- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.161
made ilk hamilemiz sen olursun inşallah böceeem.
hadi tarihlerinizi verin listemizi yapalım
7 haftalık hamileyimmmmm en son 25 kasımda regl oldum. 16 aydan sonra beklenen şey gerçek olduu çok mutluyum rabbim tüm olmayanlara versinn:92::92::92::92:
7 haftalık hamileyimmmmm en son 25 kasımda regl oldum. 16 aydan sonra beklenen şey gerçek olduu çok mutluyum rabbim tüm olmayanlara versinn:92::92::92::92:
portakalım benide yaz 4 şubatta gelmesi lazımmm ama inşşşşş gelmezzz bebeişim yatar ordaaa:)
trknysmn günaydııın nasılsın cnm?
ıyıyım canımı sagol sen nasılsın iş - hamılelık nasıl gıdıyo
Tşk,iyiyim bende.İşteyim şimdilik bi sıkıntı yok.
Hamileliğiminde çok farkında değilim. Hatta çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu.
sadece çok iştahsızım,hiç birşey canım çekmiyor,bişey yiyesim gelmiyor
Yanlışlık varsa haber verirseniz düzeltirim arkadaşlar
canım benım dıkkat et artık kendıne uzun surede ac kalmamaya calıs bulantın var mı canım
hayirli gunler kizlar nasilsiniz?taze hamisler umarim hepiniz iyisinizdir.
portim ben regl oldum 15 ocakta bu ayda yok yani bebiseklermisin benide listeye yeni tarihimle beraber olurmu tatlim.
Allaha emanet olun.
benidee yazınnn2 kasımda regl oldum 11 haftalık hamileyimm
slmmm ben geldimmmm
portakalım iiyiyim kuşum sen napıosun bende şu çikolata kistine bitkissel bişi varmış ona bakıyodum rica etmiştim ismini ona bakıodum sen napıosun cnm?nasıl keyifler kuşum?bebiş nasıl bidahaki kontrol ne zaman bakalım?hımm sorular bukadarbende iyim işte soğan ve preseedle devam bakalım şimdilik
aysen yavru sen napıosu cnm???
sevtap keseni görmüşsün cnm hayırlsı olsun sağlıkla büyüsün inşallah cnm
kızlar herkes iyi inşallahhhhhhh hepinizi öpt
Dikkatli olmaya çalışıyorum,açlığı hiç sorma pek bişey yiyemiyorum.
Bulantılarda henüz başlamadı sadece sabahları biraz geç yiyorum,içim biraz tuaf oluyor açlıktan
Ben iyiyim sen nasılsın canım?
Hayırlısı olsun kuzum.bak ayağımızı sürdük devamı gelecek,üzülme hayırlısıyla gelsin inşallah
Ohh bir hamile dahahayırlı olsun sen zor zamanları baya atlatmışsın.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, inşallah hayırlı bir bebek olur.
Selam kızlarrrr, gece gece kimse yok amaDD Sabah okursunuz :))) Nasılsınız bakalım? Hamileler çoğalmış maşallah. İnşallah listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalır.
yok atlamatadım hayatım ya bulantı kusma mahvedior beniiama olsun sonunda bebişim olacak ya o yetiyo
esselam kızlar nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
tancredi inşlhh bu ay kocaman yumoşların olur ve sorunsuz bir şekilde toplanırlar
sevtapcım sende keseyi görmüşsün çok sevindim canım gözün aydın darısı pıt pıtlara
portakalım küçük porti nasıllar bakalım hadi gittiğinde sende pıtpıtları duyarsın inşlh
yorma kendini..şu mantar illetinden de kurtulamadın gitti he yapıştı sana
zorummm nirdesin bacım özleidm seni bugün görüşelim cameralı :89:
porticim benim adet tarihim 14 şubat o tarihte de gelmez ya yazalım bakalımYenilenmiş,güncellenmiş listemiz kızlar
Umarım beğenirsiniz
gözün aydın mine inşallah benim de büyür yumoşlar çok inatçı yaacnmm benim çok sewindim darısı başınaaaa benimm yumoşlarımm 21 olmuşş iğnemii wurundummmm çok mutluyumm çokk :)
slm canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantın halsizliğin falan var mı? geçen 2 aydır iğne tedavisi oluyorum bir sürü yumoş oluşuyor ama yeterli olgunluğa erişmiyor 13-14 'te kalıyor birkaç tanesi de 18 de kaldı E2 de tavan yapıyor doktor OHSS olacak diye ödü patlıyor vallacanım ben sana yazdıktan bi 10 dak sonra kapamak zorunda kaldım şimdi okuyabildim.saol canım amin.
bende purego vurulmustum 225 le baslamıstık,sen gecen ayda vurulmustun galiba ineleri buyumemişmiydi yumosların?gecen ay kac cc lik vurulmustun puregonu?umarım bu ay her sey yolunda gider,yumosların toplanır ve güzeeelce döllenir bebişlerin ve inşallah tutunur canım.rabbim gönlüne göre versin canım
çok sağol tatlım inşallah çok uğurlu geldin bak arkandan bir sürü hamiş haberi aldıkcanım sende başlamışsın iğnelere,tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Bu defa kocaman olsunlar inşallah ama hani olurda büyümesi yavaş giderse sen de bal ceviz fındık takviyesi yap büyümesine yardımcı olur.
inanıyorum bundan sonra hamile haberlerinin önü kesilmeyecek sırayla bebişler gelecek.
Hem bu aylar bizim topik için çok uğurlu,geçen yılda ardarda bir çok kişi hamile kalmıştı.
olur canım merak etme birşey çıkmadığına göre olur . istersen bir ay yumurta takibi yaptır bakalım gelişimi nasıl öğrenmiş olursun yumurtalama tarihlerinievet canım her 6 ayda bır turkıyeye gıttıgım zamn tum kontrollerımı yaptırıyorum sımdıya kadar allaha sukur hıc bısı cıkmadı ama 1 yıldan fazla oldu cocuk ıstıyoz ama oda olmuyo
tebrik ederim7 haftalık hamileyimmmmm en son 25 kasımda regl oldum. 16 aydan sonra beklenen şey gerçek olduu çok mutluyum rabbim tüm olmayanlara versinn:92::92::92::92:
Selam kızlarrrr, gece gece kimse yok amaDD Sabah okursunuz :))) Nasılsınız bakalım? Hamileler çoğalmış maşallah. İnşallah listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?