Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sagolasin canimaz daha sabrederse bizim kiz iyi olucak insallah.seninde agrin sizin en yakin zamanda gecer insallah..
skorpion canım sevindim herşeyin yolunda olmasına,az kaldı biraz daha sık dişini maşallah 2 kg olmuş prenses ne güzel.
Hepinizi çoook öpüyorum canlar

teyzesi cok tesekküe ederizzaman hakkatten cabuk geciyo.amin hayirlisiyla bir alayim kucagima minigimi
maşallah kızçemene çabuk geçiyo zaman ya sag salim hayırlısıyla al kucagına canım

ne güzel yazmışsın canım evet hayırlı evlatlar herkese agrılarında normaldir bence porticim kürtaj kolay degil geçer ama tez vakitte agrı kesici vermiştir herhalde doktorun geçmiş olsun canım

Sağol Ekocum sen nasılsın canım? şehzade anası :)) nasıl bizim şehzadeler?

Doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi,antibiyotik bitti zaten ağrıya faydası yoktu enfeksiyondan korumak içindi sanırım.ağrı kesici de majezik 100mg pek bi işe yaramıyor,bakalım devam ederse izin gününde gideceğim doktora.

sagolasin canimaz daha sabrederse bizim kiz iyi olucak insallah.seninde agrin sizin en yakin zamanda gecer insallah..

İnşallah geçer cnm,normal hayatıma dönmek istiyorum artık.

Son düzenleme:
slm canlar cnm çok sıkkın ya tüp işi kaldı birazdaha malesef bizim düşündüğümüzden daha pahalı çıktı 8000 e falan gelio 2 merkezde öle dedi bize şuan uçuk geldi birkim var ama az yani nasıl yapıcaz ne edices bilmiyorum sıkıntıdan heryerim kaşınıyo offf hayırlısı ama hayal kuruyodum habire hepsi uçtu gitti.zaten kaynanma biryığın masraf bize oda yıktı geçti aman neyse kafanızı şişirmiyim daha fazla ama çok sıkılıyorum rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah ne diim

iyi diyelim iyi olalım kızlar ne diim sen nasılsın portakalım inşallah ağrıların geçer hemencik

sevtap sen nasılsın cnm bebişin nasıl kuşum sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar bide bişi sorucam size izmirde fiyatlar böle ama istanbulda sanırım daha uygun fazla merkez olduğu için tancredi sevtap siz nekadar yaptınız kızlar ya yada bilgisi olan yazarsa sevinirim canlar

zorum senin istanbulda bi yakının yokmu tatlım,gelsen burda bizim yaptırdıgımız merkezde hersey dahil 5.000 tl tatlım.sıkma canını rabbim yar ve yardımcın olur canım

kızlar bide bişi sorucam size izmirde fiyatlar böle ama istanbulda sanırım daha uygun fazla merkez olduğu için tancredi sevtap siz nekadar yaptınız kızlar ya yada bilgisi olan yazarsa sevinirim canlar

canım az önce yazdım eger gelme imkanın varsa,umut gercekten iyi bir yer.biraz arastır istersen tatlım.

tmm saol sevtapçım tşk ederim kuşum valla düşünüyorum eşimi ilk önce ikna etmem lazım sonrası inşallah gelir bişekilde:26:

canım herseyin yolunda olmasına cpok sevindim inşallah rabbiminde izniyle pıt pıt larınıda duyarsın canım,

canım yeni okudum agrılarının olması normaldir,bir rkadasımda yasamıstı,fazla sürmez gercer,gecmesinede yüregindeki fırtınalarında gecmesinde rabbim yardım etsin,yeni bir sevinç yasatsın size canım....

Kafamızı şişir canım.birbirimize ne zaman yardımcı olacağız?

8000 iyi para ve diğer merkezlere göre 2000-3000 fazla.

Pes etmek yok sadece başka çözümler bulacağız,belki bir kaç ay ertelemek zorunda kalabilrisin ama olacak ben inanıyorum.

sevtap neresi cnm orası ismini versene istanbulda akrabam çok kalıcak yer sorun olmaz

canım umut tüp bebek merkezi anadolu yakasında kalıyor,umut bahçeci kliniğinin bu taraftaki subesi.bahceci kliniğide avrupa yakasında canım...eger burda cok akraban varsa tav siye ederim canım ama yinede ben etkilemiş gibi olmıyım sen iyi bir arastır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…