Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım sabahları bi fena oluyosun zaten kalkar kalkmaz bende 6.haftadan itibaren başladı 11+2 yim hala devam ediyo günlük faslım oluyo burnuma kokuyor herşey inş.sende olmaz insandan insana değişiklik oluyormuş

olur canım merak etme birşey çıkmadığına göre olur . istersen bir ay yumurta takibi yaptır bakalım gelişimi nasıl öğrenmiş olursun yumurtalama tarihlerini

canım benım bakude turkıyedekı gıbı ıyı doktor yok onun ıcın turkıyeye gıtmeyı beklıyorum gıdınce tum tetkıklerı yenıden yaptırcam bakalım HAYIRLISI İNŞALLAH

nasılsınız şekerler porticim nasıl gidiyo hamilelik iyidir umarım zorxcim tancredi aysen en kısa zamanda bebişleriniz gelir inşallahporti ugurlu geldi çorap sökügü gibi gelir umarım bende dişimi çektirdim çoooooooooooooooook mutluyum saglık çok önemli bişey ya sevgili kocişim maça gidip onbirde geldigi için trip attım onada şimdi çay demledi onunla degil sizinle içiyorum ben akşama kadar o gelsede çocuklara baksa diyorum o herkesleri kapısına kadar bırakma derdinde çok kızdırdı benineyse bugün usluydu keratalar hayırlı geceler herkeslere kızlar

Merhaba canım,moralinin toparlanmasına çok sevindim inşallah bebişin gelince daha da mutlu olacaksın.
Kim bilir belki de sevgililer günü hediyesi miniğiniz gelir
canım sabahları bi fena oluyosun zaten kalkar kalkmaz bende 6.haftadan itibaren başladı 11+2 yim hala devam ediyo günlük faslım oluyo burnuma kokuyor herşey inş.sende olmaz insandan insana değişiklik oluyormuş

Evet bazılarında hiç olmuyormuş,benimkide belki rahat geçecek ama benim başka sıkıntılarım var ya mantar mı oldu ne oldu vajinal jel kullanıyordum sanırım o yaptı iltihap gibi yeşil yeşil akıntı geliyor ve kaşınıyor yarında devam ederse doktoru arayacağım.

evett yeni öğrendim daha

Çok güzel hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Doktora ne zaman gideceksin keseyi görmek için?
Sen de eylül de doğum yapacaksın sanırım

Geçmiş olsun canım,rahatlamışsındır ağrıdan kurtuldun.
Onun dışında nasılsın?Herşey yolunda mı?
Son iki günde dişini çektirdiğini söyleyen 3. kişisin,sanırım dişlerimize gereken önemi vermiyoruz çekmeye kadar geliyor,geç kalıyoruz bazı şeyler için.Mesela ben de dişim ağrımadan dişçiye gitmem ama yanlış.
Afiyet olsun ooh dinlen biraz babaları gelmiş nasıl olsa

iyi geceler kizlar dun adetimin 4. gunuydu normalde fazla agrim olmaz regl donemimde olsada 1.gun olur gecerdi.dun oyle bir ayri geldiki karnima anlatamam adet agrisi degildi kesinlikle,sag kasiklarim nasil batti of of yuruyemedim bile neden bu kadar agrim oldu anlayamadim.doktora gittim agri kesici verip yolladi.buranin doktorlari bir halta yaramiyor yaaaaTrde ki eczaneciler bile buranin doktorlarindan iyidir.

işallahh olmaz canım çünkü ben çok çekiyoprum her zaman kalktığımda bulantı olacak diye gece yatamıyorıum çok tedirgin oluyorum

günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

napıosunuz bakalım canlar herkes ii valla topikte çok güzel keyifler yerinde :82:

portakalım napıosun cnm?denk gelemiyoruz ya örgüye sardım bende kafamı dağıtayım die akşamüstü açıorum eşim gelmeden sen olmuyosun oaralar aysenle konuşup çıkıoyrum ama özledim ca denk geliris umarım msnde

ekocum gçmiş olsun bendede o diş problemi var korkyorum çektirmekten off kaçıorum bende

princess ay bikere ben öle oldum cnm bir sancı sanki bıçakladılar ve yığıldım öle yere çok kötüydü ama dikkat et hayatım sıcak tut kendini senin ordada yokturki anacım aslanpençesi civanperçemi iç diycem süper bir söktürücü bunlar

tancredi sen napıosun cnmmm nasıl keyfiler buay dikkat etmicem demişsin aynen cnm ay takıoruzda noluyo kendmizi yıpraıyourz işte herşey olcağına varıyo inşallah hepimiz güzel haberler alırız cnm
:82::82::82::82::82::92::92:

Geçmiş olsun canım,neden olmuş olabilir ki adetin son günlerinde,tam sökülemedi mi acaba genelde o ağrıya neden olur.
Eczaneci konusunda haklısın valla.
Benim eczacı arkadaşım var doktor gibi,derdini söyle hemen derman buluyor muayene gerektirmeyen hastalıklarda.

işallahh olmaz canım çünkü ben çok çekiyoprum her zaman kalktığımda bulantı olacak diye gece yatamıyorıum çok tedirgin oluyorum

Bulantıya leblebi iyi geliyormuş,tuzlu bisküvi falan biraz at ağzına bir de öyle dene bakalım.Bana öyle tavsiye ettiler doğum yapanlar ama bende bulantı yok :))

Zorum kuzum ör anam ör kafan dağılır bende başladım birine yardım olsun diye.Öğretirlerse yapıyorum da öyle kendiliğimden örnek falan çıkarmak hiç anlamıyrorum
yeğenine de bişeyler ör teyzesi :))
Özledim görüşemiyoruz hiç.Neyse şimdiden randevu alayım vadi başlayınca ben msn açarım bir yere gitmezsek,haberin olsun sende musayit olursan aç kuşum.

hepinizi öptüm kızlar

:2: alıyorum cnım ama ne fayda sabah midede bişey olmadığından çok kötü oluyorum hala da var fena da karnm ağrıyo ne kadar seni bebiş

:2:
alıyorum cnım ama ne fayda sabah midede bişey olmadığından çok kötü oluyorum hala da var fena da karnm ağrıyo ne kadar seni bebiş

İnşallah kısa sürede kurtulursun bu bulantılardan.Karın ağrısı neden oluyormuş peki?
Nasıl göbişin falan çıkmaya başladı mı?
Ben 6+6 dayım bugün daha fazla olmadı.

selamlar :92:
kaçırmışım herkesi
portakalcım dün gece msn açık kalmış başında değildim sonra yatmaya giderken baktım kapatmışsın
neyse denk geliriz inşlhh öptüm

zorum nediyon bacım başlamışsın yeleğine hade bakalım çabuk ör bende bi gayret kayınvalidenin aşlını bitirmyee çalışıyom maşallah yorgan gibi bişi oluyo ip yetmiycek :90:
sonra berabwr başlıycaz yeleğe

neyse öptüm çok herkezi

bu arada zorum az önce soğan suyunu yaktım nasıl ama
içeri geldim oturdum baya sonra koku gelmeye başladı anammm dedimm :84:
neyse allahtan fazla geç kalmadım

slm kuzularrrrr

portakalım gelmişsin can yine karşılaşamdık cnm ay kız bende yelek başlamak istedim kendime on defa söktüm hiç anlamıyorum bu işlerden düz örgü sadece yaparım cnm yeğenime ama giydirceiğini sanmam aysen hocam bana kameralı eğitim vericek gerçi örgü konusunda öğrenirsem döktürüm artık :82: hayırlısıyla eşyalar kıyafetler aldığın günleride görelim inşallah minnnak minnak kıayfetler

aysen nasıl becerdin anacım yakmayı soğanı oh dahada güzel kokmuştur soğanda nefret eder hale gedlim böööğğkk öpt seni can

hepiciğiniz öptüm kızçelerrrrrrrrrrrrr

aysencim nasılsın cnm? Nasıl oldun? sigara içmiyorsun değil mi?

Şifa olsun inşallah soğan kürleriniz.

zorum sen nasılsın?Çalışmalar nasıl gidiyor?Kuruyemiş yemeği ihmal etmeyin Hayırlısıyla gelsin cinsiyet de belli olsun da neler neler alırım kuzuma

İnşallah kısa sürede kurtulursun bu bulantılardan.Karın ağrısı neden oluyormuş peki?
Nasıl göbişin falan çıkmaya başladı mı?
Ben 6+6 dayım bugün daha fazla olmadı.

sanırsam gaz problemim başlıyor.sende başındasınn ama inş. dediğin gibi bulantın olmaz ben 7 haftalıktan beri çekiyorum günümü mahvdiyor iş yerinde çalışamıyoum işalklahh sende olmaz canım.göbeğim daha tam belli dğil ama hafif çıkmış.eşim çok seviyo günlük aa biraz daha büyümüş diye

Evet dün yazdıktan sonra aklıma geldi bundan sonraki karın ağrıları gazdan olabilir.cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyormuş,senin 1ay sonra belli olur heralde.
İlk bebek sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…