Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ilk bebek evet 16 haftadan önce söylemiyorlarmış yoksa haftaya randevum var.

senin öğrenmene az kaldı ,hayırlısı olsun inşallah

Porticim merhaba canım nasılsın

merhaba hoşgeldin canım,nerelerdesin görüşemiyoruz msnde de denk gelmiyor?
herşey yolunda değil mi,bi sıkıntı yok
bulantılar başladı mı sen de?
şimdi çıkmak zorundayım öpüyorum çook

sağol canım,rabbim sanada en tez zmanda görmeyi nasip eder inşallah.

slm canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantın halsizliğin falan var mı? geçen 2 aydır iğne tedavisi oluyorum bir sürü yumoş oluşuyor ama yeterli olgunluğa erişmiyor 13-14 'te kalıyor birkaç tanesi de 18 de kaldı E2 de tavan yapıyor doktor OHSS olacak diye ödü patlıyor valla geçen ay 900 megon mu ne onu kullandım birkaç doz da puregon kullandım olmadı. Bu ay yine puregona başladık ama daha yüksek dozda gidiyoruz. sürekli E2 kontrolü yapıyorum bakalım ya kısmet çok rahat artık kafam hiç stresim kalmadı senin doz çok yüksekti diye hatırlıyorum ben daha düşük dozda hiç deneme yapmış mıydınız? Toplam kaç doz kullandın?

SLM CANIM,ŞİMDİLİK İYİ GİDİYOR,HERHANGİ BİR BELİRTİM YOK,BEL AGRISI VE ARA ARA KASIKLARIMA BATMALAR HARİCİNDE.RAHAT OL CANIM,DUA ET SÜREKLİ.
TATLIM BEN 225 LE BASLADIM TAM HATIRLAYAMADIM CANIM SUAN AMA ZANNEDERSEM TOPLAM 2200 CCLİK VURULDUM GALİBA..İNŞALLAH BU KEZ HERSEY YOLUNDA GİDER VE MELEGİN GELİR CANIM.BEN İNANIYORUM 2011 HEPİMİZE UGURLU GELİCEK.

evet çok heyecanlıyım ama ya bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıyosunuz?

sağol kuşum iyiyim çok şükür bugün abimin doğum günü tüm gün hazırlık yaptım

sigarayı arada içiyorum 2 3 belli olmuyo ama eskisi gibi içmiyorum o kesin
biraz hırıltım başlayınca hemen bırakıyorum gözüm yemiyo

sen nasılsın kontrole az kaldı herhalde
denk gelemez olduk..gerçi bende bu ara pek yoğunum
öptüm canım

merhaba hoşgeldin canım,nerelerdesin görüşemiyoruz msnde de denk gelmiyor?
herşey yolunda değil mi,bi sıkıntı yok
bulantılar başladı mı sen de?
şimdi çıkmak zorundayım öpüyorum çook[/QUOTE]

MERHABA CANIM,EVET DENK GELEMİYORUZ HİÇ.PCDE SORUN VAR BİZİMDE GİREMYORUM.ŞİMDİ KOMSUDAYIMDA Bİ BAKIYIM DEDİM.YOKSUNUZ :)
ŞİMDİLİK HERSEY YOLUNDA CANIM,SENİN NASIL GİDİYOR?BULANTILR HENÜZ YOK TATLIM,ANLADIGIM KADARIYLA SENİNDE HENÜZ YOK.DOKTORA NE ZAMAN GİDİCEKSİN CANIM?

slm kızlar
ben de güzel haberler var yumoşlar nihayet 19mmleri gördü çarşamba günü toplama işlemi yapılacak gelişmelerden yine haberdar ederim sizi

kızlar hakkınızı helal edin uzun bi müddet buralarda olmuycam sanırım
helal olsun canım nereye hayırdır habersiz bırakma bizi

bu arada zorum az önce soğan suyunu yaktım nasıl ama
içeri geldim oturdum baya sonra koku gelmeye başladı anammm dedimm :84:
neyse allahtan fazla geç kalmadım
kızlar ben bu ay bal+polen+arusütü kullandım kaç aydır inat eden yumoşlar bua y cevap verdi rahim çeper kalınlığı da çok iyi durumdaymış doktorun dediğine göre çok önemliymiş tutunması için bilmiyorum tesadüf mü ama bal işe yaradı galiba :44:

sagol canım valla geç kalmadan ve hamile kalmadan dişlerinize baktırın kızlar malesef beni hamileliklerde etkiledi diş konusunda sütünüzü için bol bol

[

Geçmiş olsun canım,rahatlamışsındır ağrıdan kurtuldun.
Onun dışında nasılsın?Herşey yolunda mı?
Son iki günde dişini çektirdiğini söyleyen 3. kişisin,sanırım dişlerimize gereken önemi vermiyoruz çekmeye kadar geliyor,geç kalıyoruz bazı şeyler için.Mesela ben de dişim ağrımadan dişçiye gitmem ama yanlış.
Afiyet olsun ooh dinlen biraz babaları gelmiş nasıl olsa[/QUOTE]
sagol canım evet gereken önemi vermiyoruz kalp atışlarını dinlemeye gitinmi portakalcım inşallah bulantım yok diyosun umarımda olmaz çok kötü oluyo bulantı kolay geçsin hamileliiginiz b

Günaydın Kızlar,nasılsınız herkes iyidir umarım

bir kaç gün önce lekelenme başladı bende

doktora gittik,10 gün rapor verdi yine,ayakta kalmak yasak,kanamaya karşı bi iğne verdi ağrısı 2 gün geçmedi.bir de düşük tehlikesine karşı progestan 200mg ilaç kullanıyorum ağızdan.

3gündür kayınvalidemdeyim,onlar bakıyor dün gece eve geldik yatmaya şimdi tekrar oraya gideceğim kalmaya,merak etmeyin kkya girmiyorum diye.

dualarınızı eksik etmeyin hepinizi öptüm canım arkadaşlarım

geçmiş olsun porticim hayırlı haberlerle gel

cok gecmis olsun canim.insallah bu günleride atlatacaksin.

cok cok gecmıs olsun canım benım hersey yoluna gırcek ınsallah en kısa zamnda sen ıcını ferah tut emıııı moralınıde bozmamaya calıs kendıne cok cok ıyı bak guzel haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…