Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

gunaydın canım hemen aklına kotu seyler gelmesın belkı stres yapmıssan ondan gecıkmıs olabılırsın yada daha erken oldugu ıcınde cıkmamıs olabılır bırazdaha bekkledıkten sonra kan testı yaptır canım onda kesın sonuc alırsın ALLAH GONLUNE GORE VERIR INSALLAH MORALINI BOZMA EMİİİİ[/QUOTE]

salıya kadar kan testi yaptıramam.çok moralim bozuk.ağlayıp duruyorum

salıya kadar kan testi yaptıramam.çok moralim bozuk.ağlayıp duruyorum[/QUOTE]

canım benım moralını yuksek tut ve pozıtıf dusun kı dusundugun olsun ınan aglamakla kendıne zarar verıyosun aglama ben kendımı tanınmayacak hale getırene kadar kac gun sabhlara kadar agladım ama elıme gecen bısı olmadı ınan hersey olacagına varır sen stres yapma bısı yokmus gıbı davran dusunmemeye calıs kendını nasıl ıyı hıssedeceksen ole yap aglamak yokkkkkkk

evett cnmm mucize walla ama şuna inandım incir ceviz bal işe yarıyo iki günde 6 mm büyümüşler doktor bile şaşırdıı:)komaya gircektim bal ceviz yerkennn ayy innşşş tutarlardaaa bende hamileler listesine yazılsın adımm:)

İyi geceler kızlar

olur canım benım 11 ocak regl gunum

Ee 11 ocak geçti,senin günün mü geçmişti? :26:

canıım,olsun hersey yolunda ya önemi yok,inan bende deriiin bir ooooooooh cektim iyi haberlerini alınca,tekrar gözün aydın canım,sıra bende bakalım pazartesi inşallah bende güzel haberler veririm canım

İnşallah senden de güzel haber gelecek,keseyi görürsün inşallah

Moralini bozma,bazen geç çıkabiliyor.Doktora gidip olmazsa kan testi yaptır hem de muayene ol, gebelik yoksa nedenini de öğrenmiş olursun.Eğer gecikme yaşamıyorsan normalde bence ihmal etme cnm.
İnşallah süpriz bi haberle gelirsin

Amin inşallah tutar seve seve hamileler arasına alırım.Bu arada gelecek tarihini söylersen seni de şimdilik bekleyenler arasına yazayım

Bal ve kuruyemişlerin işe yaradığına sevindim,üzüldüğüne deymedi bak gördün mü?inşallah vesile olur bebişin de gelir bu ay

Yanlışlık varsa haber verirseniz düzeltirim arkadaşlar

günaydın canlarrrrrrrrrr,,

portakalım işe başladın sanırım bugün kendnii fazla yorma hayatım ani hareketler yapma kib emi öpt seni cnm

aysen karusu günaydın napıosun yavrucan?öpt seni

kızlar herkes ii umarım hepinizi öpt

:92::82::98::96::96::97::78:

Günaydın Kızlar

dün başladım ve çok zor geçti,her tarafıma ağrılar girdi,o kadar gün evde yata yata tabi hamlamışım

Her fırsatta su içtim fayda olsun diye ve durmadan wc ye taşındım :)

aysen garusu nerdesin kıss gene temizlik mi yapıyon :2:

zorum ani hareket yapmamaya çalışıyorum,sen nasıl oldun bakim,ha bu arada dün nette bişi okudum görüşürsek bana hatırlat yazayım sana şimdi burda ayıp olur

skorpion hemen yazıyorum canım,prensesimizi nasıl atlamışım ben

made ee inşallah yine uğurlu gelir canım

trknysmn cnm son adet tarihini değil adet olacağımız tarihi yazıyoruz listeye,kimin günü gelmiş,kimin günü geçiyor biliyoruz.

Canlar,kader arkadaslarım,doktordan geldik şimdi kesemizi gördük rabbime şükürler olsun,şimdilik herşey yolundaymış.darısı sizlere artık canlar,rabbim hepinize en tez zmanda yasatsın inşallah bu duyguyu,bizede saglıkla tamamına erdirsin inşallah.

Tancredi nasılsın tatlım bugun doktora gidicektn yalnıs hatırlamıyorsam gittinmi canım ne oldu baslıyormusun tedaviye?

iyiyim canım yazılanları okuyordum gözün aydın keseyi görmüşsün tebrik ederim Allah Kıucağına almayı nasip etsin inşallah doktor beni cumartesi çağırdı gittim adetin 2. günüydü zaten. pazar günü de iğnelere başladık. puregon kullanıyorum yine doz 150 den başladık. Bakalım inşallah bu ay büyüyecek yumurtalar toplama işlemi yapıcaz bir aksilik olmazsa

canım ben sana yazdıktan bi 10 dak sonra kapamak zorunda kaldım şimdi okuyabildim.saol canım amin.
bende purego vurulmustum 225 le baslamıstık,sen gecen ayda vurulmustun galiba ineleri buyumemişmiydi yumosların?gecen ay kac cc lik vurulmustun puregonu?umarım bu ay her sey yolunda gider,yumosların toplanır ve güzeeelce döllenir bebişlerin ve inşallah tutunur canım.rabbim gönlüne göre versin canım

Amiin canım
Ohh çok sevindim canım, pıt pıtları da duyunca sevincin ikiye katlanır.

canım sende başlamışsın iğnelere,tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Bu defa kocaman olsunlar inşallah ama hani olurda büyümesi yavaş giderse sen de bal ceviz fındık takviyesi yap büyümesine yardımcı olur.
inanıyorum bundan sonra hamile haberlerinin önü kesilmeyecek sırayla bebişler gelecek.
Hem bu aylar bizim topik için çok uğurlu,geçen yılda ardarda bir çok kişi hamile kalmıştı.

anladım canım benım sana cevap yazdıgımda hastaydım zaten o yuzden o tarıhı verdım subattada 11 de olurum herhalde 1 gun ya ılerı yada gerı gıdıyo benım takvımım

hayırlı olsun canım benım cok sevındım ALLAH SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…