- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.141
gunaydın canım hemen aklına kotu seyler gelmesın belkı stres yapmıssan ondan gecıkmıs olabılırsın yada daha erken oldugu ıcınde cıkmamıs olabılır bırazdaha bekkledıkten sonra kan testı yaptır canım onda kesın sonuc alırsın ALLAH GONLUNE GORE VERIR INSALLAH MORALINI BOZMA EMİİİİ
Teşekkür ederim canımiçim biraz daha rahatladı şükürler olsun
Sağol canımın içiooh rahatladım valla hamileyim bile diyemiyordum artık.Tadını çıkartmaya başladım bugün.Darısı başınıza dua ediyorum hep,arkamdan yetişin Allahın izniyle :92:
valide geldi o yüzden pcyi kapadım canım,yarın son günüm işe başlıyorum inşallah denk geliriz
Amin canım inşallah
Bu arada geçmiş olsun bebişlere,inşallah çabuk atlatırsınız
süpeer bak herşey yolunda gidiyor 20 olsun derken 21 olmuş gördün müooh senin içinde sevindim bak,hayırlısıyla tutar inşallah
sağol ekocum ,inşallah gittiğimizde onlarıda duyarız.
Relax bundan sonra inş.
Çook geçmiş olsun,diş ağrısını yaşamıştım daha önce bilirim ne felaket bişi olduğunu,kanal tedavisi ve dolgu yapılmıştı ama o gece sabaha kadar 3-4 saat arayla ağrı kesici içiyordum ağrı geçsin diye bana mısın demiyordu.İltihap varsa antibiyotik vermiştir çekmezler.
Sınavda başarılar,Allah zihin açıklığı versin
olur canım benım 11 ocak regl gunum
canıım,olsun hersey yolunda ya önemi yok,inan bende deriiin bir ooooooooh cektim iyi haberlerini alınca,tekrar gözün aydın canım,sıra bende bakalım pazartesi inşallah bende güzel haberler veririm canım
günaydın arkadaşlar...moralim çok bozuk...çarşamba günü adet olmam gerekiyordu.hala olmadım.2 kez test yaptım.çıkmadı negatif yani.acaba ben de kist mi var da adet olamadım.gebelik yok mu acaba.kafama türlü türlü düşünceler geliyor(((
evett cnmm mucize walla ama şuna inandım incir ceviz bal işe yarıyo iki günde 6 mm büyümüşler doktor bile şaşırdıı:)komaya gircektim bal ceviz yerkennn ayy innşşş tutarlardaaa bende hamileler listesine yazılsın adımm:)
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
BEBEKLERİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
ekobero(E)
hayat_77 (E)
dmtumt84 (E)
berrakada(K)
sleepy80(E)
a&s (E)
pembehera (K)
justing76 (K)
eliftanerbektas
demetnur
kelebek_1974
tuba373(K)
bafo (K)
eren sezen(E)
derindenizzz
hayal1403
dilemma(K-E)
kardelen_cicegi
has_bahce
gonca85gonca
HAMİLELERİMİZ
skorpion
yakamozzz33
ayseece
portakal_suyu
sevtap41
:92: OCAK Ve ŞUBAT LİSTEMİZ
anka1297_________ ?
sevecen86_________?
trknysmn__________11 Ocak
turkuaz84__________13 Ocak
minne59__________?
Tancredi__________15 Ocak
Princess of Rain____21 Ocak
flan______________26 Ocak
aysen_34_________29 Ocak
zorxx____________31 Ocak
d_kupcu_________ 9 Subat
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
İyi geceler kızlar
Ee 11 ocak geçti,senin günün mü geçmişti? :26:
yok canım ya nerdeeee yarın bıtıyo ınsallahsonra calısmalara devam
Yanlışlık varsa haber verirseniz düzeltirim arkadaşlar
Tancredi nasılsın tatlım bugun doktora gidicektn yalnıs hatırlamıyorsam gittinmi canım ne oldu baslıyormusun tedaviye?
iyiyim canım yazılanları okuyordum gözün aydın keseyi görmüşsün tebrik ederim Allah Kıucağına almayı nasip etsin inşallahdoktor beni cumartesi çağırdı gittim adetin 2. günüydü zaten. pazar günü de iğnelere başladık. puregon kullanıyorum yine doz 150 den başladık. Bakalım inşallah bu ay büyüyecek yumurtalar toplama işlemi yapıcaz bir aksilik olmazsa
Canlar,kader arkadaslarım,doktordan geldik şimdi kesemizi gördük rabbime şükürler olsun,şimdilik herşey yolundaymış.darısı sizlere artık canlar,rabbim hepinize en tez zmanda yasatsın inşallah bu duyguyu,bizede saglıkla tamamına erdirsin inşallah.
iyiyim canım yazılanları okuyordum gözün aydın keseyi görmüşsün tebrik ederim Allah Kıucağına almayı nasip etsin inşallahdoktor beni cumartesi çağırdı gittim adetin 2. günüydü zaten. pazar günü de iğnelere başladık. puregon kullanıyorum yine doz 150 den başladık. Bakalım inşallah bu ay büyüyecek yumurtalar toplama işlemi yapıcaz bir aksilik olmazsa
Günaydın Kızlar
dün başladım ve çok zor geçti,her tarafıma ağrılar girdi,o kadar gün evde yata yata tabi hamlamışım
Her fırsatta su içtim fayda olsun diye ve durmadan wc ye taşındım :)
aysen garusu nerdesin kıssgene temizlik mi yapıyon :2:
zorum ani hareket yapmamaya çalışıyorum,sen nasıl oldun bakim,ha bu arada dün nette bişi okudum görüşürsek bana hatırlat yazayım sana şimdi burda ayıp olur
skorpion hemen yazıyorum canım,prensesimizi nasıl atlamışım ben
made eeinşallah yine uğurlu gelir canım
trknysmn cnm son adet tarihini değil adet olacağımız tarihi yazıyoruz listeye,kimin günü gelmiş,kimin günü geçiyor biliyoruz.
Canlar,kader arkadaslarım,doktordan geldik şimdi kesemizi gördük rabbime şükürler olsun,şimdilik herşey yolundaymış.darısı sizlere artık canlar,rabbim hepinize en tez zmanda yasatsın inşallah bu duyguyu,bizede saglıkla tamamına erdirsin inşallah.
anladım canım benım sana cevap yazdıgımda hastaydım zaten o yuzden o tarıhı verdım subattada 11 de olurum herhalde 1 gun ya ılerı yada gerı gıdıyo benım takvımım
o zaman süper düzenli demek adetin.
Doktora gidiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?