- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.321
canım ismini görünce hemen geldim öylesine geziniyordum..dedim porti bizim şeronun arkadaşı nasıl gidiyo hamişlik diye sorayım derken yazınla karşılatımm..şok oldum resmenn ayrıcada cok üzüldüm..
allahım yar ve yardımcın olsun canımm bende aralıkta 9 haftalık gebeliğim boş gebelik olduğu kürtaj olmak zorunda kalmıştım..acını şuan cok iyi anlıyorum rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın.
hamile kalmakla kesinlikle iş bitmiyo asıl hamile kaldıktan başlıyo iş..önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı hamile kalmak ve sağlıklı kucaklamak..
ben şimdiden sonra normal yolla denemeyi vazgectim ve şubat sonu tüpe başlıyorumm..
ama asla umudunu kaybetme bu yola baş koyduk bu yoldak dönmek yok..elbet rabbim birgün sağlıklı nasip edek..
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine üşütme sakın...
Aynı kaderi paylaşmışız seninle.. :85:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim.
Hakkımızda hayırlısı olsun,Rabbim bu acıları yaşatmasın bir daha.
İnşallah tüp de başarılı olursunuz ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun canım.
İyi akşamlar kızlar,size güzel haberlerle gelmeyi çok isterdim
1 saat oluyor eve geleli,doktordan sonra eve gelmediğim için haber veremedim.
Başka doktora gittik ve sonuç aynı,doktor bu kadar beklemek bile sana zarar,eş büyüyormuş içerde neden beklendi dedi?
Sabah yatıyorum, malesef kürtaj olacak.:85:
Allahtan hayırlısı böyleymiş demek diyorum ve buna da razı oluyorum.
Hamile kalmakla hiç bir şey bitmiyormuş.Herşey asıl o zaman başlıyormuş bunu çok iyi anladım.
Allah kimseyi bununla sınamasın ve isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bugün tek iyi şey doktordu,2 yıl içinde sayısını hatırlayamayacağım kadın doğumcuya gittim ve aralarında en iyisi diyebilirim.
Hepinizi çok seviyorum :85: :85:
Allah hepinizden razı olsun dualarınız,desteğiniz,samimiyetiniz için teşekkürler...
Yüzünüz hep gülsün inşallah.
Hakkınızı helal edin
kızzlaaaaaaaarrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
değerim 187.26 sanırım iyi ama bu saatte doktorumu arayamadım akşam eve gidince idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıöyle olunca sabahı bekleyemedik hastaneye tahlile gittik 2 saat sonra sonuç açıklandı veeeeeee hamileyimmmmmmmm
Başka doktora gittik ve sonuç aynı,doktor bu kadar beklemek bile sana zarar,eş büyüyormuş içerde neden beklendi dedi?
Hamile kalmakla hiç bir şey bitmiyormuş.Herşey asıl o zaman başlıyormuş bunu çok iyi anladım.
Allah kimseyi bununla sınamasın ve isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bugün tek iyi şey doktordu,2 yıl içinde sayısını hatırlayamayacağım kadın doğumcuya gittim ve aralarında en iyisi diyebilirim.
Allah hepinizden razı olsun dualarınız,desteğiniz,samimiyetiniz için teşekkürler...
Hakkınızı helal edin
Hakkınızı helal edin
kızzlaaaaaaaarrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
değerim 187.26 sanırım iyi ama bu saatte doktorumu arayamadım akşam eve gidince idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıöyle olunca sabahı bekleyemedik hastaneye tahlile gittik 2 saat sonra sonuç açıklandı veeeeeee hamileyimmmmmmmm
Hakkınızı helal edin
canım benim çok üzüldüm bu günler geçecek az kaldı dediğin gibi hamile kaldıktan sonra asıl süreç başlıyormuş hergün kendimi dinliyorum hala ailelere haber vermedik doktorda kesesi görmedikçe inanmayacağız çunku. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin. Mubarek kandil günü Allah'tan en büyük dileğim bebişlerimize kavuşmamızİyi akşamlar kızlar,size güzel haberlerle gelmeyi çok isterdim
Hakkınızı helal edin
hoşgeldin canım idrar testleri yanıltıcı olabiliyor canım. Kanda baktır istersen. Ya da biraz daha bekle. Adet düzensizliğin bir sorun teşkil etmiyorsa korkma o zaman stres yapma ilaçla korunma gebeliği geciktirebiliyo inşallah tez zamanda Alllah nasip ederkendimi tanıtıyım ben 2 buçuk yıllık evliyim 8 ay ilaçla korundum sonra bıraktım aşırı derece adetim düzensiz doktoro gittim eşimdede bendede bi sorun yok ama hamile kalmadım bi an önce bebeğimi kucagıma almak istiyorum bu ay adetim 9 gün gecikti 7. günü test yaptım ama negatıf arkadaşlar nolur dua edin içimde şu an bebegimi taşıyo oluyım her gün kasıklarım agrıyo sabahları migdem bulanıyo ama psikolojiktir muhtemelen inşallah bi an önce hepimizin bebeği olur
tancredi hoşgeldin kuşum seni gördüm atladım hemen sorularım var sana hayatım şimdi ben haftaya gidicem merkeze görüşmeye diyelim herşey tamma başta ne gibi testler isteniyo yani adam tmm başlayalım dediğinde napılıo ilk kuşum ya?anlatsana azıcık bana
slmm kızlarrrrrrr mevlid kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah bizim gibi bekleyenlere sağlıklı hayırlı evlat..hamilelerede hayırlı doğumlar inşallah.
portakalım gelmemişsin bidaha cnm iisin umarım hbersiz bırakma bizi cnm
aysen sen naptın can ya
skorpion sen naptın cnm nasıl keyifler?
off kimse yok kızlar nerdesiniz ya..
ayyy zorum görmedim seni çıkmışımşimdi tedaviye genellikle adetin 3. günü başlanıyor. İğne tedavisi başlıyor yumurtaların gelişimi için. Her gün doktorun ayarladığı doza göre iğne oluyorsun göbekten yaklaşık 6 gün falan bu arada gün aşırı e2 seviyeni ölçüyorlar kanda. Çok yükselirse yumurtaların erken çatlama riski var o zaman da e2 yi düşüren ayrı bir iğne var. Onu da vurulmaya başlıyorsun aynı anda 2-3 gündü sanırım. Yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi. Sonra da toplama işlemi için gün veriyorlar. O gün işlemden önce anestezi, e2 vs. tahliller yapılıyor. Anestezi ile yumurtalar toplanıyor.İşlem 15 dk, kendine gelmen yarım saat, 1 saat de dinlendikten sonra eve gidiyorsun.Korkulacak bir işlem değil yani. Aynı gün de eşinden sperm alınıyor.5 gün laboratuarda çalışma yapılıyor. Her gün yumurtaların gelişimi bölünmeleri hk. telefonda bilgilendirme yapıyorlar. 3. ya da 5. gün herşey olumlu ise transferin gerçekleşiyor. 2 gün yatak istirahati var. Ama ben 5 gün yattım. İlk 3 gün sadece tuvalet için ayağa kalktım diyebilirim. Transferin 11. gün test tarihine kadar bekliyorsun bu kadar işten en zor olanı o 11 günlük bekleme ama sonuç güzel olunca beklediğine deyiyor tabi canım Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu canım hadi git başla bir an evvel tedaviye inşallah güzel sonuçlar alacaksın çok inanıyorum ben gelişmelerden haberdar et bizi de
bir de devlet 2 tüp bebek tedavisinin ilaçlarını karşılıyor. Ben ilaçları kendi kadın doğum uzmanımdan yazdırdım o heyet raporu çıkardı sağolsun. Tüp bebek işlemim acıbademde oldu. Öyle bir yer bulursan çok iyi oluor haberin olsun. İlaçlar da 1500tl'ye yakın tutuyor malesef raporla falan 200tlsini ödüyorsunBazı merkezler paket program yapıyor ilaçlar dahil acıbadem öyleydi. İyi araştırmak lazım ama bu işin en önemli yeri ekibi ve laboratuarı başarıyı çok etkiliyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?