Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selamlar kızlar herkesler iyidir inşlh
portim inşlh çabucak toparlanırsın rabbim bir daha yaşatmasın böyle acı...
şeytanın bacağını kırdık arkandan gelicez diyoduk nasip kısmet her şerde bi hayır vardır muhakkak

zorum nirdesin bacım dün geç geldim eve dediğim gibi yazmışsın ama
eşim 5 den sonra göreve gidicek evdeysen aç da iki sohbetin belini kıralım kahve sigara işleğinde

tancredi inşlh keseyi ve kalp atışını sorunsuz görürsünüz canım

sevtapcım senin nasıl gidiyo hamilelik baya oldu herhalde artık cinsiyetini bilem öğrenirsiniz

berrakcım sende pek uğramıyosun denk gelmiyoruz öptüm senide kuzunla

skor bacım seninde sayılı günler kaldı resimlerini bekliyoruz sağlıcakla inşlh

insallah canim insallah.o günler bir gelsin paylasmazmiyim hic.yarin doktor kontrolüm var bakalim nasil bizim prenses

arkadaşlar dün tahlil yaptırdım negatif geceside adet oldum çok ağladım eşimede dünyayaı zindan ettim istanbulda bi doktor soyledi bi tanaıdığım alman hastanesinde memoriyılda sonuç alamayanlar bile buna gidiyomuş acı bademin doktoru bi gidiyim memnun kalırsam tavsiye ederim allahım istemeyen zınk diye hamile kalıyo bizim neden olmuyo her ay hüsran http://www.kadinlarkulubu.com/image...dinlarkulubu.com/images/smilies/umursamaz.gif

Selam kızlar, nasılsınız?

Aysencim evet pekk giremedim, annemler bendeydi. Şimdi de kardeşim bende. Bu haftadan sonra da ben gidicem annemlere kalmaya, yine pek giremiycem yani. Sen nasılsın neler yapıyosun bakalım ?

Son düzenleme:
slm kızçelerrrrrrrrrrrr nasılsınız keyifler iyifir umarım hepinizin...

ne güzel biara hep güzel haberler arka arkaya geldi şimdi bir durgunluk var yine inşallah yine güzel haberler alırız en yakın zamanda

tancredi ve sevtap taze anneler nerlerdesiniz keyifler nasıl bizi habersiz bırakmayın canlarr..

portakalım sen naptın kuşum iyisin artık önümüzdeki maçlara bakıcaz can

feridesra üzülme cnm en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın inşallah doktorun sana faydası olur

neyse hepiciğinizi öpt kızlarrrrrrr
skorpioncum kızın iyidir kocaman olmştur kesin görmüşsündür slm söle bize dua etsin teyzelerine lütfen iimi

aysen cim nasıl oluyım canım iyiyiz allaha şükür.gecen hafta doktordaydık hersey yolunda şimdilik.2.5 aylık olduk.sekerim cinsiyet için henüz erken ama doktorum kalp atıslarının hızından kız olabilir dedi bakalım saglıklı olsunda ayrım yok canım biliyorsun.bizi bu konulardan bizden baska kim anlar.ama kızım olursa güzel olur

hayırlısı olsun canım vardır rabbimin bir bildiği,

zorum biz iyiyiz canım keyifler yerinde,migde bulantılarım oluyo yeni yeni.ve bel agrılarım devam ediyo sabahları bunların dısında iyiyiz canım sen nasılsın?

sevtapçım ne güzel bir duygu deme ay 2.5 aylık olmuş maşallah yeğenimize darısı başımıza cnm valla bende nasıl olayım sevtapçım düşünüyorum kara kara nasıl kalkıcaz bu tedavinin altından die kaça maloldu size cnm ben sürekli sorarım artık :26: bide başlarsam artık katlancanız azıcık cnm

kızlar portakalım ve aysen msnim bozuldu canlar açılmıo hbr verim dedim burdan bari öpt sizi

selam kizlar biz geldik.haberlerimiz güzel minigim 2 kilo olmushersey yolunda dedi doktor gelisimi iyiymis..sadece bebegi cok asagida tasidigim icin yatmam sart en azindan 3,4 hafta daha dayanmaliyim sonrasinda da dogsada sorun olmaz dedi..simdilik acilma yok ama rahim agzi 3 haftaki ölcümden dahada kisa cikti.2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalim hakkimizda hayirlisi.öpüyoruz hepinizi

ağlasakda sızlasakda elden gelen bişi yok canım sende bu kadar stres yapma vakti saati gelmemiş henüz demekki

Selam kızlar, nasılsınız?

Aysencim evet pekk giremedim, annemler bendeydi. Şimdi de kardeşim bende. Bu haftadan sonra da ben gidicem annemlere kalmaya, yine pek giremiycem yani. Sen nasılsın neler yapıyosun bakalım ?
sende ben gibi yoğundun demek
bende haftaya gidicem bakalım
prensesi ve seni öpüyorum

evet canım rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin
kız erkek farketmez ama bende ilk kızım olsa diye çok istiyorum

ay anladık canım dün gece zaten bişiler olduğunu
ay çabuk hallet bak bugün evdeydim kamera seside düzelmişti tam da :)
öptüm kuzum

çok sevindim canım hadi bakalım az daha gayret
valla el birliğiyle doğurtucaz seni burda

kızlar dün doktora gittim keseyi gördük 8 mm'lik 1 tane kese var yerleşmesi falan herşey iyi ama maksimum koruma istiyor doktor buraya getirene kadar çok uğraştık dedi 3 ay ev-iş yapacaksın. uzak yere falan gitmek yok dedi öyle olunca annemlere- kayınvalidemlere falan gidemiycem artık onlar bana gelecekler bu daha mı iyi bilmiyorum tabi eve misafir gelince yorulmamak mümkün mü ailelere telefon açtık herkes ayaklandı kayınvalide fenalaşacak diye korktum yani
haftaya kalp atışları ve tahlil için tekrar kontrol var çok şükür iyi gidiyor ama birşey olacak diye korkuyorum
bu arada doktor herhangi tarafında bir his var mı dedi var sol tarafımda gibi bir his var dedim o zaman kız olacak dedi hastalarında böyle bişey gözlemlemiş sağlıkla olsun da kız- erkek önemli değil ama ben kızı bir parça daha fazla istiyorum galiba

gözün aydin keseyide görmüssünüz canim darisi kalp atislarini görmeye insallah..sende artik isleri birak yan gel yatgelip baksinlar seni

Selam nasılsınız kızlar?

İşe başladım başlayalı yoğun geçiyor eve geliyorum ölü gibi yatıyorum,dün fırtına kopmuş burda,gece boyu çok yağmur yağmış ama ben en ufacık bir sese uyanan ben hiç duymamışım.
Bu arada kanamam hala bitmedi azaldı ama devam ediyor,kasıklarım karnım gün boyu ağrıyor.otururken falan da çok zorlanıyorum resmen sızlıyor.öksürürken de kasıklarıma ağrı giriyor wcde de çok zorlanıyorum idrar kesem ağrıyor sanki.Bunlar normal şeyler mi?Yaşan ya da etraftan duyup bilgisi olan bişeyler söylerse sevinirim.

İnşallah bu topikte kötü haberi veren son kişi ben olmuş olurum ve bundan sonra hep güzel haberler gelir.

skorpion canım sevindim herşeyin yolunda olmasına,az kaldı biraz daha sık dişini maşallah 2 kg olmuş prenses ne güzel.

tancredi cim keseyi görmene çok sevindim cnm ,inşallah pıt pıtları da duyarsın daha da mutlu oluruz.

sevtapcım sen nasılsın canım,bulantılar da başlamış oh ne güzeel :)) Hamileliğin tadını çıkart cnm.
Cinsiyetlerini da Allah gönlünüze göre versin inşallah.Bu yıl kızların yılı olacak yalnız doktorun haklılık payı olabilir.

aysencim nasılsın kuzu?Ne var ne yok o geceden sonra görüşemedik.
ne vakit olur bilmem Allah tez zamanda nasip etsin inşallah ama sırada siz varsınız söyliim,bişeylere başlayın devamı gelecek.

Zorum msn olmadı mı canım hala? Bu arada mailden de msne ulaşabiliyorsun öyle denedin mi canım?
sorun çözülene kadar belki işe yarar.İyisin dime kuşum,nasıl gidiyor görüşmeler.
Neresi hayırlı olacaksa orası olsun inşallah kuşum.

Berrakcım oh annen gidiyor, kardeşin geliyor çok şanslısın valla.iyi misiniz?prensesi öp benim için şöyle mıncık mıncık yap yanaklarını :)) Çok özletme kendini ha..

feridesra moralini ne kadar bozarsan o kadar sana zarar olur,
Aynı şeyleri yaşıyoruz,hep içimiz acıyor,hepimizde öyle bi hasret var ki..sanki hiç dinmeyecekmiş gibi geliyor ama her durumdan kendimize bi hayır çıkartmamız gerekiyor.Dışardan söylemese kolay belki ama aynı kaderi paylaşan biri olarak söylüyorum,biraz daha sabır ... biraz daha sabır.
2 yılın sonunda hiç olmayacak dediğim aklımın ucundan bile geçmediği bir anda hamile kaldım ama malesef sağlıklı bir gebelik olmadı,10. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım.ruhsal acılarıma mı yanayım,fiziksel acılarıma mı..yıkılan hayallerime mi? o yüzden her zaman herşeyin hayırlısını versin rabbim.Sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza alabileceğimiz hayırlı evlatlar versin hepimize..

Hepinizi çoook öpüyorum canlar

ne güzel yazmışsın canım evet hayırlı evlatlar herkese agrılarında normaldir bence porticim kürtaj kolay degil geçer ama tez vakitte agrı kesici vermiştir herhalde doktorun geçmiş olsun canım

maşallah kızçemene çabuk geçiyo zaman ya sag salim hayırlısıyla al kucagına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…