Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

7 haftalık hamileyimmmmm en son 25 kasımda regl oldum. 16 aydan sonra beklenen şey gerçek olduu çok mutluyum rabbim tüm olmayanlara versinn:92::92::92::92:

süper
Tebrik ederim
Allah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah

bugün mü öğrendin?

portakalım benide yaz 4 şubatta gelmesi lazımmm ama inşşşşş gelmezzz bebeişim yatar ordaaa:)

inşallah gelmez canım.çalışmalara devam et ama bırakma hamile kalmışımdır,yumurta çatlamıştır diye düşünme devam et.

canım benım dıkkat et artık kendıne uzun surede ac kalmamaya calıs bulantın var mı canım

Yanlışlık varsa haber verirseniz düzeltirim arkadaşlar

hayirli gunler kizlar nasilsiniz?taze hamisler umarim hepiniz iyisinizdir.

portim ben regl oldum 15 ocakta bu ayda yok yani bebis eklermisin benide listeye yeni tarihimle beraber olurmu tatlim.

Allaha emanet olun.

canım benım dıkkat et artık kendıne uzun surede ac kalmamaya calıs bulantın var mı canım

Dikkatli olmaya çalışıyorum,açlığı hiç sorma pek bişey yiyemiyorum.
Bulantılarda henüz başlamadı sadece sabahları biraz geç yiyorum,içim biraz tuaf oluyor açlıktan

hayirli gunler kizlar nasilsiniz?taze hamisler umarim hepiniz iyisinizdir.

portim ben regl oldum 15 ocakta bu ayda yok yani bebis eklermisin benide listeye yeni tarihimle beraber olurmu tatlim.

Allaha emanet olun.

Ben iyiyim sen nasılsın canım?
Hayırlısı olsun kuzum.bak ayağımızı sürdük devamı gelecek,üzülme hayırlısıyla gelsin inşallah

benidee yazınnn2 kasımda regl oldum 11 haftalık hamileyimm

Ohh bir hamile daha hayırlı olsun sen zor zamanları baya atlatmışsın.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, inşallah hayırlı bir bebek olur.

slmmm ben geldimmmm

portakalım iiyiyim kuşum sen napıosun bende şu çikolata kistine bitkissel bişi varmış ona bakıyodum rica etmiştim ismini ona bakıodum sen napıosun cnm?nasıl keyifler kuşum?bebiş nasıl bidahaki kontrol ne zaman bakalım?hımm sorular bukadar bende iyim işte soğan ve preseedle devam bakalım şimdilik

aysen yavru sen napıosu cnm???

sevtap keseni görmüşsün cnm hayırlsı olsun sağlıkla büyüsün inşallah cnm

kızlar herkes iyi inşallahhhhhhh hepinizi öpt

işteyim canım bildiğin gibi..
kafam rahat bu aralar stresim sıkıntım gitti şimdilik.
doktora haftaya izin günümde gideceğim kısmetse canım.

bu arada vajınal progestan kullanıyorum ya ben 10 gündür falan aralıksız sanırım mantar yapmaya başladı ,kaşıntı tutuyor beni yine..
Şu mantar illetinden kurtulamadım gitti ya,hamilelikte de yapışmasa bari

inşallah şifa olur canım kullandığın herşey tamda yumurtlama günlerindeymişsin inşallah çat diye gelir bebişin

Selam kızlarrrr, gece gece kimse yok ama DD Sabah okursunuz :))) Nasılsınız bakalım? Hamileler çoğalmış maşallah. İnşallah listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalır.

yok atlamatadım hayatım ya bulantı kusma mahvedior benii ama olsun sonunda bebişim olacak ya o yetiyo

esselam kızlar nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
tancredi inşlhh bu ay kocaman yumoşların olur ve sorunsuz bir şekilde toplanırlar
sevtapcım sende keseyi görmüşsün çok sevindim canım gözün aydın darısı pıt pıtlara
portakalım küçük porti nasıllar bakalım hadi gittiğinde sende pıtpıtları duyarsın inşlh
yorma kendini..şu mantar illetinden de kurtulamadın gitti he yapıştı sana
zorummm nirdesin bacım özleidm seni bugün görüşelim cameralı :89:

Selam kızlarrrr, gece gece kimse yok ama DD Sabah okursunuz :))) Nasılsınız bakalım? Hamileler çoğalmış maşallah. İnşallah listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalır.

Kıs sen nerelerdesin bakim iyice boşaladın buraları ha
Ben iyiyim,sen ve prensesin nasıl canım?

yok atlamatadım hayatım ya bulantı kusma mahvedior benii ama olsun sonunda bebişim olacak ya o yetiyo

Bende pek bulantı yok,şuan için rahatım bakalım ilerisi nasıl olacak böyle mi devam eder yoksa bir kaç hafta sonra başlar mı?
bulantı nasıl oluyor mesela içten içe miden mi bulanıyor yoksa her bulandığında çıkartıyor musun?

aysen kuşum çok özledim ben seni,nerelerdesin yavru neden pek girmiyorsun nete?
Herşey yolunda mı bi sıkıntı yoktur inşallah

önümüzdeki hafta gideceğiz Allah nasip ederse kalp atışı için,hayırlısıyla inşallah duyarız
bugün daha rahatım progestanı bıraktım,o yapıyormuş içerde kaşıntı çünkü ha bire sıkıyorsun ilacı içerde birikiyor çıkmayınca huzursuz ediyor sanırım.

Merhabalar efendiimmm

Yenilenmiş,güncellenmiş listemiz kızlar

Umarım beğenirsiniz
porticim benim adet tarihim 14 şubat o tarihte de gelmez ya yazalım bakalım

cnmm benim çok sewindim darısı başınaaaa benimm yumoşlarımm 21 olmuşş iğnemii wurundummmm çok mutluyumm çokk :)
gözün aydın mine inşallah benim de büyür yumoşlar çok inatçı yaa

slm canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantın halsizliğin falan var mı? geçen 2 aydır iğne tedavisi oluyorum bir sürü yumoş oluşuyor ama yeterli olgunluğa erişmiyor 13-14 'te kalıyor birkaç tanesi de 18 de kaldı E2 de tavan yapıyor doktor OHSS olacak diye ödü patlıyor valla geçen ay 900 megon mu ne onu kullandım birkaç doz da puregon kullandım olmadı. Bu ay yine puregona başladık ama daha yüksek dozda gidiyoruz. sürekli E2 kontrolü yapıyorum bakalım ya kısmet çok rahat artık kafam hiç stresim kalmadı senin doz çok yüksekti diye hatırlıyorum ben daha düşük dozda hiç deneme yapmış mıydınız? Toplam kaç doz kullandın?

çok sağol tatlım inşallah çok uğurlu geldin bak arkandan bir sürü hamiş haberi aldık ben de de bir rahatlık anlamış değilim valla sanırım topikteki hamiş haberleri işimdeki gelişmeler moralimi düzeltti bu ay pek hamileliğe pek endeksli yaşamıyorum bakalım bir de böyle deneyelim

evet canım her 6 ayda bır turkıyeye gıttıgım zamn tum kontrollerımı yaptırıyorum sımdıya kadar allaha sukur hıc bısı cıkmadı ama 1 yıldan fazla oldu cocuk ıstıyoz ama oda olmuyo
olur canım merak etme birşey çıkmadığına göre olur . istersen bir ay yumurta takibi yaptır bakalım gelişimi nasıl öğrenmiş olursun yumurtalama tarihlerini

7 haftalık hamileyimmmmm en son 25 kasımda regl oldum. 16 aydan sonra beklenen şey gerçek olduu çok mutluyum rabbim tüm olmayanlara versinn:92::92::92::92:
tebrik ederim çok mutlu oldum

selam canım iyiyiz bu aralar hamile haberleriyle keyfimiz yerinde siz nasılsınız tatlı kızın nasıl geceleri uyutuyor mu seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…