Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Aynı kaderi paylaşmışız seninle.. :85:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim.
Hakkımızda hayırlısı olsun,Rabbim bu acıları yaşatmasın bir daha.
İnşallah tüp de başarılı olursunuz ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun canım.

bu kaderi benim gibi senin gibi hiç kimse yaşamasın cok zor gercekten..
inşallahh canımm tek dileğim ilk deneme sağlıklı bir şekilde hamile kalmak ve sonrasında kucağıma aldığım günleri görmek..
umarım sende en kısa zamanda toparlanır ve yeniden aramıza dönersin..

canim gercekten cok üzüldüm ve diyecek birseyde bulamiyorum sözün bittigi yerdeyim( hakkinizda hayirlisi olsun..Hersey Allahtan bir an önce atlatman dilegiyle.

canım benim çokk sevindim zaten olmayacağını hiç aklıma getirmemiştim
rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşlh

arkandan bizde gelelim inşlh artık daha çok dua etmen lazım bizlere

üff canım benim ne desem bilemedim
hakkınızda hayırlısı olsun geçende konuştuğumuzda söylediğim gibi rabbimin bir bildiği vardır elbet

aslında geçen gün yengeme söylemiştim seni tanıyan dedi nedne bekliyo kendisine zarar verir onlarında gelinleri boş gebelik geçirmiş...

keşke yakın olsaydıkda sana destek olmaya gelseydik :85:
şimdiden çokk geçmiş olsun
elbet biizmde bu stresleri aştığımız günler gelecek

sözün bittiği yer bu olsa gerek cnmmm benimm en kısa zamanda rabbim senin bebekle sevindirsinn

portakalım cnm ne diim bilemedim valla rabbim tez zamanda sana acını unutturucak bir evlat nasip etsin yine olucak hiç merak etme bak hiç ummadığın anda gelmişti yine gelicek..rabbim büyük vardır bir bildiği hayırlısı böyleymiş diycez öptüm seni çok kib

porticim çok üzüldm...ama herşey bizim için...ben de ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum,kalp atışını duyamayınca..ama sonra gördğün gibi iki sağlıklı evlat sahibiyim...sen de olacaksın.inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur güzelim.yüreğini ferah tut canım..

tebrik ederim.allah kucağına almayı nasip etsin

hela olsu n canım ne hakkı acını anlıyorum porticim bundada vardır bi hayır diyelim ve bir an evel yoparlanıp bebişini kucagına alırsın inşallah canım

kendimi tanıtıyım ben 2 buçuk yıllık evliyim 8 ay ilaçla korundum sonra bıraktım aşırı derece adetim düzensiz doktoro gittim eşimdede bendede bi sorun yok ama hamile kalmadım bi an önce bebeğimi kucagıma almak istiyorum bu ay adetim 9 gün gecikti 7. günü test yaptım ama negatıf arkadaşlar nolur dua edin içimde şu an bebegimi taşıyo oluyım her gün kasıklarım agrıyo sabahları migdem bulanıyo ama psikolojiktir muhtemelen inşallah bi an önce hepimizin bebeği olur

portim geçmiş olsun canım benim...allah bir daha böyle bişeyle sınamasın..kıyamam sana...allahım tez zamanda,hayırlısıyla,uzun ömürlü sağlıklı bebişler nasip etsin canım benim...zaman herşeyin ilacı bunu unutma,ki beni düşün,kendine şükür sebepleri çıkar,vadır bunda da bi hayır de...rabbimin mükafatını bekle...

slmm kızlarrrrrrr mevlid kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah bizim gibi bekleyenlere sağlıklı hayırlı evlat..hamilelerede hayırlı doğumlar inşallah.

portakalım gelmemişsin bidaha cnm iisin umarım hbersiz bırakma bizi cnm

aysen sen naptın can ya

skorpion sen naptın cnm nasıl keyifler?

off kimse yok kızlar nerdesiniz ya..

canım benim çok üzüldüm bu günler geçecek az kaldı dediğin gibi hamile kaldıktan sonra asıl süreç başlıyormuş hergün kendimi dinliyorum hala ailelere haber vermedik doktorda kesesi görmedikçe inanmayacağız çunku. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin. Mubarek kandil günü Allah'tan en büyük dileğim bebişlerimize kavuşmamız

aysen, dilemme çok sağolun arkadaşlar hepimize dua ediyorum..

hoşgeldin canım idrar testleri yanıltıcı olabiliyor canım. Kanda baktır istersen. Ya da biraz daha bekle. Adet düzensizliğin bir sorun teşkil etmiyorsa korkma o zaman stres yapma ilaçla korunma gebeliği geciktirebiliyo inşallah tez zamanda Alllah nasip eder

tancredi hoşgeldin kuşum seni gördüm atladım hemen sorularım var sana hayatım şimdi ben haftaya gidicem merkeze görüşmeye diyelim herşey tamma başta ne gibi testler isteniyo yani adam tmm başlayalım dediğinde napılıo ilk kuşum ya?anlatsana azıcık bana

ayyy zorum görmedim seni çıkmışım şimdi tedaviye genellikle adetin 3. günü başlanıyor. İğne tedavisi başlıyor yumurtaların gelişimi için. Her gün doktorun ayarladığı doza göre iğne oluyorsun göbekten yaklaşık 6 gün falan bu arada gün aşırı e2 seviyeni ölçüyorlar kanda. Çok yükselirse yumurtaların erken çatlama riski var o zaman da e2 yi düşüren ayrı bir iğne var. Onu da vurulmaya başlıyorsun aynı anda 2-3 gündü sanırım. Yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi. Sonra da toplama işlemi için gün veriyorlar. O gün işlemden önce anestezi, e2 vs. tahliller yapılıyor. Anestezi ile yumurtalar toplanıyor.İşlem 15 dk, kendine gelmen yarım saat, 1 saat de dinlendikten sonra eve gidiyorsun.Korkulacak bir işlem değil yani. Aynı gün de eşinden sperm alınıyor.5 gün laboratuarda çalışma yapılıyor. Her gün yumurtaların gelişimi bölünmeleri hk. telefonda bilgilendirme yapıyorlar. 3. ya da 5. gün herşey olumlu ise transferin gerçekleşiyor. 2 gün yatak istirahati var. Ama ben 5 gün yattım. İlk 3 gün sadece tuvalet için ayağa kalktım diyebilirim. Transferin 11. gün test tarihine kadar bekliyorsun bu kadar işten en zor olanı o 11 günlük bekleme ama sonuç güzel olunca beklediğine deyiyor tabi canım Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu canım hadi git başla bir an evvel tedaviye inşallah güzel sonuçlar alacaksın çok inanıyorum ben gelişmelerden haberdar et bizi de
bir de devlet 2 tüp bebek tedavisinin ilaçlarını karşılıyor. Ben ilaçları kendi kadın doğum uzmanımdan yazdırdım o heyet raporu çıkardı sağolsun. Tüp bebek işlemim acıbademde oldu. Öyle bir yer bulursan çok iyi oluor haberin olsun. İlaçlar da 1500tl'ye yakın tutuyor malesef raporla falan 200tlsini ödüyorsun Bazı merkezler paket program yapıyor ilaçlar dahil acıbadem öyleydi. İyi araştırmak lazım ama bu işin en önemli yeri ekibi ve laboratuarı başarıyı çok etkiliyor bence..

Amin canim hepimizin dualari kabul olsun insallah bu mübarek gece hatrina..istaeyen herkeze bebek nasip etsin rabbim.bizim gibi hamilelere sorunsuz,zamaninda,hayirlisiyla saglikli evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.AMiN..bende evdeyim minumum i$ yapiyorum dolasmadan olmuyo ama iyiyiz sükür.persembe kontrolüm var bakalim ne diycek doktorum.hepinizi öpüyoruz

canım yazını okudum..
bende adetimi bekliyorum allah izin verirse bizde tüp bebeğe başlıcaz..
sanırım önümüzdeki hafta içi adet olurumm..
ne güzel anlatmışsın okurken bile bir heyecanla okudum..
bende bursa acıbademe gidiyorum ilaçlar değidiğin gibi 1500 tl ama acıbadem dediki bize 1050 siz veriyosunuz geri kalanı biz ödüyoruz iyide oldu..benimde ilk denemem olucak inş. ilk denemede tutar..
sen kaca yaptırdın toplam ilaçlar filan kac tuttu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…