba canım,moralinin toparlanmasına çok sevindim inşallah bebişin gelince daha da mutlu olacaksın.
Kim bilir belki de sevgililer günü hediyesi miniğiniz gelir
Evet bazılarında hiç olmuyormuş,benimkide belki rahat geçecek ama benim başka sıkıntılarım var ya mantar mı oldu ne oldu vajinal jel kullanıyordum sanırım o yaptı iltihap gibi yeşil yeşil akıntı geliyor ve kaşınıyor yarında devam ederse doktoru arayacağım.
Çok güzelhayırlı uğurlu olsun tekrardan
Doktora ne zaman gideceksin keseyi görmek için?
Sen de eylül de doğum yapacaksın sanırım
Geçmiş olsun canım,rahatlamışsındır ağrıdan kurtuldun.
Onun dışında nasılsın?Herşey yolunda mı?
Son iki günde dişini çektirdiğini söyleyen 3. kişisin,sanırım dişlerimize gereken önemi vermiyoruz çekmeye kadar geliyor,geç kalıyoruz bazı şeyler için.Mesela ben de dişim ağrımadan dişçiye gitmem ama yanlış.
Afiyet olsunooh dinlen biraz babaları gelmiş nasıl olsa
iyi geceler kizlar dun adetimin 4. gunuydu normalde fazla agrim olmaz regl donemimde olsada 1.gun olur gecerdi.dun oyle bir ayri geldiki karnima anlatamam adet agrisi degildi kesinlikle,sag kasiklarim nasil batti of of yuruyemedim bile neden bu kadar agrim oldu anlayamadim.doktora gittim agri kesici verip yolladi.buranin doktorlari bir halta yaramiyor yaaaaTrde ki eczaneciler bile buranin doktorlarindan iyidir.
işallahh olmaz canım çünkü ben çok çekiyoprum her zaman kalktığımda bulantı olacak diye gece yatamıyorıum çok tedirgin oluyorum
günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıosunuz bakalım canlar herkes ii valla topikte çok güzel keyifler yerinde:82:
portakalım napıosun cnm?denk gelemiyoruz ya örgüye sardım bendekafamı dağıtayım die akşamüstü açıorum eşim gelmeden sen olmuyosun oaralar aysenle konuşup çıkıoyrum ama özledim ca denk geliris umarım msnde
ekocum gçmiş olsun bendede o diş problemi var korkyorum çektirmekten off kaçıorum bende
princess ay bikere ben öle oldum cnm bir sancı sanki bıçakladılar ve yığıldım öle yere çok kötüydü ama dikkat et hayatım sıcak tut kendini senin ordada yokturki anacım aslanpençesi civanperçemi iç diycem süper bir söktürücü bunlar
tancredi sen napıosun cnmmmnasıl keyfiler buay dikkat etmicem demişsin aynen cnm ay takıoruzda noluyo kendmizi yıpraıyourz işte herşey olcağına varıyo inşallah hepimiz güzel haberler alırız cnm
:82::82::82::82::82::92::92:
alıyorum cnım ama ne fayda sabah midede bişey olmadığından çok kötü oluyorum hala da var fena da karnm ağrıyo ne kadar seni bebişGeçmiş olsun canım,neden olmuş olabilir ki adetin son günlerinde,tam sökülemedi mi acaba genelde o ağrıya neden olur.
Eczaneci konusunda haklısın valla.
Benim eczacı arkadaşım var doktor gibi,derdini söyle hemen derman buluyor muayene gerektirmeyen hastalıklarda.
Bulantıya leblebi iyi geliyormuş,tuzlu bisküvi falan biraz at ağzına bir de öyle dene bakalım.Bana öyle tavsiye ettiler doğum yapanlar ama bende bulantı yok :))
Zorum kuzum ör anam ör kafan dağılır bende başladım birine yardım olsun diye.Öğretirlerse yapıyorum da öyle kendiliğimden örnek falan çıkarmak hiç anlamıyrorum
yeğenine de bişeyler ör teyzesi :))
Özledim görüşemiyoruz hiç.Neyse şimdiden randevu alayım vadi başlayınca ben msn açarım bir yere gitmezsek,haberin olsun sende musayit olursan aç kuşum.
hepinizi öptüm kızlar
:2:
alıyorum cnım ama ne fayda sabah midede bişey olmadığından çok kötü oluyorum hala da var fena da karnm ağrıyo ne kadar seni bebiş
İnşallah kısa sürede kurtulursun bu bulantılardan.Karın ağrısı neden oluyormuş peki?
Nasıl göbişin falan çıkmaya başladı mı?
Ben 6+6 dayım bugün daha fazla olmadı.
sanırsam gaz problemim başlıyor.sende başındasınn ama inş. dediğin gibi bulantın olmaz ben 7 haftalıktan beri çekiyorum günümü mahvdiyor iş yerinde çalışamıyoum işalklahh sende olmaz canım.göbeğim daha tam belli dğil ama hafif çıkmış.eşim çok seviyo günlük aa biraz daha büyümüş diye
Evet dün yazdıktan sonra aklıma geldi bundan sonraki karın ağrıları gazdan olabilir.cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyormuş,senin 1ay sonra belli olur heralde.
İlk bebek sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?