- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.201
ilk bebek evet 16 haftadan önce söylemiyorlarmış yoksa haftaya randevum var.
Porticim merhaba canım nasılsın
esselam kızlar nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
tancredi inşlhh bu ay kocaman yumoşların olur ve sorunsuz bir şekilde toplanırlar
sevtapcım sende keseyi görmüşsün çok sevindim canım gözün aydın darısı pıt pıtlara
Portakalım küçük porti nasıllar bakalım hadi gittiğinde sende pıtpıtları duyarsın inşlh
yorma kendini..şu mantar illetinden de kurtulamadın gitti he yapıştı sana
Zorummm nirdesin bacım özleidm seni bugün görüşelim cameralı :89:
senin öğrenmene az kaldı ,hayırlısı olsun inşallah
merhaba hoşgeldin canım,nerelerdesin görüşemiyoruz msnde de denk gelmiyor?
herşey yolunda değil mi,bi sıkıntı yok
bulantılar başladı mı sen de?
şimdi çıkmak zorundayım öpüyorum çook
aysencim nasılsın cnm? Nasıl oldun? sigara içmiyorsun değil mi?
Şifa olsun inşallah soğan kürleriniz.
zorum sen nasılsın?Çalışmalar nasıl gidiyor?Kuruyemiş yemeği ihmal etmeyinHayırlısıyla gelsin cinsiyet de belli olsun da neler neler alırım kuzuma
helal olsun canım nereye hayırdır habersiz bırakma bizikızlar hakkınızı helal edin uzun bi müddet buralarda olmuycam sanırım
kızlar ben bu ay bal+polen+arusütü kullandım kaç aydır inat eden yumoşlar bua y cevap verdi rahim çeper kalınlığı da çok iyi durumdaymış doktorun dediğine göre çok önemliymiş tutunması için bilmiyorum tesadüf mü ama bal işe yaradı galiba :44:bu arada zorum az önce soğan suyunu yaktım nasıl ama
içeri geldim oturdum baya sonra koku gelmeye başladı anammm dedimm :84:
neyse allahtan fazla geç kalmadım
günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıosunuz bakalım canlar herkes ii valla topikte çok güzel keyifler yerinde:82:
portakalım napıosun cnm?denk gelemiyoruz ya örgüye sardım bendekafamı dağıtayım die akşamüstü açıorum eşim gelmeden sen olmuyosun oaralar aysenle konuşup çıkıoyrum ama özledim ca denk geliris umarım msnde
ekocum gçmiş olsun bendede o diş problemi var korkyorum çektirmekten off kaçıorum bende
princess ay bikere ben öle oldum cnm bir sancı sanki bıçakladılar ve yığıldım öle yere çok kötüydü ama dikkat et hayatım sıcak tut kendini senin ordada yokturki anacım aslanpençesi civanperçemi iç diycem süper bir söktürücü bunlar
tancredi sen napıosun cnmmmnasıl keyfiler buay dikkat etmicem demişsin aynen cnm ay takıoruzda noluyo kendmizi yıpraıyourz işte herşey olcağına varıyo inşallah hepimiz güzel haberler alırız cnm
:82::82::82::82::82::92::92:
zorcum iyiyim canım inşallah daha iyi olucaz hep beraber hastaneyi aşındırdım bu ay elimiz boş dönmeyiz inşallah
günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıosunuz bakalım canlar herkes ii valla topikte çok güzel keyifler yerinde:82:
portakalım napıosun cnm?denk gelemiyoruz ya örgüye sardım bendekafamı dağıtayım die akşamüstü açıorum eşim gelmeden sen olmuyosun oaralar aysenle konuşup çıkıoyrum ama özledim ca denk geliris umarım msnde
ekocum gçmiş olsun bendede o diş problemi var korkyorum çektirmekten off kaçıorum bende
princess ay bikere ben öle oldum cnm bir sancı sanki bıçakladılar ve yığıldım öle yere çok kötüydü ama dikkat et hayatım sıcak tut kendini senin ordada yokturki anacım aslanpençesi civanperçemi iç diycem süper bir söktürücü bunlar
tancredi sen napıosun cnmmmnasıl keyfiler buay dikkat etmicem demişsin aynen cnm ay takıoruzda noluyo kendmizi yıpraıyourz işte herşey olcağına varıyo inşallah hepimiz güzel haberler alırız cnm
:82::82::82::82::82::92::92:
Günaydın Kızlar,nasılsınız herkes iyidir umarım
bir kaç gün önce lekelenme başladı bende
doktora gittik,10 gün rapor verdi yine,ayakta kalmak yasak,kanamaya karşı bi iğne verdi ağrısı 2 gün geçmedi.bir de düşük tehlikesine karşı progestan 200mg ilaç kullanıyorum ağızdan.
3gündür kayınvalidemdeyim,onlar bakıyor dün gece eve geldik yatmaya şimdi tekrar oraya gideceğim kalmaya,merak etmeyin kkya girmiyorum diye.
dualarınızı eksik etmeyin hepinizi öptüm canım arkadaşlarım
doktora gittik,10 gün rapor verdi yine,ayakta kalmak yasak,kanamaya karşı bi iğne verdi ağrısı 2 gün geçmedi.bir de düşük tehlikesine karşı progestan 200mg ilaç kullanıyorum ağızdan.
3gündür kayınvalidemdeyim,onlar bakıyor dün gece eve geldik yatmaya şimdi tekrar oraya gideceğim kalmaya,merak etmeyin kkya girmiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?