Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

herkese slm.uzun zamandır giremedim. baya zor geciyor hamileliğim kızlar. hep yatmam şart.erken doğum riskim var. oğlum kısmetse haftaya 6aylık olcak.allahım yardımcımız olsun inşallah.hepinizi öpüyorum

dogru diyon canim bugün anladim ki artik cok zorlaniyorum yemek bile yaparken..
kocislere kocaman masallah canim benden birer kupa onlara:))sagolsunlar..
bu haftalik daha iyiyiz sonrasi Allah kerim
canim tedaviye baslamaniza sevindim.hayirlisi olsun hakkinizda tez zamanda bebege kavusun insallah..
sizin icinde hayirlisi olsun canim..sizlerinde hami$ haberlerini alacagimiz günler yakin insallah..
slm canim senden haber almak güzel cok gecmis olsun..bende sen gibi yataga mahkum oldum erken dogum olayi bebek cok asagida oldugu icin.kuzular saglikla gelsinde varsin yatalim canim..
herkese slm.uzun zamandır giremedim. baya zor geciyor hamileliğim kızlar. hep yatmam şart.erken doğum riskim var. oğlum kısmetse haftaya 6aylık olcak.allahım yardımcımız olsun inşallah.hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Zorum çok sevindim eşinin istanbul olayına sıcak bakmasına.
Orada şansın daha yüksek bence site geneline de bakınca istanbulda tüp deneyen arkadaşların ilk denemede başarı oranı çok yüksek.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bu kadar zaman bekledin ve gittiğin doktorlar hep tüp bebek diye direttiler sana,bir kaç ay daha sabredersin ve tüp yaptırırsın inşallah hem belli mi olur bu arada belki tüpe odaklanacağın için kendiliğinden gelir belli mi olur.Allahın takdiri inşallah gerek kalmaz tüpe tabiki ama ben inanıyorum tüp yaptırmış olsan bebiş hemencecik gelecek.Hem vucut olarak da hazırlarsın kendini mesela sigara:)) biraz azaltıp iğne kullanmaya başlayacağın ay hiç içmemeye ne dersin o zaman inan bebeğin geleceğine ve en başında içme bırak olmaz mı bitanem?

aysencim eşinde tedaviye başlamış ne güzel,çok sevindim sizin için de.
Hayırlı olsun inşallah.Klomen en kısa sürede etkisini gösterecektir.Allah şifa versin inşallah tez zamanda.
Eşlerimiz de çok takıyor aslında ama onlar genelde belli etmeyip içlerinde yaşıyorlar.

Ayseece yarısı gitmiş bile canım fazla kalmamış inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberini de okuruz burdan.Dinlenmene bak hiç birşeyi düşünme.

skorpicim aynı yerde olsaydık ben gelir yemek yapardım sana :)) ama maşallah hepimiz bi yerdeyiz hele sen taa nerdee ne olurdu sanki hepimiz aynı yerde olsaydık..Birbirimizin zor günlerinde yardımcı olabilirdik.

çok yorgunum yatıyorum,yarında erken kalkacağım,öptüm herkesi,iyi geceler

cok sagol canim düsünmen bile yeterligeliba ben yanlis yerdeyimTrde olsam oo ne güzel hep hazir söylerdim gelsin yemekler eve

tancredi eşin iyi bakıyor ha meyve suyu sıkmalar falan ooh
tadını çıkart canım
sorma kendisi benden daha çok hamile sendromu yaşıyo

benimki bazalı ama yüksek olduğu için çok rahat değil açıkçası bazaya ihtiyacın yoksa en güzeli alçak yataklar bence..
ben de doğuma kadar evde bir sürü değişiklik planladım Allah kısmet ederse yavaş yavaş yaptırıcaz bakalım
bu arada tedavin hayırlı olsun canım arkamdan kimse gelmedi bekliyorum inşallah hepiniz dizilirsiniz

ayseece sık dişini biraz canım çoğu gitmiş azı kalmış sağlılı sıhhatli kucağına alırsın inşallah

kall canım ayıpsınn yanii
ne dert kalır ne tasa ne stres
hadi bakalım hayırlısı olsun inşlhh gerek kalmaz süpriz bi şekilde gelir sıpan

baya baya bitmiş sayılır
hayırlısıyla kucağınada alırsın inşlh

az kaldı azzzz bu gidişle seni erkenden doğurtcam ben
sağol canım inşlhh herşey güzel olur artık
kızz bak doğuma girerken dua etmeyi unutma bize

evet canım bende bazayı istemiyorum
bugün yatak bakıcaz bakalım herhalde alırız çünkü bugün yatakdan resmen tutulmuş kalktım yatak bu kadar yaparmı bilmiyorum bende mi bişi var
istikbalden alıcaz..
hadi bakalım bebeğin odasını cicilerininde resmini eklersin artık
sağol canım inşlhh güzel şeyler oluır artık
yeter gari sürüyün bizi peşinizden

zorum,canım umut tüp bebek merkezi bahceci kliniğine baglı zaten bahceci kliniğide karsıda canım tereddüt etme.ama birşey söylemek istiyorum öyle tedavi sürecindede sabahlara kadar kahve sigara olmadı işte,mümkün oldugunca azaltmalısın canım.yumosların gelişimini etkiliyor sigara ona göre ama ben inanıyorum canım her sey yolunda gidicek inşallah hayırlısıyla.

iyiyiz canım biz,işte miğde bulantılarımız falan var.sen nasılsın nasıl gidiyor?

huu aysen baci beni erken dogurtturma canim sende bana dua et ki erken gelmesin benim cadi:))dogumada giderken sizlere dua etmeyi cani gönülden cok isterim canim ama söz vermeyim aklima gelirmi bilemem insan pek o an birsey düsünemiyo da:)) agrilardan, panikten insallah yinede aklima gelir canim..sevtap canim bana sordun sanirim nasilsin diye bende baya mide bulantili gecirmistim hamileligimi ama 6 ayda bitti süürler olsun ki..ben artik her an bekliyorum tabi henüz gelmesinde 2 hafta daha gectikten sonra gelsede olur:) 45 gün kaldi muhtemel dogum tarihimize.bakalim hayirlisi.sanada gecmis olsun mide bulantisi cok ötü birsey

iyiyiz canım biz,işte miğde bulantılarımız falan var.sen nasılsın nasıl gidiyor?
bende iyiyim canım çok şkr
mide bulantıları 3 aydan sonra bitermiş az kaldı demek seninde

etmemmi canım hamile olmayanlara hayırlısıyla birer kuzu hamile olanlarada sağlıklı doğumlar inşlhhh
bi arkadaşım elinin içine yazmıştı unutmuyum diye :) artık nasıl odaklandıysam doğum esnasında bile dua ettim diyo
hadi bakalım 2 haftacık daha sabır

slm canlar of karnım ağrıyooooooooooooooooo ya adetim geldi tuttu meret yine hepinizi öpt ayrı ayrı

üfff erkenden damlamış yüzsüzler
bu ay çalışmada olamamıştı zaten
aramızda yine 3 gün olacak anacım ççok istikrarlı devam ediyoruz

Selam kızlar nasılsınız cümletten?

canım çok sıkılıyor,hiç birşey anlamadan bi oh çekip dinlenemeden gün bitti

öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

günaydın canlar

bu gece öyle güzel bir rüya gördümki..rüyadada olsa annelik duygusunu tatmak çok başka bi duyguymuş

ben de gördüğüm rüyanın gülleğiyle mutlu oluyordum rüya olduğu için üzülüyordum bu mübarek hayırlı günün hürmetine inşallah dualarımız kabul olur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

günaydın canlar

bu gece öyle güzel bir rüya gördümki..rüyadada olsa annelik duygusunu tatmak çok başka bi duyguymuş

en kısa zamanda rüyan geçek olsun tatlım nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeli hamişlerin hamileligi sorunsuz gidiyodur umarım bebiş bekleyenlerin de bebişleri koşa koşa gelsin annişlerine bizimkilerde sorunsuz büyüsünler inşallah amin diyeyim bide hadi kendinize iyi bakın

slm kızlarr
cumartesi günü kontrole gittim pıtpıtları gördük ama duyamadık ultrason sesli olmadığı için bu cuma tekrar gidicem hem kontrol hem de kalp atışlarını duyabilmek için
size tuhaf gelecek belki ama kalp atışlarını görene kadar hala hamilelikten emin değildim çok şükür içim rahatladı bir sürü kan israr tahlili yapıldı 300 tl verdik valla tahliller çok pahalı
şimdilik yolunda gidiyor inşallah tahliller de güzel sonuçlanır da herşey sorunsuz gider inşallah
hamilelik şikayetlerinden de çok şükür fazla bulantım yok ara ara oluyor tabi ama kalıcı değil belki ben katlanıyorum da gözüme gözükmüyor bilmiyorum tabi bir de öğün aralarında midem kazınıyor birşey atıştırmazsam tansiyon düşmesi gibi kötü oluyorum.
Bir de ekşiye turşuya düşkünlüğüm inanılmaz boyutta bu duruma göre cicili gelmesi lazım di mi kısmet artık

GÖZÜN AYDIN CANIM SEVINDIM..BENCE SENIN OGLUN OLUCAK SIMDI EKSI TUZLU YEYINCE ERKEK GELIYOO:)) SENIN DEDIGIN ESKIDENMISHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM

Canım çok sevindim.Kalp atışlarıda başlamış.İnşallah tahlillerde de sorun çıkmaz,hamileliğin tadını çıkartırsın sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini.

Turşudan yuzludan uzak durmaya çalışsan iyi edersin,hiç faydalı değil hamilelikte

İnşallah gönlüne göre verir Allahım.

zorum nerelerdesin,karşılaşamıyoruz? aysen, sevtap, skorpion, ekobero, berrakada siz nasılsınız canlar ne var ne yok?
özledim hepinizi

ekobero msn iletinden okudum,dişiniz çıkmış canım sonunda hayırlı olsun Topikte ilk dişi çıkan bebiş senin sanırım.Duygularını alalım :)) yine huysuzluk yapıyor mu paşamız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…