Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,pc m bozuk canlar,yenisinin yolu gözüktü artık.kardeşim bende ondan bakıyım dedim hemen.gerci tel den giriyorum ama yazamıyorum.okuyorum sadece.herkesin gecmiş kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun arkadaslar..

canım yasadıklarına o kadar üzüldümki anlatamam,rabbim kimseye yasatmasın yasadıklarını,ve dilerimki en kısa zamanda yeniden gelsin müjden saglıcakla,o unuttursun bu acını tatlım..... inanıyorum portim,yakında yine bize güzel haberlerle geliceksin canım.

tancredicim tatlım tahlil gününü biliyordum hep aklımdaydın,telden okudum sonucunu ve cok sevindim tatlım.bana pek süpriz olmadı içimde hep pozitif hissi vardı.rabbim saglıkla buyumesini ve saglıkla kucagına alabilmeyide nasip eder inşallah canım.rabbim gönlüne göre versin.

zorxx im merhaba canım,nasılsın tatlım,okudum sende bu ay baslıycaksın galiba tüp bebek tedavisine,şimdiden hayırlısı olsun canım,inşallah hersey yolunda gider ve nizimkiler gibi ilk seferde gelir bebişin,tancredi nin söylediği gibi iyi arastır tatlım nerde yaptıracagını,yolun acık olsun..

feridesra aramıza hosgeldin,umarım seninde melegin en tez zamanda gelir güzelim..

skorpion,aysen,ekobero,madeofhonor,sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok?
hepinizi öpüyorum,istemedende olsa uzak kalıyorum size ama aklım gönlüm hep sizlerle..hoşçakalın canlar.

Günaydın canımmm seninde geçmiş kandilin mübarek olsun, portakalıma çok üzüldüm.Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.Hepinizi seviyorumm.

günaydın canlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşlh

günaydın canımmm seninde geçmiş kandilin mübarek olsun, portakalıma çok üzüldüm.allah sabır versin. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.hepinizi seviyorumm.

günaydın canlar,evet tatlım portime cok üzüldüm.rabbim bütün sabırları ona versin..cok zor bir durum,cok...

İyiyiz tancredicimm, kızım büyüdü ,6 ayımızı doldurduk. Artık de de de de de diyo, kahkahalar atıyo :)) Senin de bebişin hayırlı olsun, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin.

İyiyiz tancredicimm, kızım büyüdü ,6 ayımızı doldurduk. Artık de de de de de diyo, kahkahalar atıyo :)) Senin de bebişin hayırlı olsun, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin.
yerim ben onu nasıl anneliğe hemen adapte olabildin mi annenler yakınında değildi diye biliyorum ben de yalnızım acaba zor oluyor mu diye merak ediyorum

rica ederim canım ne demek.rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah,bizlerede saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

amin canım Allah hepimize sağlıcakla kucağımza almaya nasip etsin inşallah gerçekten gebe kalınca rahatlarım işin sonu gebelik diye düşünüyordum ama değilmiş ama hala orda mi gelişiyo mu herşey yolunda mı diye düşünmeye başlıyosun eve ultrason alasım var

amin canım Allah hepimize sağlıcakla kucağımza almaya nasip etsin inşallah gerçekten gebe kalınca rahatlarım işin sonu gebelik diye düşünüyordum ama değilmiş ama hala orda mi gelişiyo mu herşey yolunda mı diye düşünmeye başlıyosun eve ultrason alasım var [/QUOTE]

SENDE EŞİM GİBİSİN,UTANMASA DOKTORA SORUCAK BU ULTRASONLARIN 2.ELİ FALAN YOKMU DİYE
EVET CANIM,BİZ GEBE KALAMADIGIMIZ İÇİN GEBE KALMAYI DERT EDİYORDUK,EVET ASIL İŞ ONDAN SONRA BASLIYO,RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....(PORTİMİNDE)

SENDE EŞİM GİBİSİN,UTANMASA DOKTORA SORUCAK BU ULTRASONLARIN 2.ELİ FALAN YOKMU DİYE
EVET CANIM,BİZ GEBE KALAMADIGIMIZ İÇİN GEBE KALMAYI DERT EDİYORDUK,EVET ASIL İŞ ONDAN SONRA BASLIYO,RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....(PORTİMİNDE)[/QUOTE]

aynen bir de ayda 1 çağırıyo ya artık doktor biz alışmışız gün aşırı gitmeye çok uzun geldi bana ayda 1
bu kış hamilelik açılışını porti yaptı arkasından çok kişi geldi ama talihsizlik işte ama çok uzun sürmeyecek onun bekleyişi ben öyle hissediyorum zorx için de aynı inşallah bekleyen hiçbir arkadaşımız kalmaz gönülden istiyorum

aynen bir de ayda 1 çağırıyo ya artık doktor biz alışmışız gün aşırı gitmeye çok uzun geldi bana ayda 1
bu kış hamilelik açılışını porti yaptı arkasından çok kişi geldi ama talihsizlik işte ama çok uzun sürmeyecek onun bekleyişi ben öyle hissediyorum zorx için de aynı inşallah bekleyen hiçbir arkadaşımız kalmaz gönülden istiyorum [/QUOTE]

EVET CANIM BENDE İNANIYORUM 2011 BEBEK İSTYENLERİN SENESİ OLUCAK...BU ARADA KESEYİ GÖRMEYE NE ZMAN GİDİCEKSİN

Evet canım annemler uzakta, yalnız baktım kızıma, adapte oldum hemen tabi ki.Annelik çok farklı derlerdi ,gerçekten öyleymiş. Ayy kimse dokunmasın öpmesin istiyorum kızımı, kimse derken yani herkes değil de ,işte gıcık olduklarım Geceleri ilk zamanlar çok çok zor , yüzden ilk zamanlar biri mutlaka olmalı, şöyle yarım saat kafanı koyup uyuyamıyosun. Ama eşin yardımcı olursa kimseye gere kalmaz. Çünkü ilk zamanlar sürekli uyanıyo, acıkıyo, gündüz gece sürekli emzirmek zorundasın. Emzirirken uyuyakalıyo, sende emzirirken uyuyakalıyosun nerdeyse ama uyuyamıyosun tabi ki. :))) Yıkarken ilk başta babasıyla yıkıyoduk, sonra ben banyoda tek başıma yıkamaya başladım sonra odada küvetinde de tek başına yıkamaya alıştım. Şimdi 6. ayımızı doldurduk, destekli oturabiliyo, mama sandalyesine koyuyorum kahvaltımızı ederken, oyuncaklarını da önüne koyuyorum. Önceleri yemek bile yiyemiyodum doğru düzgün.Tam yemeğe oturunca uyanırdı :)) Zaman çabuk geçiyo , ilk zamanlarını hatırlıyorum da ne kadar minikmiş, küçülen kıyafetlerini kaldırdım. :) İş falan fazla yapamıyosun bebeğin olduğunda, yemekte öyle. Hele aşılarda ateşi çıktımı sabaha kadar kontrol ediyosun ateşini, soyuyosun kıyafetlerini, ama üşür mü diye de korkuyosun. Dün aşı olduk 4 tane , 3 bacaktan 1 tane de damla ağızdan. Ateşi çıktı 38.1 e . Fitil veridm düştü. İşte böyle canım, zaman hızla geçiyo , anlayamıyosun ne zaman büyüdüğünü. :) Allah bütün bebek isteyenlere en kısa zamanda verir inşallah. Portakalımı okuduğumdan beri o kadar üzgünüm ki anlatamam. :/ Allah kimseye yaşatmasın. Çok seviyorum portakalcığımı. :)

canim gercekten cok üzüldüm ve diyecek birseyde bulamiyorum sözün bittigi yerdeyim( hakkinizda hayirlisi olsun..Hersey Allahtan bir an önce atlatman dilegiyle.

sözün bittiği yer bu olsa gerek cnmmm benimm en kısa zamanda rabbim senin bebekle sevindirsinn

hela olsu n canım ne hakkı acını anlıyorum porticim bundada vardır bi hayır diyelim ve bir an evel yoparlanıp bebişini kucagına alırsın inşallah canım

Günaydın canımmm seninde geçmiş kandilin mübarek olsun, portakalıma çok üzüldüm.Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.Hepinizi seviyorumm.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,Bunu da yaşamam gerekiyormuş.İlk gün çok kötüydüm.Hissettiklerim yaşadıklarım çok acıydı.operasyon bitince bile ağlayarak ayıldım düşünün..ne kadar üzülmüşüm.
Allah kimseye yaşatmasın.Yine da halime şükürler olsun tabiki,daha kötü acılar yaşatmasın Rabbim.
Toparlandım,iyiyim merak etmeyin.
Sanki hiç hamile kalmamışım gibi,beynimin bi tarafı unutmaya çalışıyor.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Olmayanlara hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin inşallah.
Hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebişi olanlara sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah.
(Amin)

inşallah 12 gün oldu arkadaşlar adet olmadım Allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hepimize birden rabbim :87:

hiç bu kadar gecikmemişti ianşallah inşallah yarın gidip kan tahlili yaptırıcam dua edin bana nolur

QUOTE]EVET CANIM BENDE İNANIYORUM 2011 BEBEK İSTYENLERİN SENESİ OLUCAK...BU ARADA KESEYİ GÖRMEYE NE ZMAN GİDİCEKSİN
yarın gidicem çok merak ediyorum inşallah görürüz

sağol canım çok güzel anlatmışsın ben en fazla 3 ay evdeyim sonra işe başlamam gerekecek ücretsiz izin 6 aya kadar ama özel sektörde öyle olmuyor işte el kadar bebek bir yabancının eline nasıl bırakılır hiç bilmiyorum şimdiden düşünce sardı bana gelen bir yardımcım var ona baktırmayı düşünüyorum ama tabi ki kendim gibi olamaz..

amin canım benim ne kadar üzüntü duyduğunu tahmin ediyorum bunlar da geçecek en kısa zamanda yeniden hamiş olacaksın

hiç bu kadar gecikmemişti ianşallah inşallah yarın gidip kan tahlili yaptırıcam dua edin bana nolur
hadi bakalım ben de merak ettim şimdi inşallah topik sana uğurlu gelir

13 gün oldu kızlar bu gün gidip tahlil yaptırıcam sizide haberdar ederim

yarın gidicem çok merak ediyorum inşallah görürüz

amin canım benim ne kadar üzüntü duyduğunu tahmin ediyorum bunlar da geçecek en kısa zamanda yeniden hamiş olacaksın

İnşallah sağlıklı bir şekilde yeniden olur.

canım benim yarın gittiğinde inşallah görürsün için rahat rahat beklersin bir daha.
Şu gün gel ,bu gün gel dediklerinde insan daha çok stres yapıyor.

13 gün oldu kızlar bu gün gidip tahlil yaptırıcam sizide haberdar ederim

Hoşgeldin aramıza,
İnşallah Allah gönlüne göre verir,güzel haberlerle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…